Sentino - Megalomania (2022)
Re: Sentino - Megalomania (04.05.2022) [Zapowiedź]
Jeszcze niedawno z całego serca życzyłem Sebkowi powrotu do Polski i należnych mu wyświetleń, ale matko, nie takim kosztem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jeśli ktoś ma umiejętności i sklei to lepiej niż wersja którą właśnie wrzucam poniżej z samym Sentino, to mega bowdown
Ostatnio zmieniony 22 mar 2022, 19:21 przez Zephyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Klasyczna płyta w plastikowym opakowaniu plus smycz - 100 zł - piękny model biznesowy 
To i tak lepsza oferta niż Aporofobia w najtańszym digipaku + wyciągnięty z dupy i pognieciony na wszelkie możliwe sposoby plakat za 139 zł + wysyłka.
Swoją drogą, szalenie irytujące jest to, że ostatnio niemal co album zmienia się platforma do kupowania albumów Sentino. Najpierw wielkie otwarcie sklepu sicarios.eu - teraz tam wszystkie moje albumy, pow pow pow, kupujcie, krzyczał pan Sentino, później Aporofobia ogarniania przez kogoś zupełnie innego i teraz płyta wydawana przez Nitro.
Swoją drogą, szalenie irytujące jest to, że ostatnio niemal co album zmienia się platforma do kupowania albumów Sentino. Najpierw wielkie otwarcie sklepu sicarios.eu - teraz tam wszystkie moje albumy, pow pow pow, kupujcie, krzyczał pan Sentino, później Aporofobia ogarniania przez kogoś zupełnie innego i teraz płyta wydawana przez Nitro.

- OmarStooleyman
Lata mijają, a komentarze na glamrapie nie wychodzą z formyWdupiechuj
10 godzin temu
A co to za grupka wyrzutków społecznych? Pierwszy z kupą na pysku, drugi wygląda jak Tadek z Kociug(70 mieszkańców), który wydaje pieniądze taty nie znając się w ogóle na modzie i do tego tak dziwnie patrzy z tej mordy rozległym upośledzeniem umysłowym, trzeci wygląda jakby zawsze był smutny i nigdy nie opuszczają go myśli samobójcze. No typowa banda kretynów, powinni ich razem z calym borem i stepem wjebać do jednego wora, nastepnie zajebać tym worem z trzydzieści razy w kant betonowego murkaz , wpierdolić gdzieś w wykop na jakieś budowli dużej i zalać betonem.
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
Kurwa jak to mozliwe ze to brzmiało na lepiej zmiksowane na leakach
W sumie to Sentino to co ja sie dziwie
W sumie to Sentino to co ja sie dziwie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ten Nitro to jak przedstawiciel klasy 6b na przeglądzie piosenki w podstawówce 
a no i pierwszy raz nie słyszałem snippetu od Sentino przed premierą i nawet nie chce mi się tego nadrabiać
a no i pierwszy raz nie słyszałem snippetu od Sentino przed premierą i nawet nie chce mi się tego nadrabiać
Zaraz przyjdzie oldschool i powie jaki to Senti jest inteligentny, bo rozkminil biznesowo sprzedaz muzyki dla 12 letnich fanow fejm emema
odrazajace gowno zarowno ten przygłupi rapik, licealny bicik, nieprofesjonalny mix i wiesniacki teledysk krecony w klubie xDemon Leszno
odrazajace gowno zarowno ten przygłupi rapik, licealny bicik, nieprofesjonalny mix i wiesniacki teledysk krecony w klubie xDemon Leszno
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- oKulTywowany
z jednej strony narzekanie na nitro a z drugiej belmondo podobnie nawija 
This page is no longer available.
- OmarStooleyman
Mógłby nawinąć nawet jak rap god, niczego to nie zmieni. Raperem się jest a nie bywa.
Nitro do wyrzucenia, Sento tutaj mistrzostwo, Boxdel od biedy można posłuchać, dobrze ze wersja samego Sentino najlepsza + ta chyba zwrotka dla boxdela albo chuj wie, wycinamy nitra tam i mistrzowski numer samego Sento.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
no jakby to byl solo utwor seby to bardzo fajny i najlepsza wersja byla w leaku (nie uwzgledniajac nitra smietnika)
zjebane featy i mix skopany, szkoda byl potencjal na hit
zjebane featy i mix skopany, szkoda byl potencjal na hit
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Jaki hit, Panowie tu wieje tanim disco polo, ten refren jest okropny xD
Słabe przytyki kolego, ale czego się spodziewać po kimś kto Rafonixa uważa za inteligenta.eddy_wata pisze: ↑23 mar 2022, 1:56 Zaraz przyjdzie oldschool i powie jaki to Senti jest inteligentny, bo rozkminil biznesowo sprzedaz muzyki dla 12 letnich fanow fejm emema![]()
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
najgorsze że sentino jest niewiele mniej żenujący od gości tutaj, a to już konkretne osiągnięcie
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Tymczasem Joda z BOR wstawił się za swoim szefem
Kocham, pozdrawiam
Hahahaha, Nitro pojechany w jego stylu i płacze, że to chujowe xD Klasyczny pajac.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji