Now playing, czyli co jest grane?

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Kalom

Re: Now playing, czyli co jest grane?

Post autor: Kalom »

Grałem na początku z bonusem do lucka i magnetem, bo wszystko na odblokowanie postaci wydawałem i luck na pewno jest wart inwestycji, bo spawni więcej jedzonka i daje lepszy drop ze skrzynek.

Ogólnie jeśli nie wiesz to bronie na 8 lvlu+pasywy na minimum pierwszym łączą się w combo jak znajdziesz skrzynie, która to ulepszy i w każdym przypadku daje to ogromny power spike.
Poniżej wrzucam zdjęcie tego co się z czym combi jak ktoś nie chce sobie psuć zabawy tylko sam odkryć to NIE KLIKAĆ BO SPOILER
Spoiler
Obrazek
zaznaczam, że do oblokowania części z tych rzeczy trzeba zrobić aczivmenty typu wyleveluj broń x na y poziom
oyche

Post autor: oyche »

zadymka fiu fiu, ale garlic+cross+ptaszek i 13min przebite, zwlaszcza cross robi robote, a taki niepozorny
ale na 8lv to chyba jeszcze zadnej broni nie mialem
raz cos wzialem z planszy i przez chwile mialem miotacz ognia jakby, kozackie to bylo
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Musisz po prostu ogarnąć te combosy, ja dochodziłem tak do 15 minuty max. a jak ogarniesz to co kolega wyżej pokazał, to spokojnie 25 minuta była robiona i mam nadzieję, że w końcu przejdę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

Tales of Vesperia z gry, którą chciałem odłożyć po pierwszym tutorialu walki, staje się jednym z najlepszych jRPGow w jakie grałem. Składa się na to też ten system walki, który na początku odrzuca ale po kilku godzinach rozwija skrzydła i daje sporo frajdy. To action rpg z walkami na osobnych arenach i choć wrogowie są widoczni na mapie i można ich omijać, to grind jest na tyle przyjemny, że chce się walczyć. Kierujemy jedna postacią ale możemy wybrać każdego z drużyny i każdą gra się inaczej. Mimo 15h na liczniku fabuła dopiero się rozkręca, jeszcze nie wiem o żadnym wielkim zagrożeniu dla świata i właśnie załatwiłem sprawę za którą goniłem od początku, więc pewnie zaraz czeka mnie kolejny twist. Bohaterowie są ciekawi, z przyjemnością śledzi się ich losy i interakcje, polecam bardzo, tylko trzeba przebrnąć przez nie zachwycający początek.
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Baldur's Gate II: Enhanced Edition z 3 godzinki za mną, ale kurwa jest w pytę
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

25h God of War za mną, bawię się super, chociaż miałem 1sze podejście do Walkirii, szybko zostałem sprowadzony na glebe i trochę nie chcę mi się wracać :cry:
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

coś tam szponce w saints row the third, takie luzne to mocno

god of war swietna gra, grałem kiedyś na psp piekne czasy
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

No walkirie są najtrudniejsze w tej grze do pokonania. Bardzo szybkie, trzeba się wyuczyć tych ataków ich.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

skończyłem te nowe hitmany, no i jestem w szoku, jak dobrze poprowadzona jest ta seria (wajbik klasycznych hitmanów + fajna implementacja nowych standardów w gierkach); tak naprawdę jedyny chuj w dupę za niejasną sytuacje z pakietami misji dodatkowych + może fabuła mogłaby być trochę dłuższa, ale poza tym mocna ósemka
trójkąt bermudzki wola mokotów
yashiko

Post autor: yashiko »

Walkirie sztoss
Jest ich chyba z 8, kazda inaczej atakuje wiec na kazda trzeba ukladac nowa taktyke. I dobre lupy mozna z nich trafic.

Polecam jak juz sie SKONCZY GRE obejrzec jak chlop tlumaczy nawiazania do mitow w grze (waz tak mocno dostal od thora ze az sie cofnal w czasie :bowdown: )
https://m.youtube.com/watch?v=e9_hhf3HQLI

Suki beda w szoku jak wyjdzie w koncu ten rangarok :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

cloud pisze: 30 sty 2022, 22:40 25h God of War za mną, bawię się super, chociaż miałem 1sze podejście do Walkirii, szybko zostałem sprowadzony na glebe i trochę nie chcę mi się wracać :cry:
Warto sieknąć pierwszą Walkirię, ten drop z niej jest bardzo przydatny, zresztą pierwsza Walkiria jest konieczna to ubicia z tego co pamiętam, później już możesz omijać je wszystkie szerokim łukiem i cieszyć się historią, bo jest bardzo dobra i warto skończyć.
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

wrocilem do deus exa tego prawdziwego z 2000 i kurwa z nog mnie zmiotla ta gra :bowdown: :bowdown:
Spoiler
tracer tong gang wya
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

przeszedłem Ori and the Blind Forest w końcu, piękna gierka artystycznie, teraz czas na drugą część, może trochę łatwiejsza będzie
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Nie jest
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

sebring pisze: 07 lut 2022, 10:19 wrocilem do deus exa tego prawdziwego z 2000 i kurwa z nog mnie zmiotla ta gra :bowdown: :bowdown:
Spoiler
tracer tong gang wya
Racja. Nawet dzisiaj robi wrażenie, niedawno też przeszedłem. Tylko graficznie się zestarzała, bo możliwości na przejście etapów tam jest cała masa.
oyche

siadlo pierwsze 30min w wampirkach
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

Post autor: Jasny »

Odpaliłęm Total War: Empire
Po raz pierwszy wymaksowałem poziomy trudności, spróbuję stworzyć w grze globus Polski. Najpierw jazda z niemiaszkami i paparuchami, a później zemsta na Hiszpanach za Erasmusa
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.

Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
oyche

lightning ring dostał ewolucję w wampirkach
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

9 dni do premiery elden ring kto czeka kto kupuje na premierę
Kurwa alez to będzie wspaniala gra
Kalom