edit: znamienne jest to, że na yt do tych pożal się boże remixów wyłączone są komentarze.
PRO8L3M - Art Brut 1 RemiXed (2024)
Re: PRO8L3M - Art Brut 1 RemiXed (2024)
Gówno obesrane, look how they massacred my boy 
edit: znamienne jest to, że na yt do tych pożal się boże remixów wyłączone są komentarze.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2024, 9:02 przez Wiewior, łącznie zmieniany 1 raz.
salutensprzedszkolanek pisze: ↑22 gru 2024, 19:30nie każdy bohater nosi pelerynę, nie wiem, któremu to zawdzięczamy, ale dziękuję serdecznieprzedszkolanek pisze: ↑21 gru 2024, 19:21 może moderacja oldschool Jose od tego posta viewtopic.php?p=1048075#p1048075 zrobią nowy temat, żeby nie zaśmiecać tym czymś![]()
odkąd odkryłem opcję (albo się pojawiła) "utwórz nowy temat od zaznaczonego posta" to stało się super proste
Wyświetliło mi się gdzieś w socialach jak Steez promował ten album, dzisiaj z ciekawości odpaliłem. Oczekiwania były spore, a obawy jeszcze większe. Oryginał - klasyk, a wiadomo że jak się bierze za coś takiego i robi w nowej odsłonie to nie ma kompromisów - albo będzie lepsze albo się okaże gównem obesranym (wiadomo że częściej wychodzi ta druga opcja). No i niestety, tego się nie da słuchać. Może dla kogoś kto nie ma sentymentu do tego legendarnego mixtape'u siądzie, mi jest to ciężko ocenić bo zwyczajnie patrzę na ten "album" tylko i wyłącznie przez pryzmat oryginału, teksty które znam na pamięć połączone ze świetnie zsamplowanymi beatami. Oni wzięli i wyrzucili całą esencję i klimat przez okno, w zamian za to dostajesz beaty które nijak się nie zgrywają z rapowaniem. Okropne to, no ale cóż cykl polskiego rapera jest znany, po kilku płytach zostaje odcinanie kuponów i to chyba w najgorszy możliwy sposób.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
- gods bidness
Próbowałem to przesłuchać i sobie niestety przypomniałem, że mam alergię na głos Oskara. Mało co mnie tak w rapie ostatnio męczy jak jego głos i flow.
- yungXpaproch
+1, juz mialem dosc jego glosu dlugo, a potem wyszedl "Multisport", ktory jest tragicznym kawalkiem ale z jakiegos powodu normiki oszalaly na jego punkcie i juz w ogole nie moge goscia sluchac
- przedszkolanek
multisport w swojej kategorii rapu dla ogólnych ludzi całkiem niezły kawałek mimo wszystko jednak