Skoki narciarskie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
MalinowyJogurt
Re: Skoki narciarskie
Kacper Merk sobie pyka w DSJ4 online od czasu do czasu, ten ekspert Eurosportu co jeździ na zawody
https://www.mediamond.fi/dsj4/personalh ... sion=1.0.0
https://www.mediamond.fi/dsj4/personalh ... sion=1.0.0
Żyła jak wino, aktualnie lider kadry, mega stabilna forma i generalka to pokazuje gdzie jest TOP4.
https://sport.tvp.pl/51424432/3-seria-j ... ch-skokach
Jak do tej pory Janek miał sporo racji, tak tutaj z tym sabotowaniem Horngachera to dojebal. Od braku skoków zaczyna pierdolić swoje farmazony.
Jak do tej pory Janek miał sporo racji, tak tutaj z tym sabotowaniem Horngachera to dojebal. Od braku skoków zaczyna pierdolić swoje farmazony.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Jaka tam racja, typ za to że był za słaby obarcza winą wszystkich tylko nie siebie.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Akurat słusznie jechał z Tajnerem i Małyszem, którzy wyjebali się totalnie na nasze zaplecze od kilku lat, kiedy był czas na inwestycje w młodych w okresie sukcesów kadry. Jednak jechanie po Horngacherze, który prowadził kadrę A, za chujnie w kadrze B to robienie kurwy z logiki.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
MalinowyJogurt
Jechanie po Tajnerze to nie tylko obowiązek, ale i przyjemność. Tak naprawdę mamy tylko skoki, reszta zimowych dyscyplin nie istnieje.
najwieksza beka jest z apoloniusza tajnera xD gość dostał fuchę po znajomości po pijaku od znajomego szwagra (to jest akurat fakt autentyczny) a z racji że nic nie umiał no to yyyy będziesz trenerem reprezentacji polski w skoki narciarskie xD chuj że to przed małyszem znało w ogóle 14 osób w polsce xD łatwa fucha i nikt ci nic nie wypomni bo nikt się nie zna xD
fart i pech życia to pojawienie się adama małysza xD nagle kurwa z pizdy wygrał zawody i zrobił się problem xD po pierwszym zwycięstwie tak zachlali że na następnych zawodach to apoloniusz tajner dopiero uczył się machać tą chorągiewką i że niby odczytuje coś z tego monitora i analizuje najlepszy moment na skok xD potem właściwie jak on może trenować jak on ani razu nie skoczył i podobno nawet na nartach jeździć nie umie xD "adam, proszę, rób to co zawsze" xD no rozpierdala mnie kariera tego typa, teraz poważny członek rady skoczków polskich narciarskich, prezes zarządu xD jebany się wstrzelił bardziej niż adam

fart i pech życia to pojawienie się adama małysza xD nagle kurwa z pizdy wygrał zawody i zrobił się problem xD po pierwszym zwycięstwie tak zachlali że na następnych zawodach to apoloniusz tajner dopiero uczył się machać tą chorągiewką i że niby odczytuje coś z tego monitora i analizuje najlepszy moment na skok xD potem właściwie jak on może trenować jak on ani razu nie skoczył i podobno nawet na nartach jeździć nie umie xD "adam, proszę, rób to co zawsze" xD no rozpierdala mnie kariera tego typa, teraz poważny członek rady skoczków polskich narciarskich, prezes zarządu xD jebany się wstrzelił bardziej niż adam
Spoiler

Ale ma o 36 lat młodszą żonkę :P
Jak ja na Stocha stawiałem na triumfatora TCS
Nie mogą ich wykluczyć z zawodów przecież, jak tylko jeden ma covid niech się ogarną te niemieckie sanepidy.
Nie mogą ich wykluczyć z zawodów przecież, jak tylko jeden ma covid niech się ogarną te niemieckie sanepidy.
Co dalej? Sądne godziny reprezentacji Polski. Niemiecki sanepid zdecyduje o losach reszty kadrowiczów w kontekście rywalizacji w Oberstdorfie, gdzie w poniedziałek rusza 69.
Przypomnijmy, że polscy skoczkowie musieli otrzymać negatywne wyniki testów, aby wjechać do Niemiec i nie odbywać tam obowiązkowej kwarantanny. Tak rzeczywiście się stało. W Oberstdorfie czekały na nich jednak kolejne testy, które wykazały zakażenie u Murańki.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Stoch i tak nie wygra Turnieju, brakuje mu stabilności od dwóch sezonów, ma jedynie przebłyski, potem wraca do przeciętności. Na turnieju to nie przejdzie. Kubacki miał problemy z plecami więc nie wiem czy jest w pełni formy, najpoważniejszym kandydatem jest Żyła, ale ciężko mi sobie wyobrazić, że nic nie zawali przez 8 skoków.
ja pierdole, niech odseparują Klemensa, reszcie powtórzą testy jutro i jeśli będą mieli negatywne, to na TCS jazda. jaki kurwa problem 
no i w pizdu i wylądowali
ale chamówa jprdl.
ehh, jak lindvik miał koronawirusa to "zrobił sobie przerwę na loty, żeby się zregenerować"
Polski zespół ponoć nie otrzymał decyzji żadną oficjalna drogą, tylko przeczytali o tym na twitterze. Dzisiaj rano rzeczywiście cała kadra została ponownie przetestowana, a info do mediów poszło chyba jeszcze przed przesłaniem wyników tych testów z dzisiaj. Rzekomo też jeszcze walczą i próbują potwierdzić jakąś ważną informację, ale szanse pewnie żadne.
Ale jestem wkurwiony tą decyzją , co za zjeby z tych niemców
Każdy oprócz Murańki 3x negatywny test do kurwy pieniędzy, ostatni dziś rano robiony
Teraz oficjalnie stwierdzono drugi pozytywny przypadek w Oberstdorfie. Tym razem chodzi o fizjoterapeutę, członka sztabu szkoleniowego opiekującego się grupą krajową reprezentacji Niemiec. Zawodnicy oraz trenerzy uzyskali negatywne wyniki.
Wykryty pozytywny przypadek nie ma wpływu na występ reprezentacji Niemiec w 69. Turnieju Czterech Skoczni. O 16:30 rozpoczną się kwalifikacje do pierwszego konkursu w Oberstdorfie, z udziałem 12 zawodników gospodarzy.
Każdy oprócz Murańki 3x negatywny test do kurwy pieniędzy, ostatni dziś rano robiony
Teraz oficjalnie stwierdzono drugi pozytywny przypadek w Oberstdorfie. Tym razem chodzi o fizjoterapeutę, członka sztabu szkoleniowego opiekującego się grupą krajową reprezentacji Niemiec. Zawodnicy oraz trenerzy uzyskali negatywne wyniki.
Wykryty pozytywny przypadek nie ma wpływu na występ reprezentacji Niemiec w 69. Turnieju Czterech Skoczni. O 16:30 rozpoczną się kwalifikacje do pierwszego konkursu w Oberstdorfie, z udziałem 12 zawodników gospodarzy.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
poważny sportKilka minut po godzinie 18 do reprezentacji Polski przyszła informacja. Klemens Murańka ma negatywny wynik ponownego testu na obecność koronawirusa!
te testy na korone to chyba loteria xD
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
co tam się odjebuje.
kurwa i oczywiście pewnie nikt za ten rozpierdol nie beknie.
kurwa i oczywiście pewnie nikt za ten rozpierdol nie beknie.