Mata
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Mata
sle propsik
co prawda refren z "a nie pamietasz jak?" dalej najlepsze co dał mata, ale było blisko
co prawda refren z "a nie pamietasz jak?" dalej najlepsze co dał mata, ale było blisko

-
Hazardzista
Spoiler

Polecam sobie poczytać komentarze od ludzi co to ten hip hop słyszeli gdzieś tam kiedyś i prawdziwym rapem to był Grammatik:
https://www.wykop.pl/link/6031965/mata-patoreakcja/

https://www.wykop.pl/link/6031965/mata-patoreakcja/

Ostatnio zmieniony 30 mar 2021, 19:50 przez oldschool, łącznie zmieniany 1 raz.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Klip kocur i.... to byłoby na tyle. Nadal ten sam styl rapowania/seplenienia i brakuje mi tutaj kurewsko charyzmy. Po komentarzach liczyłem, że rzuce kubek z herbatą o ściane, którą właśnie pije, a tak naprawdę to wziąłem dwa soczyste łyczki i zamyśliłem się na tym kubkiem jak mało potrzeba teraz słuchaczowi.
Bardziej mnie porwał ten kawałek chłopa ze slizgowego konkursu(musze znaleźć) bo wtedy jak tego słuchałem to kurcze serio poczułem ze to jakiś manifesty i ze chłop ma coś do powiedzenia a tutaj nie wiem naprawdę nie wiem. Rok temu odkrył ameryke, no wielkie halo że bydło chowane w klatkach jest naszpikowane syfem, ludziom starszym odkurwiło bo ten trafił w ich czuły punkt czyli młode pokolenie, a młodym bo mogli się utożsamiać i mówić że też są i pato i elyta intelektualna i widze solara jak mówi: ty za rok puścisz singiel i się wykręcisz z tego przerysowanego wizerunku łobuza bananusa i powiesz jak to przez ten rok od patointeligencji ci się oberwało, ale też ile wygrałeś.
o to mi chodziło polecam jak ktoś nie widział
Bardziej mnie porwał ten kawałek chłopa ze slizgowego konkursu(musze znaleźć) bo wtedy jak tego słuchałem to kurcze serio poczułem ze to jakiś manifesty i ze chłop ma coś do powiedzenia a tutaj nie wiem naprawdę nie wiem. Rok temu odkrył ameryke, no wielkie halo że bydło chowane w klatkach jest naszpikowane syfem, ludziom starszym odkurwiło bo ten trafił w ich czuły punkt czyli młode pokolenie, a młodym bo mogli się utożsamiać i mówić że też są i pato i elyta intelektualna i widze solara jak mówi: ty za rok puścisz singiel i się wykręcisz z tego przerysowanego wizerunku łobuza bananusa i powiesz jak to przez ten rok od patointeligencji ci się oberwało, ale też ile wygrałeś.
o to mi chodziło polecam jak ktoś nie widział
Spoiler
Ostatnio zmieniony 30 mar 2021, 20:04 przez Marker, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo to eminemowe, fakt. Ale ja propsuję. Rap lubię za linijki, a tutaj jest sporo błyskotliwych, sporo zapadających w pamięć i do tego podanych z fajnymi followupami czy w fajnej formie. No jestem na TAK jak najbardziej. Klip też mega wysoki poziom, wszystko się tu zgadza. No i mnie te wstawki nie irytują w żaden sposób.
no nie wiem stary, TVP to stacja która bezpardonowo oczernia i napierdala w całe grupy ludzi, w tym takich jak ojciec Maty, jestem pewien że to real talk i kwestia jednak dosyć osobista
z resztą pół polski by coś takiego chętnie przewinęło szczerze jakby umiała pisać i rapować
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
Też tak uważam, dla atencji to Szpaku wyjebał z kawałkiem "Ośmiogwiazdkowy skurwiel" zaraz po protestach, Mata akurat z uwagi na jego ojca i beef z tvp jak najbardziej miał prawo posłać linijkipanbyku pisze: ↑30 mar 2021, 19:57no nie wiem stary, TVP to stacja która bezpardonowo oczernia i napierdala w całe grupy ludzi, w tym takich jak ojciec Maty, jestem pewien że to real talk i kwestia jednak dosyć osobista
z resztą pół polski by coś takiego chętnie przewinęło szczerze jakby umiała pisać i rapować
Kocham, pozdrawiam
Dobry klipon, ...Taki Kurwa Pikej z niego czy inny Dawid Kwiatkowski plrap, małolaty będą sie pałować, najebia wyświetleń itd. narobi szumu bo Kurskiego pocisnal, polata z miesiąc czasu po tv, pospuszczaja się siusiaki i tyle będzie z tego, GNR

Hyphap! |
|
jedyna osoba z uszami w tym temacie, podbijam w 100%, strasznie rwane są te wersy
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH