[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- gods bidness
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Jakby ktoś zapomniał, czytając powyższe, to przypominam, że ten Żulczyk jedyne co robi, to se prowadzi podcast o uzależnieniach i zaprasza gości, żeby z nimi o tym pogadać. A tutaj się dowiemy, że nie ma prawa, bo za mało był alkoholikiem i zarabia na krzywdzie innych. Jak on śmie... Pisarz pisze książki i zarabia na tym! Masakra, Jak on śmie tykać tematykę niepokalanego alkoholizmu... + jakieś fantasmagorie, jakoby robił z siebie najhardkorowszego alkoholika i ćpuna z najbardziej hardkorowych, który się opamiętał i teraz na ulicy urządza łapanki na ludzi wychodzących z baru. Bo, przypominam, prowadzi podcast, a za mało był alkoholikiem i ćpunem, żeby prowadzić podcast.
jak opisuje swoje doświadczenia, to nie zarabia na krzywdzie innych, a nikt też nie zmusza nikogo żeby pchali mu hajs do kieszeniforcerfromdesert pisze: ↑14 lis 2025, 8:43 I wydałbyś przepisany podcast z youtube w formie książki, żeby zarabiać na krzywdzie innych?
a co to jest kurwa konkurs? "chuja sie zna, ja mam gorzej i chleje wiecej, co on moze wiedziec, dlatego nic co mowi nie ma zadnej wartosci, cyk kolejna wymowka zeby nie zrobic nic i pojsc po litra bo nikt nie jest pokrzywdzony i nie ma tylu powodow do uzalania sie nad swoja zalosna dupa tak jak ja"forcerfromdesert pisze: ↑14 lis 2025, 8:43 Nakurwiasz litr dziennie przez ostatnich parę lat, a jakiś spedalony śmieć twierdzi, że jesteście na tym samym poziomie
rozumiem, też chuja nie lubię i jest dla mnie pseudointeligentem i sztucznym produktem co se znalazł niszęjajca pisze: ↑14 lis 2025, 8:51 Podkreślam, ze rozczula mnie u tej konkretnej osoby speedrun w 2 lata na krzyz od ciumioka w sweterku nie potrafiącego ogarnąć towaru na własną rękę, do byłego narkomana, męskiego mężczyzny, bężczyzny z mlizną, byłego bukowskiego mówiącego przez kolejne kilkanaście lat o prawdziwie Męskich Rzeczach jak walka z nałogiem. Mimowolnie wzbudza to moją podejrzliwosc, wiedząc ze chodzi o osobę bez grama dystansu do siebie I zafiksowana na punkcie wizerunku oraz opętaną żądzą przebicia sie do meja, ale niech se będzie
gods bidness pisze: ↑14 lis 2025, 9:12 Jakby ktoś zapomniał, czytając powyższe, to przypominam, że ten Żulczyk jedyne co robi, to se prowadzi podcast o uzależnieniach i zaprasza gości, żeby z nimi o tym pogadać. A tutaj się dowiemy, że nie ma prawa, bo za mało był alkoholikiem i zarabia na krzywdzie innych. Jak on śmie... Pisarz pisze książki i zarabia na tym! Masakra, Jak on śmie tykać tematykę niepokalanego alkoholizmu... + jakieś fantasmagorie, jakoby robił z siebie najhardkorowszego alkoholika i ćpuna z najbardziej hardkorowych, który się opamiętał i teraz na ulicy urządza łapanki na ludzi wychodzących z baru. Bo, przypominam, prowadzi podcast, a za mało był alkoholikiem i ćpunem, żeby prowadzić podcast.

