Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Whiskiz

Re: Transfery

Post autor: Whiskiz »

mancipium pisze: 03 sie 2019, 13:00 Sane przejdzie do Bayernu czy nie?
Spoiler
Bayern musiałby zaproponować jakiś chory hajs za niego zeby przekonać ich do sprzedaży a w to jakoś nie wierze :D
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Pogba odmówił udziału w meczu United z Milanem, chociaż oficjalnie z powodu kontuzji pleców, ale bardziej by wymusić na Woodwarcie ten transfer do Realu.
Awatar użytkownika
EVAW

Post autor: EVAW »

skąd wiesz?
Awatar użytkownika
Whiskiz

Post autor: Whiskiz »

jakis tier 5 dziennikarz puscil twita
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Niby ten tier5 dobrze żyje z hiszpańskimi piłkarzami grający w PL. Podobno tez jako pierwszy donosił o transferze Brahima Diaza do Realu. Ale info do weryfikacji.
Sensei życia
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Jesli real kupiłby pogbe to jakim kurwa cudem oni Financial Fair Play mieliby spełnić?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Kto wie jak asy i marca podają jeszcze ze Real też chcę van beeka za ~60 i do tego pogbe ktoś ma ile Real musi zarobić?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
jefecito

Post autor: jefecito »

Jest porozumienie w sprawie transferu Firpo do Barcelony przyjdzie za 18M + 7M zmiennych.

Promocja
Bakan

Post autor: Bakan »

Bez sensu, że Firpo na ławę ciśnie, Alby nie wygryzie. Trochę przypomina mi to sytuację, jak Digne szedł na ławkę do Barcy a na PO nie miała ona nikogo ciekawego. Teraz znowu z jednej Alba/Firpo z drugiej Sergi/Semedo.
TheGreatestGolota

Post autor: TheGreatestGolota »

Za ten hajs firpo :bowdown:
Z drugiej strony to nie jest obronca, okej pokryje ta pozycje Ale dużo lepiej gra wyżej bo ma odejście niesamowite czyli Wg mnie jebać Barcelonę za kolejny transfer z dupy
jefecito

Autem Firpo jest też to, że on z powodzeniem może grać też na skrzydle w ataku i patrząc na to jaka jest bieda ze skrzydłowymi w Barcelonie to sądzę, że na pewno go tam zobaczymy w tym sezonie. Dla Barcelony transfer idealny w końcu mają godne zastępstwo dla Alby, za niewielkie pieniądze i nawet jak będzie chciał odejść przez małą ilość minut to jeszcze na tym Barca zarobi, dla samego piłkarza raczej średni wybór, ale gość podobno był mocno zafiksowany na transfer do Barcy i odrzucał wszystkie inne oferty, a było ich dużo i to z największych klubów z tego co czytałem.

Bakan, Roberto ma podobno grać w tym sezonie w środku pola, jakoś średnio mi się w to chce wierzyć, ale taki jest plan podobno. Do pierwszego zespołu został awansowany Wague i prawa strona ma wyglądać tak: Semedo/Wague.
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Firpo za 25, Mendy z 50 XD
Nagle to Barcelona pokazuje Realowi jak robić transfery.

FFP jest bodaj rozliczane od lipca do końca czerwca, więc sporo transferów Realu będzie się zaliczało jakby do poprzedniego sezonu.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
krul

Post autor: krul »

jefecito

Spoiler
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

koleś zajmujący się futsalem w Barcelonie kilka dni temu stwierdził, że Firpo do końca tygodnia będzie ogłoszony. Cena 18mln+12mln zmiennych. A w przyszłym tygodniu podobno Neymar, ale nie pamiętam czy chodziło tam o podjęcie negocjacji, czy potwierdzenie transferu
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
dicegame

Post autor: dicegame »

nie kumam zajawki na tego Firpo, oglądałem bardzo dużo Betisu w zeszłym sezonie (fan Setiena here) i... no piłkarz ok, ale nie wydaje mi się że na klub z topu. Jedyny plus to taki, że będzie można na nim zarobić, a nawet jeśli nie, to dużo hajsu nie przepadnie.
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

wymiana Dybala-Lukaku odwołana, ponoć Paulo nie chciał transferu do United
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

myślałem że każdy piłkarz marzy w grze o lidze europy
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

Mignolet odchodzi do Club Brugge za 9 mln euro(7+2), Liverpool będzie szukał bramkarza na ławkę
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

w sumie szkoda bo ciężko kogoś lepszego na ławę, bo przecież Kariusa nie ściągną raczej
ODPOWIEDZ