Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Kowal>Szpakowski zdecydowanie i to chyba jedna z lepszych MF ostatnio, do tego widać że w Misji Futbol jest bardziej powściągliwy i powstrzymuje się od tych przelotów i brnięcia w martwe punkty upierając się przy swoim jak to bywa gdy się odpali w programach weszło
No ale tutaj ma zupełne inne towarzystwo i pewnie mniejszy komfort niż z kolegami z weszlo więc nie dziwi mnie to w żaden sposób, a IMO często wypada lepiej jak się jednak hamuje.
No ale tutaj ma zupełne inne towarzystwo i pewnie mniejszy komfort niż z kolegami z weszlo więc nie dziwi mnie to w żaden sposób, a IMO często wypada lepiej jak się jednak hamuje.
Gdzieś przeczytałem, że to dlatego, bo misja futbol wyświetla się na głównej onetu gdzieś z boku i ludzie, którzy tam wbijają są automatycznie widzami, mimo że w ogóle tego nie oglądają. Coś w tym stylu ale już nie pamiętam jak to dokładnie było.
obejrzałem pierwszy raz od dawna MF i podobał mi się odcinek, dynamika, zmiana tematów, i Czarek Wilk w dogrywce ma potencjał na dobrego eksperta
W końcu spoko się tego słuchało, dziękuję Pan Kowal.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
No Czarek Wilka bardzo fajnie wypadł w przyszłości mógłby zostać ekspertem ma potencjał. Ale pewnie nie długo zobaczy gdzieś Radka hehe Majewskiego co piłką się nie interesuję no ale jest głupiośmieszny .
NA Lidze PL wczoraj się wynudziłem strasznie, może z czasem się wyrobią i padnie jakieś nie popularne stwierdzenie, bo narazie robią wszystko by kogos nie urazić. Z grona byłych piłkarzy taka Liga PL w składzie Majdan, Mierzejewski i Gikiewicz do tego jakiś prowadzący i mógłby z tego wyjść fajny program.
NA Lidze PL wczoraj się wynudziłem strasznie, może z czasem się wyrobią i padnie jakieś nie popularne stwierdzenie, bo narazie robią wszystko by kogos nie urazić. Z grona byłych piłkarzy taka Liga PL w składzie Majdan, Mierzejewski i Gikiewicz do tego jakiś prowadzący i mógłby z tego wyjść fajny program.
to zróbcie to to tak żeby donejty były na przezroczystym tle, ewentualnie "stole" weszło, serio chujowo to wygląda jak zmniejszyliście ekran o 2/3
No same donejty bardzo spoko i dla mnie by mogły być w każdym odcinku, bo przecież to nie wymóg, tylko szkoda że tak to ucina ten ekran
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
jeszcze tylko tego niespełnionego hiphopowca białka wymienić na kogoś mniej cringowego i normalnie można to w telewizji puszczać
trójkąt bermudzki wola mokotów
przecież spoko białek, najgorszy dla mnie ten muminek był co go thomas dahne zastąpił
Białek props
ten cringowy to Piela a nie Białek jbc
będzie jutro liga minus w związku z kolejką w środku tygodnia? @vego
czwartek o 15
święto jest, to powinno być git
święto jest, to powinno być git
Leszek Milewski props, na pewno ciekawsze postać niz Smyk czy Olkiewicz. Białek za Pielę i byłby idealny skład starych Słowaków imo.
Potwierdzam, z początku niemrawy Leszek spoko się zaprezentował, a Wojciech Piela z tymi żarcikami
, śpiewaniem i odgrywaniem ról najgorszy od kiedy wbił do programu, pozostali wcześniej podratowali trochę sytuacje kręcąc bekę z jego nieśmieszności no ale to byłoby na tyle