-
forcerfromdesert
W skrócie - ktoś, kto nigdy nie był alkoholikiem nie powinien NIGDY prowadzić podcastu o alkoholizmie. Abstrahując - polecam materiały terapeutyczne Mara
Przypomina mi się motyw, gdy terapeuta uzależnień od alko nigdy nie wypił alkoholu. Przysięgam, że miałem taką sytuację, może to przez to...
Dodano po 3 minutach 52 sekundach:
Przypomina mi się motyw, gdy terapeuta uzależnień od alko nigdy nie wypił alkoholu. Przysięgam, że miałem taką sytuację, może to przez to...
Dodano po 3 minutach 52 sekundach:
Otóż to - zarabia na krzywdzie innych i pisze o temacie, w którym nie zamoczył nawet małego palca. To tak jakby Andrzej Dragan miał pisać książkę o AI lub o szachach - często się wypowiada, a nie ma o tym ABSOLUTNIE żadnego pojęciagods bidness pisze: ↑14 lis 2025, 9:12 Jakby ktoś zapomniał, czytając powyższe, to przypominam, że ten Żulczyk jedyne co robi, to se prowadzi podcast o uzależnieniach i zaprasza gości, żeby z nimi o tym pogadać. A tutaj się dowiemy, że nie ma prawa, bo za mało był alkoholikiem i zarabia na krzywdzie innych. Jak on śmie... Pisarz pisze książki i zarabia na tym! Masakra, Jak on śmie tykać tematykę niepokalanego alkoholizmu... + jakieś fantasmagorie, jakoby robił z siebie najhardkorowszego alkoholika i ćpuna z najbardziej hardkorowych, który się opamiętał i teraz na ulicy urządza łapanki na ludzi wychodzących z baru. Bo, przypominam, prowadzi podcast, a za mało był alkoholikiem i ćpunem, żeby prowadzić podcast.
Akurat ŻULczyk nie przepisał podcastu i są to całkiem nowe treści - zresztą jego całe wydawnictwo opiera się o treści związane z uzależnieniami.
I chodzby to 1 osobie pomogło to warto.
I chodzby to 1 osobie pomogło to warto.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
forcerfromdesert
Choćby*
Ok, widziałeś pewnie wywiad z winim - "nie przepisaliśmy podcastu". czytałeś? to samo co w podcastach i rozmówkach ze strachotą, tylko zmienione tak, żeby babka z polaka sie nie zjarzyła.
Fakt, że jego całe wydawnictwo opiera się na uzależnieniach jeszcze bardziej potwierdza to, co napisałem wcześniej. Dla pieniędzy zrobi wszystko
Ok, widziałeś pewnie wywiad z winim - "nie przepisaliśmy podcastu". czytałeś? to samo co w podcastach i rozmówkach ze strachotą, tylko zmienione tak, żeby babka z polaka sie nie zjarzyła.
Fakt, że jego całe wydawnictwo opiera się na uzależnieniach jeszcze bardziej potwierdza to, co napisałem wcześniej. Dla pieniędzy zrobi wszystko
ale Ty chuja wiesz o tym kto był, a kto nie był, nie jesteś jego terapeutą, a to tylko pisarz z internetu o którym wiesz tyle ile uda Ci się przeczytać na pudelku

- gods bidness
Przecież Dragan dopiero co napisał książkę o AI. Więc zarabia na krzywdzie AI.
- marmolad_k2
Śmiałeś się z pijącego Żulczyka zjebie
Pisarza z alkoholizmem formatu niedostępnego dla ciebie
Pisarza z alkoholizmem formatu niedostępnego dla ciebie
Dragan przede wszystkim współpracował z Quebonafide, Quebo z byle kim nie współpracuje! 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
W mojej rodzinie pije się od lat dwustu
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
@forcerfromdesert zaskocze Cię ale i słucham podcastów i książkę przeczytałem
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
forcerfromdesert
Przesłuchałem i przeczytałem wszystkie wypowiedzi Żulczyka, więc wiem co mówię
Zgadza się, nie jestem jego terapeutą, gdyż ten grafoman nigdy takowego nie potrzebował.
Chłop nawet się nie zaszył, nie miał delirki - co to za chlor, to jakaś popierdółka
Dodano po 4 minutach 7 sekundach:
Zarabia na krzywdzie takich bezmyślnych tłumoków jak tygods bidness pisze: ↑14 lis 2025, 10:18 Przecież Dragan dopiero co napisał książkę o AI. Więc zarabia na krzywdzie AI.
forcerfromdesert pisze: ↑14 lis 2025, 10:46 Chłop nawet się nie zaszył, nie miał delirki - co to za chlor, to jakaś popierdółka

uż. jajca o żulczyku na forum wspominał niejednokrotnie i zna go, wydaje mi się, trochę bardziej niż się do tego przyznaje i myślę że dlatego go to tak razi, i gdyby na miejscu żulczyka był ktokolwiek inny to by tego posta nie napisał, nie mów, że nie znasz prywatnie takich pozerów
-
VerminatorX
W tym kraju jedynie Peja ma prawo do monetyzowania alkoholizmu.
- Haczapurjan
Kękę jak pił to był całkiem słuchalny
Ale dobra, bo się OT w chuj zrobił
Ale dobra, bo się OT w chuj zrobił
-
forcerfromdesert
zgwałcił cię stary? tylko raz? kurwa żadna z ciebie ofiara przemocy domowej, śmieszny jesteś, mnie stary trzymał w piwnicy 4 lata i gwałcił z kolegami co wieczór, weź się nie ośmieszaj

-
forcerfromdesert
W rzeczy samej - doświadczenie nierówne doświadczeniu. Sprowadzasz sytuację do groteski - słusznie
Powróćmy do pandora gate i "ofiar" pedofilii, które czytały wiadomości od Stuu. A teraz wyobraź sobie PRAWDZIWĄ ofiarę pedofilli
Powróćmy do pandora gate i "ofiar" pedofilii, które czytały wiadomości od Stuu. A teraz wyobraź sobie PRAWDZIWĄ ofiarę pedofilli
Ostatnio zmieniony 14 lis 2025, 11:04 przez forcerfromdesert, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale gdzie go bronie poza stwierdzeniem faktu że to inny materiał niż mówisz ?
Kolego syndrom oblężonej twierdzy ?
Kolego syndrom oblężonej twierdzy ?