Kartky
Re: Kartky
i "sumienie" https://vimeo.com/91643382
Stories rapera Przyłu
Zaraz jak Victoria wstawiła pierwszy post dotyczący sprawy, to wrzucał coś, że prawda zwycięży.
- syrop klonowy
Była też w klipie do "Złodzieje snów II"
https://www.youtube.com/watch?v=SBq2jmX-FRs
https://www.youtube.com/watch?v=SBq2jmX-FRs
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
- przedszkolanek
daj ktoś link do przyłuca
-
genocidegeneral
dawajcie jakieś streamable czy coś, przecież nie mam kruwa instagrama, a bez konta chyba się nie da co
https://www.instagram.com/stories/przyludziach
pierdolnijcie se konto na szybko i z głowy, każdej dupereli wam ludzie nie będą na streamable przerzucać
pierdolnijcie se konto na szybko i z głowy, każdej dupereli wam ludzie nie będą na streamable przerzucać
- przedszkolanek
ja jego konta nie byłem w stanie znaleźć
w życiu bym nie wpadł, że ktoś normalny tak to nazwie
w życiu bym nie wpadł, że ktoś normalny tak to nazwie
swoją drogą nie trzeba tutaj streamable bo po prostu zrobił 2 napisy na nagraniach z koncertu:

-
genocidegeneral
no ale tego tam jest z 40 z którego beka
e: ok
e: ok
- przedszkolanek
pisanie o kartkim z wielkiej litery per On to jest hit

no super, brawo, gratki, gówniarzowi pewnie imponuje patologia i dlatego tak wspiera kolegę.
ale w sumie fajnie, że Kartek jednak nie jest aż takim łaczyskiem i pisał prawdziwe wersy
ale w sumie fajnie, że Kartek jednak nie jest aż takim łaczyskiem i pisał prawdziwe wersy
- bloodyhell
przylu kochasz go kurwa??? wez idz do sypialni bo kurwa kartky na ciebie czeka z kutasem
Przyłu ma styl pisania jak dupeczka, może to typiara co zmieniła płeć i do tego kocha rapera Kartky hmm
albo jest w chuj brzydka i wygląda jak facet
albo jest w chuj brzydka i wygląda jak facet
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- zemsta1kadluba
Albo Kartky jest gejem który nienawidzi kobiet więc wchodzi z nimi w związki żeby je napierdalac, a rucha się na boku z Przyłu
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
mołpy są kozackie
Przyłu to jest rocznik 0X więc pewnych rzeczy nie przeskoczy i pewne braki pozostaną
- sugarhill_notausgang
Nie wiem kto to jest ten Wilk, ale przyjemnie przeczytać dla odmiany coś napisanego spokojnie i po polsku. ja wynoszę z tego jego posta, że zna temat, ale nie będzie się publicznie wyświetlał ze szczegółami, a być może w sądzie jeśli będzie trzeba? Mam nadzieję. No i sugestia, że z kartkim zerwał kontakty i wspólne klipy pousuwane przez wezwanie od prawnika co nieco mówi.
I co QQ uważa, że poprzednie stanowisko nadal obowiązuje i nie mieszają się do tego? Pecunia non olet, co śmiecie? Pluję wam w pyski jak ktoś z was to czyta.
A ten przyłu czy przylu to on ma być w tym roku Młodym wilkiem popkillera tak? Ty się weź Natali zastanów może.
I co QQ uważa, że poprzednie stanowisko nadal obowiązuje i nie mieszają się do tego? Pecunia non olet, co śmiecie? Pluję wam w pyski jak ktoś z was to czyta.
A ten przyłu czy przylu to on ma być w tym roku Młodym wilkiem popkillera tak? Ty się weź Natali zastanów może.
- mlodyperkez
zemsta1kadluba pisze: ↑16 lis 2019, 22:43 Albo Kartky jest gejem który nienawidzi kobiet więc wchodzi z nimi w związki żeby je napierdalac, a rucha się na boku z Przyłu