[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Co musi zrobić teraz Eripe żeby wygrać dissa? Co przewyższa hita na łeb?
Wejść na poziom popularności, gdzie przestanie to wyglądać jak sytuacja, gdy idziesz na mieście i żul obraża ci matkę, bo nie dałeś mu atencji, ale myślisz sobie, że jak mu jebniesz to jeszcze upadnie głową o beton i stracisz to co udało ci się osiągnąć, bo zachciało ci się wchodzić w konflikt z menelem xd
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Highkick albo łokieć 12-6
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
georgefloyd
Wszyscy co mówią, że użytkownik łakomybedi został rozjebany przez jednostrzałowegomenelakrk to źle rozkminiają życie i muszą się jeszcze wiele nauczyć inaczej podzielą los lamusa. Do końca życia będą popychadłem Ambrożym z zapijaczoną mordą. Będą dzielić życie z użytkowniczką pudelka mariola98 z tłustymi włosami i obwisłymi wymionami. Ten beef to zderzenie dwóch światów, wygranego życia z życiem pełnym goryczy w którym żeby funkcjonować i nie myśleć by walnąć samobója musisz walić wódę do odciny. Jeden jest przyczajonym tygrysem zabijającym na strzała a drugi jest ofiarą. Jeden ustawił całą rodzinę do końca życia, drugi robi za minimalną. Jeden ma ranczo a drugi mieszka u rodziców z żoną i dzieli pokój z chomikiem i dwoma gupikami. Jeden jeździ Porsche nówką z salonu a drugi nawet prawka nie ma bo był za głupi ( widziałem jak małpę nauczyli jeździć ) i jeździ na gapę autobusem. Oczywiście, że wielu będzie biło brawa menelowi bo to tak jakby jeden z nich opluł szarmanckiego mężczyznę idącego na spotkanie biznesowe. Krzyczą ale mu pokazałeś, ty to jesteś. Widać, że od nas chłopak. W tym przypadku ten szarmancki mężczyzna nie utrzymał emocji na wodzy i wypłacił plaskacza. Tamci się zlecieli i krzyczą jak mogłeś pijanego uderzyć. Tu powinna zakończyć się historia. Brawa Bedi za wygranie życia

Ostatnio zmieniony 01 sie 2025, 21:41 przez georgefloyd, łącznie zmieniany 1 raz.
Brzmi jak @oldschool na multi 
Ja na miejscu bym ripa bym mu spuscił w odwecie wpierdol. A jeżeli z bedoesa sie nagle okazal bokser, to zrobiłbym to jak nicky santori. Nie dasz rady na pięści, wróc z nożem, nie dasz rady z nożem, wróc z klamką, ale nigdy nie odpusc skurwielowi dopoki jego serce i mózg pracują. Nie bierzcie tego dosłownie bo dożywocie nie brzmi kusząco. Ale skoro bedoes go spotkał i powalił strzalem, to rip powiniem uczynic to samo, chocby miał go obijać 10 minut, ale wygrać solo lub nawet zaatakowac z zaskoczenia jeśli oponent uczynił to samo. I w przypadku spuszczenia mu wpierdolu, dopiero wtedy wypuscił diss. Dużo lepiej by to wyglądało. A jeśli mistrz świata wagi ciężkiej w boksiie Bedoes znów okazałby się lepszy, to już bym dissa nie nagrywał ale zasypiał z przeswiadczeniem że cos probowałem z tym zrobic. Ale Bedoes to nie Tysom Fury mimo podobnej wagi, dojechać go to raczej dużo łatwiejsze zadanie.
@moxxi trochę tak w sumie, ale taka prawda.
Jak byłem młody i w głowie miałem ideały hiphopu, to też nie trafiała do mnie argumentacja Laika, który sam stwierdził, że Pezet mu nie odpowie, bo to po prostu nie ma prawa się stać gdy są na skrajnie różnych poziomach na scenie, a będąc starszym o te 15 lat doskonale to rozumiem.
Jak byłem młody i w głowie miałem ideały hiphopu, to też nie trafiała do mnie argumentacja Laika, który sam stwierdził, że Pezet mu nie odpowie, bo to po prostu nie ma prawa się stać gdy są na skrajnie różnych poziomach na scenie, a będąc starszym o te 15 lat doskonale to rozumiem.
jeżeli twój ulubiony raper nie lubi się z sb mafia to pewnie ssie komuś teraz pałę i cyk spierdalam do bagażnika wygrywać życie elo @Bolo
Taka prawda co ma Bedoes teraz do udowodnienia ?
Zachciało mu się to ululał żula do spania , tego który latami się z niego naśmiewał. Bedoes można powiedzieć zamknął karierę Eripe.RIP Rest in Peace .
Bedoes wygrał życie i w zależności od tego jaką noga wstanie zadecyduje czy jeszcze dobijać peta
Zachciało mu się to ululał żula do spania , tego który latami się z niego naśmiewał. Bedoes można powiedzieć zamknął karierę Eripe.RIP Rest in Peace .
Bedoes wygrał życie i w zależności od tego jaką noga wstanie zadecyduje czy jeszcze dobijać peta
- ToMojaStaraKsywka
No beka gruby się sra na bicie to stawia na bicie
Bedoes zrobił taki błąd ze mu wyjebał i późnej się zesrał na miejscu ze strachu. Mógł po prostu klasycznie odejść bez słowa.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Jeśli bycie Bedoesem to jest wygrywanie życia to bym wolał nie wygrywać.
niech bierze te kurwe tadzie delekte z maczeta i po krakowsku po autostradach na trasie zapierdala na wysokosci kolan ucinac
Ostatnio zmieniony 01 sie 2025, 22:30 przez Jasek, łącznie zmieniany 1 raz.
cztery żubry i dwie kurwy
Musi znalezc cos kompromitujacego na bedoesa, bo jak nie znajdzie to wystarczy ze bedoes zrobi kawalek z 2 wersami gdzie rymuje na poczwornym o tym ze rip po strzale juz widzial sie ze swietym piotrem i imo juz go zgasi tak ze nawet jakby ktos ripa paliwem oblal to sie nie zapali
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Jak Delekta to szczur chudy, tam sam jeden Penx wygląda jak reszta składu postawiona obok siebie na szerokość.
-
nescafeklasyg
Najlepszy post w tym temacie a kto nie kuma to jest jakiś niedodupconygeorgefloyd pisze: ↑01 sie 2025, 21:38 Wszyscy co mówią, że użytkownik łakomybedi został rozjebany przez jednostrzałowegomenelakrk to źle rozkminiają życie i muszą się jeszcze wiele nauczyć inaczej podzielą los lamusa. Do końca życia będą popychadłem Ambrożym z zapijaczoną mordą. Będą dzielić życie z użytkowniczką pudelka mariola98 z tłustymi włosami i obwisłymi wymionami. Ten beef to zderzenie dwóch światów, wygranego życia z życiem pełnym goryczy w którym żeby funkcjonować i nie myśleć by walnąć samobója musisz walić wódę do odciny. Jeden jest przyczajonym tygrysem zabijającym na strzała a drugi jest ofiarą. Jeden ustawił całą rodzinę do końca życia, drugi robi za minimalną. Jeden ma ranczo a drugi mieszka u rodziców z żoną i dzieli pokój z chomikiem i dwoma gupikami. Jeden jeździ Porsche nówką z salonu a drugi nawet prawka nie ma bo był za głupi ( widziałem jak małpę nauczyli jeździć ) i jeździ na gapę autobusem. Oczywiście, że wielu będzie biło brawa menelowi bo to tak jakby jeden z nich opluł szarmanckiego mężczyznę idącego na spotkanie biznesowe. Krzyczą ale mu pokazałeś, ty to jesteś. Widać, że od nas chłopak. W tym przypadku ten szarmancki mężczyzna nie utrzymał emocji na wodzy i wypłacił plaskacza. Tamci się zlecieli i krzyczą jak mogłeś pijanego uderzyć. Tu powinna zakończyć się historia. Brawa Bedi za wygranie życia![]()
![]()
![]()
Normalnie, Elon Musk najlepszy człowiek świata, rozjebalby każdego na jakikolwiek argument
cztery żubry i dwie kurwy
-
georgefloyd
Jesteś za młody albo wciąż nie dorosłeś. Bedoes mieszkał z matką, babką i dziadkiem. Był zwykłym pulpetem, którego przeznaczeniem było zostać na tych śmierdzących blokach i walenie browarów czy tam gorzały jak jego stary. Typ ma ranczo, dom, ustawioną rodzinę, furę, ziomali, którym też w życiu wyszło. Nie brakuje niczego, chce wakacji to zabiera rodzinę i leci do USA na drugi dzień. Tajlandia? No dobra to jak wrócą ze Stanów to można skoczyć jeszcze do Tajlandii. Zapytaj się matki kogo wolałaby mieć za syna, takiego bedoesa czy menela eripe, z żoną, chomikiem i dwoma gupikami na jej głowie.
"Cóż bowiem za korzyść odniesie człowiek, choćby cały świat zyskał, a na swej duszy szkodę poniósł?"
Lepiej zarabiać tyle co normalny człowiek, ale móc bez wstydu spojrzeć w lustro.
Ale dobrze wiedzieć, że są ludzie gotowi zamienić się miejscem z Bedoesem w zamian za rekompensatę finansową.
Lepiej zarabiać tyle co normalny człowiek, ale móc bez wstydu spojrzeć w lustro.
Ale dobrze wiedzieć, że są ludzie gotowi zamienić się miejscem z Bedoesem w zamian za rekompensatę finansową.
Godne życie bez robienia z siebie idioty
oto definicja sukcesu wg Goga cmaz, i nie sposób się z nim nie zgodzić. Osobiście nie mógłbym prowadzić takiego życia jak Bedoes, ale jeśli on potrafi spojrzeć w lustro co rano i jest w 100% świadomy tego co robi no to pozdro dla niego.
oto definicja sukcesu wg Goga cmaz, i nie sposób się z nim nie zgodzić. Osobiście nie mógłbym prowadzić takiego życia jak Bedoes, ale jeśli on potrafi spojrzeć w lustro co rano i jest w 100% świadomy tego co robi no to pozdro dla niego.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly