SBM Starter (4 edycja)
Re: SBM Starter (4 edycja)
Idę się poraczyć mizoginiąBo wyglądasz jak pedał i nawijasz tak samo
Jedynie fajna dupcia.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- FruitOffTheWall
0przeciez on kurwa nie rymuje, odpaliłem w 50 sekundzie i to nie ma sensuxD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Sbm zaczyna się robić trochę grupką po znajomości.
Ten Bryan to realizator w nobocoto studio SBMu.
Był już w tym konkursie 6 talentach Nobocoto studio, a teraz wrzucili go do Sbm Starter.
Po znajomości jest tam już dwóch realizatorów Sbmu - Janusz Walczuk i Kinny Zimmer. Ciekawe czy Bryan będzie trzecim

Niedługo to tam każdy realizator mixu będzie raperem SBMu
Był już w tym konkursie 6 talentach Nobocoto studio, a teraz wrzucili go do Sbm Starter.
Po znajomości jest tam już dwóch realizatorów Sbmu - Janusz Walczuk i Kinny Zimmer. Ciekawe czy Bryan będzie trzecim
Niedługo to tam każdy realizator mixu będzie raperem SBMu
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Ananas - Birmingham
Drugi singiel pochodzącego z Gniezna zawodnika SB Starter. "Birmingham", czyli mocny bassowy tune to, jak sam nawija, nowy rozdział w jego twórczości. Artysta ma na swoim koncie mocne UK soundowe kooperacje, a scena ta stoi przed nim otworem.
- przedszkolanek
ale chujnia xDDD
Dodano po 33 sekundach:
tzn ten cypher
Dodano po 34 sekundach:
chociaż to drugie też
Dodano po 33 sekundach:
tzn ten cypher
Dodano po 34 sekundach:
chociaż to drugie też
-
RIVALDO111
- Zbanowany
- przedszkolanek
brzmi trochę jak muzycznie upośledzony adi nowak
- przedszkolanek
Susk - Kapitał [SB Starter
]
ja pierdolę, jaki ten polski rap jest chujowy, niech wypierdalają z tacoizmami i matyzmami, murzynie proszę
Dodano po 4 minutach 14 sekundach:
kurwa, gdzie te wspaniałe czasy, kiedy do szerokiego mainstreamu przebijało się co roku kilkanaście, albo i więcej osób z jakiegoś tomaszowa lubelskiego, kisielic, morąga czy chuj wie skąd, o których nikt wcześniej nie słyszał i ich nie znał
za moment polscy raperzy zaczną umierać na hemofilię
Spoiler
Dodano po 4 minutach 14 sekundach:
kurwa nie tylko sb, prawie cały polski rap teraz to jest zamknięte gronoRIVALDO111 pisze: ↑30 wrz 2022, 2:24 Sbm zaczyna się robić trochę grupką po znajomości.
Po znajomości jest tam już dwóch realizatorów Sbmu - Janusz Walczuk i Kinny Zimmer. Ciekawe czy Bryan będzie trzecim![]()
![]()
Niedługo to tam każdy realizator mixu będzie raperem SBMu![]()
kurwa, gdzie te wspaniałe czasy, kiedy do szerokiego mainstreamu przebijało się co roku kilkanaście, albo i więcej osób z jakiegoś tomaszowa lubelskiego, kisielic, morąga czy chuj wie skąd, o których nikt wcześniej nie słyszał i ich nie znał
za moment polscy raperzy zaczną umierać na hemofilię
dawno nie slyszałem nic tak dobrego i chujowego jednocześnie, co jest zdecydowanie krytyką, nie pochlebstwem.
Fajnie widzieć ile mata zrobił dla polskiego rapu, ile bober kurwa zrobił. Ogólnie to widziałbym ją w tym klipie hasha to front.
Fajnie widzieć ile mata zrobił dla polskiego rapu, ile bober kurwa zrobił. Ogólnie to widziałbym ją w tym klipie hasha to front.
- yungXpaproch
beka z ludzi co ja propsowali, damski lesbijski mata
mata, tylko jakimś cudem to możliwe, bardziej przyjebana wersja, wstydze sie, ze jak przesluchalem jej album za pierwszym razem to mi siadlo w miare
cztery żubry i dwie kurwy
- piernikowyskoczek
zajebiste, bedzie leciec na mojej osiemnastce
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- przedszkolanek
ale widziałbym tu pod beat switchu (na bicie Homexa) Gulego otwierającego swoją zwrotką dwuwersem
bez tego chujowewiem o tobie więcej niż twój tata
bo między twe uda wsadzam se kutasa
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Bryan jako jedyny wleciał na kartę na czasie z tych nowych wilków . Ciekawe czy kolejny mixmaster SBMu będzie w SBM.