ja jestem miłośnikiem twórczości Popka, słucham tego bo jego twórczość obfituje w genialne zabiegi muzyczne i liryczne, które bardziej wyrobiony słuchacz usłyszy, amator nie.
Tak z ciekawości, ktoś się orientuje skąd ta przemiana u Popka, że mniej więcej koło 2012-2014 roku zaczął się zmieniać z pospinanego patusa z ulicy w takiego jajcarza z dość otwartą głową?
kwrb pisze:Tak z ciekawości, ktoś się orientuje skąd ta przemiana u Popka, że mniej więcej koło 2012-2014 roku zaczął się zmieniać z pospinanego patusa z ulicy w takiego jajcarza z dość otwartą głową?
Czy wiedzieliście, że Popek nagrał obie części „Gangu Albanii” na mikrofonie, który był odwrócony tył na przód? Oba albumy sprzedały się łącznie w ponad 200 tysiącach egzemplarzy...
"Ci co miksowali mówili, że coś jest z tym wokalem, a ja po prostu nagrałem dwie płyty gangu odwróconym majkiem" - Popek
O chuj, przepiękne
Franek dalej ma te ruchy, a ostatnio coś czytałem że słabo z jego zdrowiem, dobrze że to chyba jednak jakieś z dupy info było, mam taką nadzieję
beke mam troche z obecnej wersji popka, wyglada jakby szczytem sukcesu dla niego to nagrywanie z gwiazdami muzyki sprzed 30-40 lat remiksow ich piosenek w chujowy sposob
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa
Jasek pisze: ↑25 maja 2021, 17:58
Franek dalej ma te ruchy, a ostatnio coś czytałem że słabo z jego zdrowiem, dobrze że to chyba jednak jakieś z dupy info było, mam taką nadzieję
A to nie jest przebieraniec czasem?
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia