FAGATA
Re: FAGATA
złomek zacierający ręce jak mu kurwisko kręci sraką 
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
- zemsta1camzata
Jej płaskie dupsko próbujące ujęć vide Nicki Minaj mi wystarczy żeby się uśmiechnąć z zażenowania
Ostatnio dużo słucham kobiecych wyuzdanych rapsów i polecam taką miłą odmianę a do tego nikt nie celuje do operatora gnatem na ślepaki:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Ostatnio zmieniony 25 sty 2024, 15:30 przez gracjangk, łącznie zmieniany 1 raz.
Seksualizacja dzieci wziąć postępuje. Pamiętam jak w tamtym roku była jakaś gala patusów w Szczecinie i akurat przechodziłem koło hotelu gdzie większość z nich nocowała, a tam tłumy dzieciarni i 12-13 letnie dziewczynki z banerami z napisem FAGATA czekające na swoją idolkę xD
Proste wersy, nie to co lajkajłan
- FruitOffTheWall
kurestwo jest w modzie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
lepsze niż żabson
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Jak już szpagata musi coś nagrywać to niech wróci pod teksty Orangutana
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Bandycka jazda zdecydowanie lepsze.
Bit straszną stypa, miało być seksualnie, a wyszło komicznie.
Fagata bez energii, chociaż się nie dziwię, że przykimś takim jak ten żałosny bratan nie jest wstanie się rozpalić.
Tak czy inaczej jestem ciekawy kolejnych nagrywać.
Dodano po 5 minutach 55 sekundach:
Polki próbują, ale to jeszcze u nich niewygląda naturalnie, bo według mnie nie potrafią zabardzo się w tym odnaleźć.
Bit straszną stypa, miało być seksualnie, a wyszło komicznie.
Fagata bez energii, chociaż się nie dziwię, że przykimś takim jak ten żałosny bratan nie jest wstanie się rozpalić.
Tak czy inaczej jestem ciekawy kolejnych nagrywać.
Dodano po 5 minutach 55 sekundach:
Ja tylko sprawdzam amerykańskie raperki nawijające o swojej seksualności, bo to według mnie jest najlepsze co nam dał współczesny komercyjny rap.gracjangk pisze: ↑25 sty 2024, 15:27 Jej płaskie dupsko próbujące ujęć vide Nicki Minaj mi wystarczy żeby się uśmiechnąć z zażenowaniaOstatnio dużo słucham kobiecych wyuzdanych rapsów i polecam taką miłą odmianę a do tego nikt nie celuje do operatora gnatem na ślepaki:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Polki próbują, ale to jeszcze u nich niewygląda naturalnie, bo według mnie nie potrafią zabardzo się w tym odnaleźć.
ja pierdole
w USA zrobilaby kariere tak jak Bhab Bhabie, czyli pare nutek z kwadratowym flow, tornado dupskiem na teledyskach i final w postaci onlyfans i bycia baby momma dla big black american
ja osobiscie wybieram seksualnosc czarnoskorych k0biet i ichniejsze niekwadratowe rapsy o obciaganiu BBC’s. Ale tez nie dziwi mnie polskie kurestwo hiphopowo-instagramowe uskuteczniane przez brzydkie p0lki, bardziej mnie zastanawia, czy one nie widza, ze wygladaja karykaturalnie przy poteznych amerykanskich choco tyleczkach, a ich hiphopy nie staly obok
kiedys Ariana Grande tez probowala udawac murzynke, dopoki nie zrozumiala, ze ma zbyt plaskie dupsko, nie ma w sobie vajbu czarnodupnej kobiety i transformowala nagle w chinese american kimchi dziewczynke. Polecam tez zapoznac sie z zyciorysem Niykee Heaton, ktora zapowiadala sie zajebiscie i ma dobry glos do muzy, ale ostatecznie wciagnela sperme czarnoskorego czlowieka i przestawala nagrywac (?). A wszystko zaczelo sie na YT i coverowaniu znanych nutek grajac na gitarze akustycznej… wpiszcie tez fraze „nude” jak bedziecie ja wyszukiwac w google, bo cyckiem tez przyswiecila na filmiku
ja osobiscie wybieram seksualnosc czarnoskorych k0biet i ichniejsze niekwadratowe rapsy o obciaganiu BBC’s. Ale tez nie dziwi mnie polskie kurestwo hiphopowo-instagramowe uskuteczniane przez brzydkie p0lki, bardziej mnie zastanawia, czy one nie widza, ze wygladaja karykaturalnie przy poteznych amerykanskich choco tyleczkach, a ich hiphopy nie staly obok
kiedys Ariana Grande tez probowala udawac murzynke, dopoki nie zrozumiala, ze ma zbyt plaskie dupsko, nie ma w sobie vajbu czarnodupnej kobiety i transformowala nagle w chinese american kimchi dziewczynke. Polecam tez zapoznac sie z zyciorysem Niykee Heaton, ktora zapowiadala sie zajebiscie i ma dobry glos do muzy, ale ostatecznie wciagnela sperme czarnoskorego czlowieka i przestawala nagrywac (?). A wszystko zaczelo sie na YT i coverowaniu znanych nutek grajac na gitarze akustycznej… wpiszcie tez fraze „nude” jak bedziecie ja wyszukiwac w google, bo cyckiem tez przyswiecila na filmiku
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
9 typow jak na kurwisko na jakie sie kreuje to calkiem niski wynik
Zdecydowanie Fagata jest osobą, która nie kłamie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- zemsta1camzata
To było z rok temu jak nie lepiej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta