VNM
- igorzastyy
Re: VNM
On już nie rapuje na tym story, to tak samo jak na tym feacie on recytuje. Kompletnie energia z niego uleciała. Te Linie 4 to musi być niewypał w takiej formie
-
starydobryhiphop
trochę przegapiłem, co w ogóle stało się z V od 3 narodowych i totalnej topki po totalną ciszę? ktoś mi to streści? przecież to był kiedyś MC kompletny, fanbase potężny itd. itp.
bo on tak właśnie przekazuje EMOCJE swoim rapem damn!igorzastyy pisze: ↑dzisiaj, 10:42 On już nie rapuje na tym story, to tak samo jak na tym feacie on recytuje. Kompletnie energia z niego uleciała. Te Linie 4 to musi być niewypał w takiej formie
ej, ta, vnm, lece te pierdy znów,
gdy wrzucam storkę, niewielu skuma to tu,
i choćbyś chciał dziś zamknąć dupę mi,
to rym mój fresz tu prędzej zamknie dupę ci <suprajs madafaka>
dziś walę życiówkę na rowerze a nie walę se szota,
płynie pot, gładka noga, bo to chuj nie robota,
wino zero, nowy Romet, to kolarstwa istota,
aerodynamiczny jestem jak łaka floka without na łbie szczota <damn>,
gdy wrzucam storkę, niewielu skuma to tu,
i choćbyś chciał dziś zamknąć dupę mi,
to rym mój fresz tu prędzej zamknie dupę ci <suprajs madafaka>
dziś walę życiówkę na rowerze a nie walę se szota,
płynie pot, gładka noga, bo to chuj nie robota,
wino zero, nowy Romet, to kolarstwa istota,
aerodynamiczny jestem jak łaka floka without na łbie szczota <damn>,
Bez przesady z tym MC kompletnym i potężnym fanbasemstarydobryhiphop pisze: ↑dzisiaj, 10:52 trochę przegapiłem, co w ogóle stało się z V od 3 narodowych i totalnej topki po totalną ciszę? ktoś mi to streści? przecież to był kiedyś MC kompletny, fanbase potężny itd. itp.
Raper, który zrobił swoje w podziemiu, zasłużenie dostał szansę w meju™ i to nie byle gdzie, bo od razu w słynnym PROSTO u Sokolnika, drugi trzeci i czwarty legal ze statusem złotej płyty, ale nigdy nic ponad to, więc IMO bezpiecznie byłoby go nazwać drugą ligą ówczesnego mainstreamu, bo na żadnej ze składanek/possecutów na których występował nie był postacią pierwszoplanową.
Co do kompletności, to mam wrażenie że właśnie jej brak spowodował powolny zjazd, tzn. VNM sam postanowił, że odejdzie od charakterystycznego panczlajn bragga rapu i chce robić pół śpiewane single do ustawiania w opisie na GG, tyle że ani nie było tam śpiewu, ani nie było już GG
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
starydobryhiphop
OK dzięki za tą analizę. Być może błędnie to zapamiętałem jako jakiś właśnie nr 1, może zaciemniało postrzeganie to, że imponował mi skillem