Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

oyche

Re: Wini - rozmowy

Post autor: oyche »

[ ] nie czytam tylko slucham bo audiobooki sobie ostatnio kupuje

ciekawy gosc ten dragan
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

przedszkolanek pisze: 16 sty 2021, 20:26 myślałem, że jebanie humanistów już dawno zrobiło się nudne, ale jak widać rzecz mutuje, wcześniej jebanie spod znaku "bo nie umie liczyć", a teraz "bo ogląda seriale na netflixie", że się ludziom takie pierdolenie nie nudzi, ile można :dunno:
Nikt tu nie jebie humanistów, tylko zjawisko nazywania samego siebie humanistą z racji tego, że nie umie się liczyć i podstaw fizyki ogarnąć.
samcro

Post autor: samcro »

baqlashan pisze: 16 sty 2021, 17:31 to nie da się tego inaczej nazwać jak fobia,
Żadna fobia tylko normalna reakcja normalnego człowieka na kacapów.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
edenmar

Post autor: edenmar »

nie no, beka z tego całego wywodu Winiego o komunistach, przecież temat rozmowy tam w ogóle nie był o Urbanie tylko o fotografowaniu brzydkich ludzi, a ten wyjeżdża ze swoją idiotyczną tyradą, widać było, że Dragan tam w ogóle nie chce wchodzić w dyskusję, ale Wini nawet próby ucięcia dyskusji traktował jako pretekst, żeby podkreślić jakie to on ma zdecydowane, bezkompromisowe antykomunistyczne poglądy
Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

Niesamowity gość, super rozmowa.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Wini - trening - Ćpaj Sport #9 (gościnnie Pani Halina) + WAŻENIE
Spoiler
pod koniec wini się waży
Zyciedepczewyobrazie

Post autor: Zyciedepczewyobrazie »

Ja to myślę, że Wini to ma taki fanbase, że jakby zrobił kupę w trakcie wywiadu to i tak by byli wszyscy zachwyceni. Nie mówię że to zły gość czy cokolwiek, ale odnoszę wrażenie że ma chyba najbardziej zapatrzony fanbase w PL.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

myślę, że dałoby się zrobić tę kupę tak żeby to wyszło fajnie
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Lucas
Zbanowany

Post autor: Lucas »

Wini to taki gruby lewak co popiera lgbt
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Zyciedepczewyobrazie pisze: 17 sty 2021, 17:07 Ja to myślę, że Wini to ma taki fanbase, że jakby zrobił kupę w trakcie wywiadu to i tak by byli wszyscy zachwyceni. Nie mówię że to zły gość czy cokolwiek, ale odnoszę wrażenie że ma chyba najbardziej zapatrzony fanbase w PL.
Ma tak samo zapatrzony w niego fanbase jak większość znanych postaci z PL Rapu. A taki Pikers ma generalnie jeszcze gorszy, bo pewnie jego fani by jeszcze to gówno zjedli jakby im kazał.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Tylko dobre dzinsy

Post autor: Tylko dobre dzinsy »

Jestem wlasnie po tej rozmowie, chujowo bylo slychac Andrzeja ogolnie
Jak mlody g tylko troche mlodszy
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Ja pierdziele, jak ten Wini nie nadaje się do prowadzenia wywiadów z ludźmi na pewnym poziomie intelektualnym to jest głowa mała. Dragan tłumaczy mu kwestie Korwina, ten się odpala na temat JKM ignorując sedno rozmowy. Na Urbana też się tak odpala, ignorując przy okazji założenia o których wspomina Dragan. Gość coś tłumaczy a ten wpierdala się z jakimś z pizdy nawiązaniem, które totalnie nie ma znaczenia dla wypowiedzi gościa. No wkurwia mnie on oporo. Mimo, że ma ciekawych i inspirujących gości. Brak mu kultury po prostu kurwa.
nic na potem
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Wini chce pokazać, że jest w stanie dyskutować z ludźmi z taką wiedzą może nie jak równy z równym, ale w stylu, że on też coś rozumie, myśli o takich problemach, jest w stanie coś dodać od siebie co jest warte uwagi (w jego opinii) itd. Nie zauważa, że ci mądrzejsi zwykle gaszą jego gadkę w stylu "niech tak będzie, nie będę o tym dyskutował". Nieraz też wyskoczy z jakimś wnioskiem z dupy, dostanie argumenty czemu jego myślenie jest błędne, po czym stwierdzi "prawie mnie przekonałeś, ale i tak myślę, że mam część racji".

