Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
Nie ma roleplayu na GTA 5 przez tych zjebanych jutuberkow, zapraszam na GTA SA tam jest prawdziwe rp
-
FÜRDIEGANG
online tez bede gral, wlasnie sie instaluje gierka
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
gram sobie teraz w piątkę pierwszy raz(witaj 2013) i pomimo, że fabularnie i klimatycznie to jakoś nie za bardzo mój lot(czwórka cały czas moim faworytem pod tym względem) o tyle muszę przyznać, że to pierwsza częsc serii w której misje są ciężkie. Jestem jakos w połowie gry i może ze 2 misje udało mi się przejsc bez powtarzania, a tak to z 4-5 razy każda zanim udało sie przejsc
oczywiście jest też taka opcja że po prostu nie umiem w to grać, no ale pozostałe gta nie sprawiały mi w sumie żadnego problemu(zwłaszcza san andreas)
oczywiście jest też taka opcja że po prostu nie umiem w to grać, no ale pozostałe gta nie sprawiały mi w sumie żadnego problemu(zwłaszcza san andreas)
Imo czwórka była o wiele trudniejsza
nie skończyłem jej chociaż kocham GTA
- cloud
- chmura
czwórka jest banalna niestety. też tak myślałem grając w nią sto lat temu, ale potem ją ograłem we wrześniu 2019 i kurwa... no banalna gierka, poważnie. nie zmienia to faktu, że piątka jest chyba NAJŁATWIEJSZA. w ogóle kubinsky jest jakiś pojebany, bo SA miało mnóstwo ciężkich misji i ogólnie totalnie bez podjazdu jeślu chodzi o poziom trudności xd.
najebalem sie ale kazdy wie o co chodzi POZDRO!!!!!!!!!!!!
najebalem sie ale kazdy wie o co chodzi POZDRO!!!!!!!!!!!!
ostatnie trzy posty prowadzą do następującego wniosku:
dla każdego
co innego
jest trudnego
Ładny potrójny
dla każdego
co innego
jest trudnego
Ładny potrójny
-
genocidegeneral
a zwłaszcza potrójne
W piątce przede wszystkim jak się udupi misję parę razy jest opcja przejścia do następnego check pointu, ale wiadomo wstyd
Ja skorzystałem z tej opcji tylko raz Ogólnie warta poznania historia w 5 ale też preferuję 4ke ze względu na klimat... No i "Dirty New Yorker" od Prodigy'ego to strzał w dziesiątkę jeśli chodzi o soundtracki do GTA.
Spoiler
w akcji na cmentarzu w liberty city, no chuj mnie strzelał
- RappSnitch
Dodali osiągnięcia do GTA 4 na Steam, jestem ciekaw czy do innych części też dodadzą bo bym sobie wszystkie odświeżył
Jest gdzieś do kupienia online GTA IV na PC?
No właśnie nie jest dostępny, wycofali z początkiem roku
Mam pierwszą część w playstasion classic i strasznie ciężko w to się gra.
Ja zacząłem grać w GTA od Vice City, Potem chyba grałem w GTA 3(chyba najwięcej), San Andreas i to wszystko.
3, Vice City i SA bardzo lubię,to chyba jedyne gry w które mógłbym grać godzinami.
Ja zacząłem grać w GTA od Vice City, Potem chyba grałem w GTA 3(chyba najwięcej), San Andreas i to wszystko.
3, Vice City i SA bardzo lubię,to chyba jedyne gry w które mógłbym grać godzinami.
GTA IV ma wrócić na steama 19 marca w wersji complete (podstawka+episodes liberty city) razem z aczivmentami, ale bez online
jak ktos ma to juz mozna chyba pobrac, i sa acziki, az jak bede mial dostep do kompterka to pobiore i jeszcze raz przejde
- alis_springs
wcześniej były problemy z odpaleniem czwórki na windows 10. wiecie może czy po tej aktualizacji i przywróceniu na steam ten problem w końcu zginie?
U mnie śmiga, a wcześniej miałem czarny ekran. Teraz odpala się przez launcher Rockstar Games i działa, tylko trzeba mieć tam konto.