Ogólnie to taniej by było pojechać pod stadion z kartonem „buy ticket” i kupić od Kazimierza grenia.
Bilety na wydarzenia sportowe
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Bilety na wydarzenia sportowe
Nie no byku viagogo to jest stronka z największymi przebitkami, tam są zawsze jakieś nierealne ceny i nie wiem czy ktokolwiek to kupuje
Ogólnie to taniej by było pojechać pod stadion z kartonem „buy ticket” i kupić od Kazimierza grenia.
Tu masz rozpiskę jakie ceny na bayern, ale no problem pewnie jest z dostępnością, bo większość ludzi ma tam karnety. Zreszta te karnety wychodzą mega opłacalnie. Ostatnio w Anglii fani wkurzeni, ze ceny wzrosły, a ty jesteś w stanie za 600-700£ mieć zajebiste miejsca na cały sezon co jest mega value.
yer a wizard, Harry
Udało mi się dzisiaj kupić na ten Bayern w drugiej rundzie oficjalnej sprzedaży (ludzie z karnetów itp. mogą chyba wystawić swoje bilety), zakres cen był 40-80 euro, wziałem ten za 80 + 17 euro opłaty (najniższy sektor po środku boiska). Ale trzeba było polować, co chwile znikały te bilety, jak się kliknęło za późno to był już niedostępny itd. Jest jarando 
No i spoko cenę wyrwałeś jak za taki jednorazowy wypad
Śnieg Garbatym Nosom
Euro 2024
UEFA ogłosiła także, kiedy ruszy sprzedaż wejściówek. Pierwszy etap rozpocznie się 3 października, wtedy do puli trafi 1,2 mln z 2,2 mln biletów. Drugi etap wystartuje 2 grudnia, już po zakończeniu kwalifikacji i losowaniu fazy grupowej (ale przed rozstrzygnięciami w barażach).
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Pytanie do osób, które były na meczu Premier League. Widzę tanio loty, znalazłem grupę z biletami, która wydaje się legitna. Pytanie jak nie dać się wydymać? Gość pisze, że może przesłać bilet za 50£ na portfel google. Dlatego jak ograniczyć ryzyko i jak się to zazwyczaj odbywa (kupno biletów) pomijając strony oficjalne gdzie bilety są turbo drogie.