[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
vidar

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: vidar »

Bedoes jawi się jako ktoś, kto uważa się za bardzo ważny element polskiego hip-hopu i on wymaga szacunku z tego powodu, stąd ten ton i takie zapędy do pouczania kim to on nie jest :roll: Ciekawe skąd takie przeświadczenie i niego.
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Bo Eldoka go kiedyś sprostował, jest z tego fragment w kawałku Gustaw
Awatar użytkownika
vidar

a no chyba że tak
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

Ciekawe czy PATOPATO zapłacili ojcowi Britney za ten sampel
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, 21:00 przez niuhniuh, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Spojrzeniem czy uszami?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

vidar pisze: 11 sie 2025, 20:50 Ciekawe skąd takie przeświadczenie i niego
imo całkowicie zasłużone. bedoes jest protplasta nowej generacji zjebów, był pierwszy, jest symbolem zmiany warty na scenie, jego sukces umożliwił dalej popchnięcie tych wszystkich mat, zimsonow, multich, zimerow i huj wie co jeszcze. ten super-emocjonalny, płaczliwy rap o trywilanych rzeczach i to przedstawianie normalnych przeżyć normalnego ziomka jako jakiegoś quo vadis to jest jego autorstwa, ja tego nei dostrzegam wcześniej. dużo debilizmów odjebał, był za to besztany, umarł za grzechy młodego pokolenia, tak żeby te wszystkie eryki moczko mieli już z górki.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Czy te łaki to jego wina więc jednak jestem teraz za menelem
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Bedoes jest prześladowany, sam przeciwko całemu światu, nawet na koncertach jak publicznosc nie bawi się dostatecznie dobrze w jego mniemaniu to jest to nienawistny gest, jak tak dalej pójdzie to go ukrzyżują jak Lennona, zreszta już kiedyś pisałem że jego darcie pizdy to coś jak terapia krzyku pierwotnego
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

chuj pisze: 11 sie 2025, 21:06 ten super-emocjonalny, płaczliwy rap
i krzyczenie zamiast flow - definicja tego co mnie odrzucało w tej młodej fali niuskulu. Az przypomina się feat do 8 Kobiet na Taconafide... Do dziś ciary żenady
Awatar użytkownika
rany1odbytu

Post autor: rany1odbytu »

Szukają jakichś nowych form wyrazu. W sumie jak nieraz mi ktoś pokazuje te wszystkie talent show z perfekcyjnie wykonanymi coverami klasyków to myśle "no super, pięknie zaśpiewane ale to nie rusza, było już tysiąc razy". Więc te darcie japy akurat rzadko do mnie trafia, ale zobaczymy, może tak szukając wymyślą coś naprawde świeżego

*A teoria zgorzknialego podstarzalego pierdziela - małolaci sie wydzierają bo nikt ich nie nauczył innej drogi do komunikacji i zwrócenia na siebie uwagi xd Nie do każdego wystarczy słowo wychowawcze a kabel od prodidża jest banned :lol:
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, 21:29 przez rany1odbytu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Ale tu krytyki bedoesa nagle :huh:

po tym jak zgodziliśmy się że wygrał beef w końcu Borys męczennik znowu pokazuje swój bipolar
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

rany1odbytu pisze: 11 sie 2025, 21:27 małolaci sie wydzierają bo nikt ich nie nauczył innej drogi do komunikacji i zwrócenia na siebie uwagi
punkowcy też darli morde, ale u punkow ten ryk to był taki niski, wkurwiony ryk. tera u tych młodych typu fuckdemons i inne wynalazki tej bandy cwela to jest takie krzyczenie na zasadzie "nie panuje nad swoja gospodarka hormonalna, nie wiem co sie dzieje" bardziej. imo to krzyczenie bediemu czasami potrafi wyjsc, ale przewaznie jest kringowe jedynie.
złap książkę, złap reset

free smly
lll

Post autor: lll »

abstrahujac od tego czy ten diss byl dobry czy niedobry, czy spoko bedoes czy bedopies pies, to kurwa zglaszanie i sciaganie kawalkow za zajebany sampel przez hiphopowych producentow to jest wyzszy level hipokryzji :lol: brak slow
Awatar użytkownika
Hasan

Post autor: Hasan »

Fuckdemons nie panuje nad gospodarką hormonalną akurat dlatego że samx sobie ją rozjebałx

Z bicikiem niby krzywa akcja ale z drugiej strony na miejscu gostka machnąłbym ręką jakby nie podpisywali tych bitów wcale a skoro młody se tam wjebał PROD KUBI REDUCENT bo wbił inny bas i pora na csa to w sumie nie krzywa akcja
Awatar użytkownika
rany1odbytu

Post autor: rany1odbytu »

chuj pisze: 11 sie 2025, 21:33
rany1odbytu pisze: 11 sie 2025, 21:27 małolaci sie wydzierają bo nikt ich nie nauczył innej drogi do komunikacji i zwrócenia na siebie uwagi
punkowcy też darli morde, ale u punkow ten ryk to był taki niski, wkurwiony ryk. tera u tych młodych typu fuckdemons i inne wynalazki tej bandy cwela to jest takie krzyczenie na zasadzie "nie panuje nad swoja gospodarka hormonalna, nie wiem co sie dzieje" bardziej. imo to krzyczenie bediemu czasami potrafi wyjsc, ale przewaznie jest kringowe jedynie.
Hah, bo za czasów swietności punk rocka kabel i pas ojca były z kolei fundamentem wychowania dzieci xd
"Jestem inny mamo, tato, czy dostane w morde za to ?"
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

No i Kalibry się wydzierały na Księdze Tajemniczej przecież.

PS. Ciekawe czy potężny ZichKRK sam swoje sample wyczyścił...?
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

ja tam optuje za domniemaniem niewinności
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Hasan pisze: 11 sie 2025, 21:36 Z bicikiem niby krzywa akcja ale z drugiej strony na miejscu gostka machnąłbym ręką jakby nie podpisywali tych bitów wcale a skoro młody se tam wjebał PROD KUBI REDUCENT bo wbił inny bas i pora na csa to w sumie nie krzywa akcja
o to to, poza tym eripe jednak reprezentuje krk wiec moze lokalny patriotyzm
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
vidar

Awatar użytkownika
synczyzna

Post autor: synczyzna »

Moltisanti pisze: 11 sie 2025, 17:58 Kto w ogole wpadl na pomysł tego supportu

Raz ze to 50 cent, wiec glownie słuchacze rocznik 88-95, pewnie jakos tak, a dwa ze narodowy, wiec bilety droższe, ergo mniej dzieciaków słuchających 2115 moze sobie pozwolić

Jakis Paluch to bylby pewnie idealny kompromis, chociaż chuj wie czy nawet on nie jest juz zbyt niewschoolowy dla fanbazy 50 :lol:
A to nie było podyktowane słabą sprzedażą biletów a trzeba było jakoś zapełnić stadion? Aczkolwiek myślałem, że na JLO też było kiepsko ze sprzedażą a potem
Okazało się, że zapełniła stadion.
ODPOWIEDZ