rusina
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: rusina
Przecież wiele dziennikarzy i raperów by się odcięło i zrobiło burze z tego.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Co ty kurwa, pomyślałeś że jak jesteś chudy i masz małego to każdy tak ma i tu jakaś korelacja zachodzi??
To jedno a po drugie nie wiem czy to Rusina czy nie, nawet nie dooglądałem tego filmiku z seksem do końca, ale kurwa przelecieć 14stke to nie przystoi facetowi dorosłemu, ale jak jakiś chłopak 18 letni walnie chętną 14tke to zero przypału imo.
Kurwa ale chujowe wideo, przecież to wyglada jak jakiś niechciany seks, jakby tej dziewczynie się krzywda działa czy coś a ten gościu kurwa niezły desperat ze takie drewno rucha, chyba ze to serio jakieś dziecko to wtedy do spodu z majciarzem
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Dent kurwa, co. Przecież jej się podoba.
Z Bedoesem też była gadka, że ruchał 14stkę. Zresztą skąd niby wiadomo, że ta małolata ma 14 lat? Żyjemy w takich czasach, że pokazanie pipy w necie nie sprawi, że się skończy karierę. Dla mnie to wrażenia nie robi.RIVALDO111 pisze: ↑01 sty 2023, 19:48 Przecież wiele dziennikarzy i raperów by się odcięło i zrobiło burze z tego.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2023, 21:18 przez Patryk233, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
To nie jest rusina, a ty @Mietek nie bądź taki do przodu bo mówisz do gościa 85 kg wagi i 16 cmowy zawodnik w spodniach czekający na spuszczenie z łańcucha.
Wiem, że to nie jest Rusina.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Nie wiedziałem czy się wpisać do tematu „czemu aktualnie nie śpimy” czy do „sranie livescore” wiec wpisze się tutej bo mam zatwardzenie już przez godzinę, kurwa a chciałem normalnie wstać chociaż raz, a nie jak zwykle o 5/6rano
CAŁE ŻYCIE MAM
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Flint niszczy Rusine w cgm.pl
Skrót A&R oznacza „artystów i repertuar”. Ale osoba wykonująca tę pracę w Def Jam Polska musi mieć chyba na wizytówce „autotune i recykling”. Nawet jeśli koncerny nadrabiają stracony czas i na wszelki wypadek podpisują każdego, kto ma dwie ręce, dwie nogi, parę oczu (sorry asster, no offence) i kilka wyświetleń, to ta decyzja jest nie do obrony. Przecież macie już jednego Young Igiego, po co wam drugi, tyle poziomów słabszy? I kto był na tyle okrutny, że zdecydował się łączyć obydwu panów jednym numerze?
Dwa lata temu debiutował Oki, Mata, Kabe, Siles i Miły ATZ. Weźcie postawcie którąkolwiek z tych płyt przy „Energii wygrywania”. Przecież to energia wyrywania zębów bez znieczulenia, kontrola głosu poniżej krytyki, nieumiejętność odnalezienia się na bicie, fatalnie przyspieszenia i linie w rodzaju „Jestem fresh tak jak nigdy, a ty nudny tak jak cipa” i „Mam drugą sukę, zróbmy Ich Troje / Lubię ten zespół, ja sam je robię”. No ludzie kochani. Wielką tajemnicą trapu jest to, co dorzucono do drinka Pikersowi, skoro odmówił Szpakowi, a dograł się Rusinie.
Skrót A&R oznacza „artystów i repertuar”. Ale osoba wykonująca tę pracę w Def Jam Polska musi mieć chyba na wizytówce „autotune i recykling”. Nawet jeśli koncerny nadrabiają stracony czas i na wszelki wypadek podpisują każdego, kto ma dwie ręce, dwie nogi, parę oczu (sorry asster, no offence) i kilka wyświetleń, to ta decyzja jest nie do obrony. Przecież macie już jednego Young Igiego, po co wam drugi, tyle poziomów słabszy? I kto był na tyle okrutny, że zdecydował się łączyć obydwu panów jednym numerze?
Dwa lata temu debiutował Oki, Mata, Kabe, Siles i Miły ATZ. Weźcie postawcie którąkolwiek z tych płyt przy „Energii wygrywania”. Przecież to energia wyrywania zębów bez znieczulenia, kontrola głosu poniżej krytyki, nieumiejętność odnalezienia się na bicie, fatalnie przyspieszenia i linie w rodzaju „Jestem fresh tak jak nigdy, a ty nudny tak jak cipa” i „Mam drugą sukę, zróbmy Ich Troje / Lubię ten zespół, ja sam je robię”. No ludzie kochani. Wielką tajemnicą trapu jest to, co dorzucono do drinka Pikersowi, skoro odmówił Szpakowi, a dograł się Rusinie.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- przedszkolanek
flint ciągle w formie starego żenującego dziada #ostr
nie pamiętam tego wersu z płyty, pewnie bym pozmieniał kilka głosek żeby lepiej brzmiało, ale wers dobry przecieżRIVALDO111 pisze: ↑02 sty 2023, 20:54 „Mam drugą sukę, zróbmy Ich Troje / Lubię ten zespół, ja sam je robię”
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Po tym wpisie chyba Rusina nigdy nie zawita do Flinta.
@Bryx Fenrir
Jak obronisz swoje odkrycie roku 22 po wpisie Flinta
@Bryx Fenrir
Jak obronisz swoje odkrycie roku 22 po wpisie Flinta
- Bryx Fenrir
@RIVALDO111 'jeden lubi to, drugi lubi tamto' cytując pewnego wspaniałego rapera, chociaż nie powiem, podobieństwo głosu do Igiego jest dość spore i chuj wie czy się nim nie 'inspirował', bo nagrali ze sobą. Nie mniej jednak dla mnie potencjał na fajne nagrywki jest, dla Flinta nie musi
Bez jaj chłopcy
Young Igi - zrzynka Young Thuga
Rusina - zrzynka Lil Tjaya
Young Igi - zrzynka Young Thuga
Rusina - zrzynka Lil Tjaya
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Yurkowski powiedział że jak kompletnie mu nie leży Young Igi , to zachwyca się albumem Rusiny.
A dla Flinta jest parodią roku. Jak to każdy na inne gusta.
A dla Flinta jest parodią roku. Jak to każdy na inne gusta.
Niepojete jaki ty kurwa musisz być przyjebany
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ta parodia tak szczerze niczym się nie różni lirycznie od prawdziwych tracków Rusiny,Vkie,WH i Asstera 
Nie mogę być na tobie to daj mi kurwa powód
Mam w sobie nowe dziecko, to nie poród
Pasuje klip do tekstu.
Mam w sobie nowe dziecko, to nie poród
Pasuje klip do tekstu.