Dla mnie największą siłą Winiego nie są te ciekawostki z filmu, który oglądał na zwale jednym okiem i w połowie wyłączył, albo to nie był film, tylko kolega ziomka mu mówił, a jego bezpośredniość. Taki Jacek Adamkiewicz ni chuja by nie zapytał Kartkiego "o czym ty tak w ogóle pierdolisz w tych swoich kawałkach? Słuchałem tego i dla mnie to żadnego sensu nie ma", bo potem by nie dostał pakietu płyt z wytwórni, albo wywiadu na swój kanał YT nie zrobi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

oldschool pisze: 17 sty 2021, 17:15 A taki Pikers ma generalnie jeszcze gorszy, bo pewnie jego fani by jeszcze to gówno zjedli jakby im kazał.
numer z młodym polakiem się nie spodobał części osób także nie
ale też mam podobne wrażenie jak czytam te komenty gdzie ludzie prześcigają się w lizaniu mu dupy
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

Przecież to jest reality show a nie wywiad haha
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

oldschool pisze: 17 sty 2021, 18:25 ale w stylu, że on też coś rozumie
Hahaha, piękny to był moment, jak w wywiadzie z pierwszym fizykiem nawinął coś w stylu "całkiem logiczne, to nawet ja rozumiem", co zupełnie nie było logiczne i pokazało tylko, że Wini bardzo często ma problemy z podstawowym przetwarzaniem informacji. No i jest rusofobem. Czemu mnie w ogóle nie dziwi, że postać o pseudonimie dżoejdżoejdżoej go broni w kwestii rusofobii XDDDD.
nic na potem
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

>analfabeta
>komuch
ałć bolesne kombo
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

edenmar pisze: 17 sty 2021, 14:05 nie no, beka z tego całego wywodu Winiego o komunistach, przecież temat rozmowy tam w ogóle nie był o Urbanie tylko o fotografowaniu brzydkich ludzi, a ten wyjeżdża ze swoją idiotyczną tyradą, widać było, że Dragan tam w ogóle nie chce wchodzić w dyskusję, ale Wini nawet próby ucięcia dyskusji traktował jako pretekst, żeby podkreślić jakie to on ma zdecydowane, bezkompromisowe antykomunistyczne poglądy
kr0pka pisze: 17 sty 2021, 18:07 Ja pierdziele, jak ten Wini nie nadaje się do prowadzenia wywiadów z ludźmi na pewnym poziomie intelektualnym to jest głowa mała. Dragan tłumaczy mu kwestie Korwina, ten się odpala na temat JKM ignorując sedno rozmowy. Na Urbana też się tak odpala, ignorując przy okazji założenia o których wspomina Dragan. Gość coś tłumaczy a ten wpierdala się z jakimś z pizdy nawiązaniem, które totalnie nie ma znaczenia dla wypowiedzi gościa. No wkurwia mnie on oporo. Mimo, że ma ciekawych i inspirujących gości. Brak mu kultury po prostu kurwa.
oldschool pisze: 17 sty 2021, 18:25 Wini chce pokazać, że jest w stanie dyskutować z ludźmi z taką wiedzą może nie jak równy z równym, ale w stylu, że on też coś rozumie, myśli o takich problemach, jest w stanie coś dodać od siebie co jest warte uwagi (w jego opinii) itd. Nie zauważa, że ci mądrzejsi zwykle gaszą jego gadkę w stylu "niech tak będzie, nie będę o tym dyskutował". Nieraz też wyskoczy z jakimś wnioskiem z dupy, dostanie argumenty czemu jego myślenie jest błędne, po czym stwierdzi "prawie mnie przekonałeś, ale i tak myślę, że mam część racji".
piękny roast winiego tutaj, czekałem na to od dawna

wielkie pozdro
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Footer

Post autor: Footer »

Wini x Piloci liniowi (Daniel Warzocha i Borys Kubiak) - rozmowa
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Tak swoją drogą, należy oddać proporcje - Wini bywa wkurwiający i ma swoje przywary, ale w ogólnym rozrachunku robi kawał zajebistej roboty tymi wywiadami. Tu piloci, tam wikingowie, tam coś tam i to procentuje. Np. ja od tygodnia czytam o fizyce kwantowej, zamówiłem se książkę tego Dragana itd i gdyby nie grubas, to bym pewnie sam z siebie po to nie sięgnął, a w tv jakbym trafił, to bym olał.
ODPOWIEDZ