Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Pvsio pisze: ↑30 lip 2024, 23:18
ale sraka adma juz widze stylowka na mame leci moze cos by ugrala tym jakby dobrze poprowadzila marketning pod 16 letnich drainerow
Nie no, za leniwa jest na takiek akcje. Jak jej się nie chciało na świeżo prowadzić kariery, to juz widze jak wkłada pracę w powrót.
Ja nie wiem skąd macie takie informacje chłopaki, bo jak dla mnie to jest dokładnie na odwrót. Raptem pare lat po mlodych wilkach już sobie odpuściła i przestała rozwijać się muzycznie. Od tamtego momentu albo robi z siebie influencerke, albo pojawia sie w róznych miejscach zwiazanych z rapem jako "żeńska specjalistka" co zjadła zęby na scenie i wszyscy mają do niej respekt (co mnie niesamowicie bawi - 3 plyty z których tylko tą pierwszą można nazwać sukcesem. Na dodatek jej rozpoznawalność jest bardzo wątpliwa w porównaniu do tych wszystkich agresynych fagat i innych dziarm.Za pięc lat będzie o niej pamietać tyle osób co dzisiaj o guovie)
no ale to sam sobie odpowiedziałeś, że chce ZAISTNIEĆ: czy szczując cycem, czy to będąc influencerką reklamującą jakieś pudełkowe diety, czy próbować nagrywać "kontrowersyjne" single (Slash albo ta kurwa żenująca Flaga Hiszpanii, bo hehe c y c k i), czy robiąc dramy, że nie nagrywa, bo podpisała zły konkrakt, czy to nagrywając vlogi, których nikt nie chciał oglądać, non stop próbuje, tylko każdy ma wyjebane, tym bardziej że rapersko wypada gorzej niż Oliwka czy Fagata
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest