Co w 2022? Oczekiwania i przewidywania.
Re: Co w 2022? Oczekiwania i przewidywania.
@RIVALDO111 No, ale Ty nie masz pojęcia czym dokładnie jest pop jak i całe spektrum tego, a co dopiero wokalista popowy, więc o czym tutaj dyskutować - klasyfikujesz rap na zasadzie podoba mi się lub nie, chociaż jak czytam to co piszesz to pewnie nawet pop klasyfikujesz poprzez radio.
Dobra, wesołych ! EOT!
Dobra, wesołych ! EOT!
Ostatnio zmieniony 24 gru 2022, 16:44 przez SiNi, łącznie zmieniany 3 razy.
RIVALDO111 pisze: ↑24 gru 2022, 16:24 No i tu mamy odmienne zdanie. Inaczej definiujemy rap. Dla mnie Sobel to wokalista popowy.
no śpiewak typowy
ty kurwa debilu
pozdrawiam
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Jeśli Sobel jest raperem to ja nie wiem czy ty wiesz czym jest rap, więc jesteśmy kwita. 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Ja mysle ze poprastu juz od dawna sie robi taki rap pop, slucham se Yung thuga I jak on zapierdzieli melodyjque to nie wazne jaki beat what fromash trying to say
Ze kiedys byl rap a teraz to jest wlasnie mieszaqua
Ale co mamy sie o tym zloscic? Barszcz na stole podany? Nie wazne jaki to genre typ muzyki ona Nas powinna laczyc a nie dzielic
Ze kiedys byl rap a teraz to jest wlasnie mieszaqua
Ale co mamy sie o tym zloscic? Barszcz na stole podany? Nie wazne jaki to genre typ muzyki ona Nas powinna laczyc a nie dzielic
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- yungXpaproch
@Jiigsi wchodzi i mowi proste fakty
@RIVALDO111 kurwa jaki ty jestes przyjebany, najgorsze take'i na forum, juz nawet sini widzi ze pierdolisz glupoty
jebac cie lamusie
kurwa te emotki co w kazdym poscie musisz dac zeby myslec ze jestes fajny
@RIVALDO111 kurwa jaki ty jestes przyjebany, najgorsze take'i na forum, juz nawet sini widzi ze pierdolisz glupoty
jebac cie lamusie
-
RIVALDO111
- Zbanowany
To jest rap? Hahahaha. Pewnie gadam z 11 latkiemJiigsi pisze: ↑24 gru 2022, 16:40RIVALDO111 pisze: ↑24 gru 2022, 16:24 No i tu mamy odmienne zdanie. Inaczej definiujemy rap. Dla mnie Sobel to wokalista popowy.
no śpiewak typowy
ty kurwa debilu
pozdrawiam
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- Eloquent33
Można zrobić mega zajebisty kawałek w 2022 ale on już nie ma tego czegoś co miał zajebisty numer w 2003
kawałki z przed ery internetu facebooka youtuba itp miały duszę, kawałki gdzieś tak od 2007 roku to czysta kalkulacja
kawałki z przed ery internetu facebooka youtuba itp miały duszę, kawałki gdzieś tak od 2007 roku to czysta kalkulacja
- yungXpaproch
japierdole jakie dziaderskie pierdolenie 
- Eloquent33
no bo taka prawda, pegasus vs ps5
@Jiigsi szacun za docenienie Sobla.
@RIVALDO111
ogólnie lubię twój posting, ale trochę nierozumiem dlaczego nieuważasz Sobla z a rapera. Jakiś konkretny powód?
@RIVALDO111
ogólnie lubię twój posting, ale trochę nierozumiem dlaczego nieuważasz Sobla z a rapera. Jakiś konkretny powód?
Przecież ten typ jest uposledzony i od dawna mówię że nie da się tego gówna czytać. Każdy post jakieś z chuja analizy.
Mej srej wypierdalaj.
Mej srej wypierdalaj.
- yungXpaproch
no kurwa dokladnie, przypierdolony jest, najblizej jak bylem kiedykolwiek do dania komus na forum ignore bo ten typ pisze kocopoly a pozniej nie odpowiada jak sie mu mowi ze jest debilem
a po huj ma sie w gadki z gowniarzami wdawać
rivaldo dawno na ignorze za uzywanie okreslenia "mej", "w meju", tak mnie triggeruje to określenie że ja pierdole
rivaldo dawno na ignorze za uzywanie okreslenia "mej", "w meju", tak mnie triggeruje to określenie że ja pierdole
- yungXpaproch
jebnij sie w czache dziadek
określenie "triggeruje" tak mnie rozsierdza, że ja pierdolę
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ja tam nie słyszę rapu sorry mordka. Jesli Sobel to raper to równie dobrze dla mnie Podsiadło też nim jest
??? co ty porownujesz
no to co taki np. post malone to raper czy nie? w ogole kiedy sie zyskuje a kiedy traci status rapera? sobel ma utwory jakies tam rapowe i o ile typa kurwa nie znosze to nie da mu sie odebrac ze rapuje rowniez oprocz robienia muzyki pop albo kurwa jakichs spiewanek z sanah
no to co taki np. post malone to raper czy nie? w ogole kiedy sie zyskuje a kiedy traci status rapera? sobel ma utwory jakies tam rapowe i o ile typa kurwa nie znosze to nie da mu sie odebrac ze rapuje rowniez oprocz robienia muzyki pop albo kurwa jakichs spiewanek z sanah
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
O ile Sobla na pewno można raperem nazwać, tak nie przesadzajmy, że każdy kto zarapuje zwrotkę to raper 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ja nic takiego nie insynuuje bo juz byla taka dyskusja dosc ciekawa kiedys nawet na ten temat, nie ma co popadac w skrajnosci tez
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
No i gitara, w takim razie zgadzam się z postem w całości.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji