Zrobić relację live żeby nie móc obejrzeć tego na żywo i obejrzeć później powtórkę
Popkillery 2020 [livescore]
Re: Popkillery 2020 [livescore]
Kompletne nieporozumienie z tym wyłączaniem dźwięku i obrazu przy wystąpieniach live lub urywkach kawałków gdzie głównym tematem jest muzyka. Równie dobrze mogłoby tego nie być i być nagrane profesjonalnie i wrzucone po prostu na kanał.
Zrobić relację live żeby nie móc obejrzeć tego na żywo i obejrzeć później powtórkę
cos mało raperzyn tam wpadło, rok temu było więcej
Największy plus to prowadzący, naprawdę AdMa i Kasta starają się żeby to jakoś wyglądało i jest to fajnie poprowadzone, do tego nie można mieć zastrzeżeń.
Ale kaszana, rok temu było o 100 razy lepiej..były ujęcia na publiczność, były występy było kto się było kto na telefonie(Paluch)...a teraz lipa total
Teraz już tez będą występy
Mata szacuneczek, były żarty, śmieszki, a znalazło się miejsce na poważny talk z serduszka.
PRO OSIEM EL TRZY EM 
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
największą wygraną gali jest oczywiście dama od statuetek, dla takiej można zrywać bukiety polnych kwiatów na nieobsranej łące
Oskar co się za zaczął wyświetlać, jestem zaskoczony
wpadłem zobaczyć Admę - zawiodłem się.
Gala nuda ale jest śmiesznie
oczywiście oglądanie umila mi czat bez tego bym zgasił już dawno ale można poczytać co tam śmieszkujecie to festiwal żenady mija przyjemniej
Gala nuda ale jest śmiesznie
oczywiście oglądanie umila mi czat bez tego bym zgasił już dawno ale można poczytać co tam śmieszkujecie to festiwal żenady mija przyjemniej
- alis_springs
proszę o zdelegalizowanie polskiego hiphopu
Solar klasa i szacun za wyróżnienie. 
- retriakaretrox
Polski rap osiągnął level chujni, dla jakby standardowej chujni nieosiągalny.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
No hip hop jest najbardziej popularną muzyką w kraju(jest jeszcze disco polo ale oni swoje gale mają na mega poziomie), a poziom tej gali przypomina rozdanie jakiś świadectw...popkiller musi szukać jakiś inwestorów, nie wiem nawet jakby się do Eska.tv zgłosili, ludzie by to oglądali gdyby było zrobione na poziomie. BET Hip Hop Awards to jest jakiś kosmos porównując to..
MBDTF i GKMC do wyboru, a ci wybrali Eminema

kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
Czy Kanye jest na Popkilerach?
- retriakaretrox
był, ale wyszedł po zwycięstwie najszybszego rapera w historii
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje