fukaJ
- yungXpaproch
Re: fukaJ
kurwa no dobrze bylo na forum nikt o takich cwelach nie pisal
Nie kumam co to za problem, jakoś istnieje temat o @yungXpaproch pomimo, że to parodia.
@JohnLennon Poprzednia płyta to trochę jakościowy dramacik, beznadziejnie nagrana z miałkimi bitami i imo jedno z gorszych wydawnictw w 2023, choć numer z Bambi bardzo lubię.
@JohnLennon Poprzednia płyta to trochę jakościowy dramacik, beznadziejnie nagrana z miałkimi bitami i imo jedno z gorszych wydawnictw w 2023, choć numer z Bambi bardzo lubię.
-
JohnLennon
- Zbanowany
Gremium popkillera dało go do top 5 progresu roku, więc nie wiem czy Preludium to dramacik.
Ja z tej płyty najbardziej męczę Zmierzch który jest wybitny, Tatuaże i Alkohol.
Przyznam, że miałem trochę większe oczekiwania co do tej płyty to fakt.
// Rivaldo zakończył karierę.
oldschool
Siedziałem sam na podłodze i czekałem na wyrok
- yungXpaproch
uwazaj na siebie pizdzik bo juz jeden nagrywal przeprosiny, twoje miejsce zamieszkania tez znajde
Nie Jan Rapowanie, nie Kinny Zimmer, nie Walczuk, nie Kacperczyki a właśnie Fukaj jest 4 zawodnikiem podpisanym przez Solara i Bialasa który osiągnął 2 miliony na Spotify po Bedoesie, White i Macie.
@SiNi
Zaskoczony?
Ten gnojek jeszcze rozwali ten mainstream ciągle mam takie przeczucie. Będzie takim nowym Taco Hamingwayem.
Nikt o nim zbytnio nie mówi a on sobie rośnie i rośnie na boku, że kiedyś Narodowy sold outuje.
@SiNi
Zaskoczony?
Ten gnojek jeszcze rozwali ten mainstream ciągle mam takie przeczucie. Będzie takim nowym Taco Hamingwayem.
Nikt o nim zbytnio nie mówi a on sobie rośnie i rośnie na boku, że kiedyś Narodowy sold outuje.
@jam nie doceniasz konkurencji. Ale więcej szczegółów w temacie "rap lgbttvnrmffm"
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Bardzo fajny kawalek, odemnie props tez leci
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
@marmolad_k2
i jeszcze ralpha cnie?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Sanah na refrenie powinna być a nie jakiś Kamiński !
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia