Edzio
Re: Edzio
Ktoś ogarnia jak wyglada monetyzacja na TikToku ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Też o tym myślałem, to co @yytr napisał jest śmieszniejsze. Bo mi wyszło że te dzieci mają przyprowadzić matki żeby się mogli poznać i randkowac i ewentualnie potem ślub dopiero.Moltisanti pisze: ↑08 lip 2021, 19:55 Jego rozdarcie pomiędzy wyznawanymi wartościami a potrzebą rzucania rap type of wersys jest niesamowite. Po co ezio te dzieciaki mają przyprowadzać matki, skoro nie zrobisz żadnej sztuki przed ślubem![]()
racja, o ile nic się nie zmieniło, to nie zarabiasz z samych filmików, ew. liczysz na kontakt od jakiegoś sponsora.
Ale Edzio się ostatnio kręci wokół śmietanki (XD) polskiego TikToka, może są plany na jakąś Ekipę wersję TikTok, czekam z ręką na pulsie na kolejne poczynania Edzia
Ale Edzio się ostatnio kręci wokół śmietanki (XD) polskiego TikToka, może są plany na jakąś Ekipę wersję TikTok, czekam z ręką na pulsie na kolejne poczynania Edzia
-
kroldzielnicy
https://www.youtube.com/watch?v=Np0CHka ... el=Ferajna edzio tiktoker pelna geba, wystapil w teledysku tego czegos 
i co, przewidział? XD
btw, rozkurwił tą wiązanką
...mają
...dają
...pchają
...mało
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
- benzoabuser
- Zbanowany
wchodzę na pewniaku i robię se tik toka
ona wyciąga mojego selfisticka, czyli cocka
ona wyciąga mojego selfisticka, czyli cocka
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
- Moltisanti
Dawno nie byłem na glamrapie ale ten tytuł sprawił że znowu zacznę wchodzić
https://glamrap.pl/edzio-dogral-sie-do- ... ie-prosil/
https://glamrap.pl/edzio-dogral-sie-do- ... ie-prosil/
- benzoabuser
- Zbanowany
Zamawiam roxe fristajluając pod rafonix type beat
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
nie dość, że jebnął mini playback show i puścił to z telefonu, to jeszcze mamy ucięty fragment po zamówieniu, więc skąd wiemy, że pani z mcdrive'a nie kazała mu np. wypierdalać i jej nie wkurwiać, bo już ma wystarczająco zjebany dzień, a tu kolejny przyjeb się napatoczył
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
a Edzio znowu o byłej
tym razem jednak to chyba inna baba. pojawiają się jej fotki w klipie (jeszcze nie zblurował). kto wie, czy to na serio, czy to nie jakieś grube prowo sympatycznego Piotra Byliny, po zobaczeniu reakcji na List do M
tym razem jednak to chyba inna baba. pojawiają się jej fotki w klipie (jeszcze nie zblurował). kto wie, czy to na serio, czy to nie jakieś grube prowo sympatycznego Piotra Byliny, po zobaczeniu reakcji na List do M