Formuła 1 / motorsport
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Formuła 1 / motorsport
I tak nic z tego nie będzie, ale maja zgodę od samego szefostwa koncernu, wiec działają
IT’S COMING HOME

wstydu nie mają
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- FruitOffTheWall
coś czuje że teraz najebie wam starym wyjadaczom wyścigów w chuj sezonowców bo X jakiś gości z pizdy udostępniło że ten max wygrał, nie interesuje się f1 ale ciężko nie trafić na jakaś wzmianke o tym winie tego typa
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Przecież już wyjebalo, jakoś od momentu odkąd netflix wypuścił serial. Przecież nawet po forum to widać 
IT’S COMING HOME

F1 tylko dla wtajemniczonych i prawdziwych
- genocidegeneral
JEDNO OKRĄŻENIE NIEPRAWDOPODOBNEJ WALKI, WALKI O MISTRZOWSKI TYTUŁ, TO JEST OSTATNIE OKRĄŻENIE, NIECO PONAD 5 KILOMETRÓW WALKI LEWISA HAMILTONA Z MAXEM VERSTAPPENEM, NA RAZIE Z PRZODU LEWIS HAMILTON, MAX VERSTAPPEN JEST CZUJNY, CZY WYBIERZE SOBIE DOKŁADNIE TEN SAM MOMENT TORU NA ATAK JAK PRZYGOTOWALI SWOJE OPONY DO OSTATNIEGO OKRĄŻENIA MOŻEMY ZGADYWAĆ, ŻE TAK, MAX SIĘ ZBLIŻA MAX BĘDZIE NURKOWAŁ! NURKUUUUJE! JEST PRZED LEWISEM HAMILTONEM, MAX VERSTAPPEN JEDZIE PO MISTRZOWSKI TYTUŁ LEWIS HAMILTON GO TRACI WYGLĄDA NA TO ŻE JUŻ JEST PO WALCE WYGLĄDA NA TO, ŻE MAX BĘDZIE MISTRZEM ŚWIATA NIE ODPUSZCZA LEWIS HAMILTON BĘDZIE JESZCZE PRÓBA KONTRY W JEGO WYKONANIU. ZBLIŻA SIĘ DO MAXA, DESPERACKI ATAK LEWISA HAMILTONA NIE MA OPON HAMILTON. ALE MAX JEST CZUJNY, NIE ODPUŚCI, NIE DA SOBIE TEGO WYDRZEĆ. MAX JEDZIE DO METY PO MISTRZOWSKI TYTUŁ, NO MICHAEL, NO NO MICHAEL, THAT WAS SO NOT RIGHT, TOTO WŚCIEKŁY, NIE SŁUCHAMY JUŻ TEGO KOMUNIKATU, NIE CHCĄ TEGO ZAAKCEPTOWAĆ ALE JEST KOLEJNY ATAK OSTATNIA SZANSA LEWISA HAMILTONA. DZIEWIĄTY ZAKRĘT OD ZEWNĘTRZNEJ JESZCZE TUTAJ MOŻE SPRÓBOWAĆ, PRÓBUJE ALE MAX JEST PRZED NIM, MAX JEDZIE JUŻ DO KOŃCA, MA JESZCZE 5 ZAKRĘTÓW DO KOŃCA TEGO WYŚCIGU, 6 ZAKRĘTÓW, NIE MA JAK, NIE MA JAK, TO KONIEC TEJ WALKI, BĘDZIE MAX VERSTAPPEN MISTRZEM ŚWIATA PIERWSZY RAZ W KARIERZE, ALEŻ NIEPRAWDOPODOBNE ROZSTRZYGNIĘCIE TEGO WYŚCIGU, ROZSTRZYGNIĘCIE CAŁEGO SEZONU. MAMY ZACHODZĄCĄ I WSCHODZĄCĄ GWIAZDĘ. MAX VERSTAPPEN PIERWSZY HOLENDER PIERWSZY KIEROWCA Z SILNIKIEM HONDY OD CZASU AYRTONA SENNY. MAX VERSTAPPEN ZOSTAJE MISTRZEM ŚWIATA SEZONU 2021. NIEPRAWDOPODOBNE ROZSTRZYGNIĘCIE TEGO WYŚCIGU, CO TU SIĘ FILIP WYDARZYŁO
-
ksiazenieporzadek
bo w chuj ludzi nie kibicowało maxowi a było anty hamilton za całą otoczkę światopoglądową którą tworzyłFruitOffTheWall pisze: ↑12 gru 2021, 22:03 coś czuje że teraz najebie wam starym wyjadaczom wyścigów w chuj sezonowców bo X jakiś gości z pizdy udostępniło że ten max wygrał, nie interesuje się f1 ale ciężko nie trafić na jakaś wzmianke o tym winie tego typa
hamilton to jeden z najlepszych kierowców w historii tego sportu (a być może najlepszy), ale jako człowiek to zwykły śmieć (chociaż nie ukrywam, że zaimponował mi tym że u arabów konsekwentnie jechał w tęczowym kasku)
Dodano po 2 minutach 9 sekundach:
f1 oglądałem od pierwszego tytułu alonso a znudziło mnie gdzieś mniej więcej jak kubica przestał jeździć i zaczął dominować vettel, potem zacząłem powoli wracać jak bańka z kubicą zaczęła rosnąć a w zeszłym roku z nudów przez covid kupiłem gierkę bo kumpel i polecił i wkręciłem się na nowo
Mój ulubiony moment jak Hamilton dodał na neta jego bratanka czy kogoś tam i się śmiał że w sukience chodzi, a później przepraszał

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- genocidegeneral
no ja od tamtej pory gardzę tym faszystą transfobem jebanym
chłopaki się tłumaczą czy nie są sezonowcami 
Spoiler

-
ksiazenieporzadek
- FruitOffTheWall
też mnie to rozbawiło, to na netflaku słyszałem że dojebany ten materiał o f1
Ostatnio zmieniony 12 gru 2021, 22:57 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 1 raz.
rip zioloziolo
-
ksiazenieporzadek
nie świruj pawiana Kuba
raczej gówno jebane, które przeinacza i miesza
no i odcinki za ten rok będą śmieszne, bo nie będzie wypowiedzi mistrza świata, który powiedział, że mają spierdalać za stawianie go w złym świetle
FruitOffTheWall pisze: ↑12 gru 2021, 22:56 też mnie to rozbawiło, to na netflaku słyszałem że dojebany ten materiał o f1
no i odcinki za ten rok będą śmieszne, bo nie będzie wypowiedzi mistrza świata, który powiedział, że mają spierdalać za stawianie go w złym świetle
Lewis dzisiaj miał wszystko żeby wygrać mistrzostwo, a tym samym zapisać się na kartach historii jako najbardziej utytułowany mistrz, jednak Max dzisiaj miał trochę więcej szczęścia, taki jest ten sport. Fantastyczny sezon, najlepszy jaki widziałem, dużo niesamowicie ciekawych wyścigów, walka o mistrzostwo do samego końca, zwroty akcji i wygrany tytuł na ostatnim okrążeniu. Żadnemu jakoś specjalnie nie kibicowałem, po prostu cieszyłem się walką na torze.
Jedyne co to Massi do wyjebania i ogarnięcie sędziów bo dezorganizacja, brak konsekwencji momentami wypacza rywalizację.
Jedyne co to Massi do wyjebania i ogarnięcie sędziów bo dezorganizacja, brak konsekwencji momentami wypacza rywalizację.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Dla mnie bardziej Max miał wszystko żeby to jakoś wyciągnąć, mimo że szybszy nie był.
Zgadzam się natomiast że piękny sezon. Nawet kurwa fajnie było zobaczyć jak się Red Bull cieszy. Dla Mercedesa i Hamiltona to byłoby to ot spełnienie oczekiwań. Nie bez powodu Bottas miał wyjebane xd
Zgadzam się natomiast że piękny sezon. Nawet kurwa fajnie było zobaczyć jak się Red Bull cieszy. Dla Mercedesa i Hamiltona to byłoby to ot spełnienie oczekiwań. Nie bez powodu Bottas miał wyjebane xd
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
-
ksiazenieporzadek
wgl bottas jaka wyjebka, na last lapie dwa at go jebnęli a ten nawet nie walczył
On tam potem pierwszy w basenie był 
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
nowy pies już szczeka na twitterze, mam nadzieję, że wykastrowany Bottas się troche ogarnie w Alfie i jeszcze pokaże skilla