Kuban - spokój. (2023)
Re: Kuban - spokój. (24.02.2023) [Zapowiedź]
Ale przepaść między bezpłciowym kubanem a Szpaku hahaha omg ale kryminał
ale miałkie gówno ja pierdole
Tylko Chyra.
- FruitOffTheWall
kurwa nie bede wracał ale spoko. Nawet niezły refren , kuban w chuj lepiej niz w tym pierwszym tracku ale jak wyzej ktoś podłapał że no jest taki bezpłciowy, stracił ten taki luzny vibe jak za czasów cotozamixtape. On miał kiedyś taki charakterystyczny głos/vibe ze słyszałeś że to kuban a teraz
nie polecam czytać komentarzy albo kurwa jakis grup rapowych na fb bo ludzie spuszczają sie nad tym kubanem jakby jebany smarki smark wrocił
odplasz brednie i wiesz to ze to kuban a tutaj xD
nie polecam czytać komentarzy albo kurwa jakis grup rapowych na fb bo ludzie spuszczają sie nad tym kubanem jakby jebany smarki smark wrocił
odplasz brednie i wiesz to ze to kuban a tutaj xD
Ostatnio zmieniony 12 sty 2023, 15:52 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 1 raz.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
To debile bez własnego zdania, to pokazuje, że w 2023 fanpage rapowe mogą odpowiednio dużo pisząc wyboostować kogoś karierę realnie.
Obrzydliwe było to pierdolenie o tym kubanie przez ostatnie 2 lata, przez to mi się nawet nie chce tego słuchać.
Obrzydliwe było to pierdolenie o tym kubanie przez ostatnie 2 lata, przez to mi się nawet nie chce tego słuchać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ale chujowe te single ja pierdole, nie wiem który gorszy
lepsze niz pierwszy, szpaku meczy jak zwykle, dla mnie sie podoba
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
dead problem - la flare
0 charyzmy i swojego dawnego wajbu
Do przesłuchania na raz i zapomnienia
Do przesłuchania na raz i zapomnienia
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Akurat teraz takie ,,Kubany" zgarniają dobry szmal. Kuban wziął sobie image Kinny Zimmer a
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Tylko Zimmer ma 20 lat, a Kuban 30.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
-
RIVALDO111
- Zbanowany
I co z tego. Zimmer nie ma 20. Chyba 22-24.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Te numery to jak z castingu na rapera , gdzie jest kuban? W pizdzie , kto go wydaje ? Jakis zasrany majors pewnie , który zwęszył hajs, przypomnieli sobie o typie z którego zrobili drugiego eisa, stwierdzili ze zrobią go na kolejna modłe współczesnej rapowej pizdy i zgarną hajs. Obyście się kurwy przeliczyły wy jebane w dupe mać .
- przedszkolanek
Słabiutko, póki co żaden z kawałków mnie nie zachęcił - nijakie to jest. Szpaku powoduje, że w ogóle da się to przesłuchać do końca. Nie pozostaje nic innego jak stwierdzić: Kuban skończył się na cozamixtape! 
"Rap to muzyka, a dla wielu to przez życie droga"
kurwa on tu flow momentami jakby podjebane od Maty xd na tego drugiego wyjca to nawet nie mam słów, najpotężniejszy dowód, że masowy gust polskiego słuchacza rapu jest kurwa straszny i ludzie są po prostu kurwa głusi jak japierdole. tragedia generalnie, ale najgorszy w tym wszystkim to i tak chyba bit, zemdliło mnie aż od tej generyczności.
wracam do Cozamixtape.
wracam do Cozamixtape.
chyba jestem już za stary na ten cały polski hiphop 
^
To. A h16 dawało jakieś podstawy, żeby twierdzić, że chłop potrafi jeszcze stylowo nawinąć, to wybrał robienie muzyki do reklamy popasek i w wieku 30 lat image jak Mata chyba w nadziei, że ktoś kliknie przez pomyłkę
Refren Szpaka fajny
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
niby chujowe ale jakoś nie wywołuje u mnie poczucia cringu więc to już coś
Mam awersję do szpaka nie lubię go ale tutaj samym refrenem zjadł kubana. Kolejny miałki radiowy track obliczony na wykręcenie jak największych liczb i w tym myślę, że się sprawdzi.