[Beef] Białas vs White 2115
Re: [Beef] Białas vs White 2115
23:55
panowie prowadzą zbyt poważne biznesy, żeby pozwolić sobie na pełnokrwisty beef
białas musiałby wrócić do nagrywania w pokoju u solara z takimi dziwnymi kasetonami na suficie
a white do n-worda po ksywie i teamspeakowych fristajli
zamiast tego są wyrapowane 4 oświadczenia majątkowe, no i chuj, proszę się rozejść
na ten moment, jakaś konkretna walka w polskim hh może się odbyć tylko z udziałem podziemnych graczy
albo typów, co nie mają już nic do stracenia
dlatego najlepiej wypadł nypel - choć życzę zdrówka i spędzania przepustek w trochę inny sposób
panowie prowadzą zbyt poważne biznesy, żeby pozwolić sobie na pełnokrwisty beef
białas musiałby wrócić do nagrywania w pokoju u solara z takimi dziwnymi kasetonami na suficie
a white do n-worda po ksywie i teamspeakowych fristajli
zamiast tego są wyrapowane 4 oświadczenia majątkowe, no i chuj, proszę się rozejść
na ten moment, jakaś konkretna walka w polskim hh może się odbyć tylko z udziałem podziemnych graczy
albo typów, co nie mają już nic do stracenia
dlatego najlepiej wypadł nypel - choć życzę zdrówka i spędzania przepustek w trochę inny sposób
Ostatnio zmieniony 13 maja 2024, 10:31 przez saturn, łącznie zmieniany 1 raz.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Białas po prostu chyba miał impreze w studiu akurat, po 4 drinach uznali z Lankiem ze dawaj robimy diss, a potem ran kac i moralniak
Przecież jak sie słucha tych wersów w pierwszym numerze, a potem odpali drugi to beka totalna, inny człowiek
Przecież jak sie słucha tych wersów w pierwszym numerze, a potem odpali drugi to beka totalna, inny człowiek
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Białas na melanżu rozkminiający diss na Łajcior
Białas po odpowiedzi Łajcior
Spoiler
Spoiler
Powinien go teraz Biały2115 wziąć i rozpierdolić.
- scam_sakawa
Ile nypel ma lat i dlaczego już zwiedza szpitale psychiatryczne?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ponieważ chłopaki z SBM na fali dopaminki i sukcesu jego śmiechowych numerów nakłonili go do rzucenia szkoły i skupienia się na rapie
a poza tym faszerowali go substancjami psychoaktywnymi i teraz chłopak 18 letni zatrzymał się emocjonalnie na poziomie 13 latka i są problemy
a poza tym faszerowali go substancjami psychoaktywnymi i teraz chłopak 18 letni zatrzymał się emocjonalnie na poziomie 13 latka i są problemy
bo ten pierwszy diss, tak czysto rapersko, jest co najmniej dobry
chociaż nadal zgrzyta mi to nawijanie o domu za 4bańki i butach z aligatora
wiem, że za oceanem nie takie argumenty już latały
ale wolałem jak nasze rodzime ananasy składały się na kurwę w sześciu, czy coś
no i beka, że chłop, który 10 lat temu zaczepiał wszystkich po kolei, teraz musi się najebać, żeby na chwilę wyłączyć kalkulator
to nie jest hiphop
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
Ale po co ma mu mocniej cisnacJose pisze: ↑13 maja 2024, 9:57+1, po jakichś mocnych panczach pewnie by się zebrał na odpowiedź, a jak nie, to Białas miał pustą bramkę, a zajebał w słupek i piłka mu się odbiła w ryjecBunnymen77 pisze: ↑13 maja 2024, 9:42 chuj, ze nawinal, ze nie bedzie odpowiadal, od kiedy raperzy to osoby ktorym wierzy sie na slowo?
w ogóle ta zapowiedź White'a, że nie będzie odpowiadał mocno żenująca też
Serio nie widzisz tak na poziomie ludzkim, nie raperskim, ze miedzy nimi nie ma nienawisci (przynajmniej ze strony bialasa), a bialas do white to widac ze ma bardziej podejscie jak starszy brat albo ojciec do synka? Jak trzeba to da klapsa, ale mimo wszystko jakas tam sympatie do niego ma i nie bedzie go na sile gnoil
Mlody popyszczyl, dostal szybkiego liscia na odmule w postaci pierwszego dissu, pokajal sie ze juz wiecej nie bedzie no i finito
Wiadomo ze forumek chce ognia, ale prawda jest taka, ze bialas rozegral to bardzo dobrze. Beef wygrany, a moze jeszcze kumpla odzyska jak white wytrzezwieje, zadzwoni i przeprosi
Przecież on go tam w pierwszym dissie cisnął w chuj, to już bardziej u Whita było mniej nienawiści
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ktoś tu jest sajko Białasa

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Wy chyba z chuja spadliście, jeżeli uważacie, że Białas to wygrał
White odbił wszystkie linijki i dodatkowo pocisnął boomera a ten się spłakał na balladowym bicie
Teraz Oki powinien się wpierdolić na bit i poskładać tych bitewnych łaków
Teraz Oki powinien się wpierdolić na bit i poskładać tych bitewnych łaków
beef wygrany xD
Wygrał, bo wypuścił JEDEN diss, a potem nawinął, że jednak nie i może "odzyska kumpla"
Zmieńcie w nazwie tematu [beef] na [rimming]
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
- FruitOffTheWall
hahahaa białas kurwa co ty nagrałeś nara kurwa jesteś anulowany
Ale i tak beef wygrał białas pierwszy trackiem, ale ten beef kurwa to w ogóle jest swag beka jak skurwysyn, dajcie spokój. Poszło kurwa o hajs, siopę, kwit, money, piniendze, ale beka z białasa i tak kurwa jest za to, że pierwszy dissik UHUHU, ALE LUZIK PANCZE ESSUNIA, a drugi płacze jak hucz hucz, którego sam jechał kurwa wcześniej jaaapierdole, białas top regresów.
A TEN DISS WHITE JEST JESZCZE GORSZY, gdzie tam są pancze? On tam się męczy rapując pisałem to i napisze jeszcze raz.
Ale i tak beef wygrał białas pierwszy trackiem, ale ten beef kurwa to w ogóle jest swag beka jak skurwysyn, dajcie spokój. Poszło kurwa o hajs, siopę, kwit, money, piniendze, ale beka z białasa i tak kurwa jest za to, że pierwszy dissik UHUHU, ALE LUZIK PANCZE ESSUNIA, a drugi płacze jak hucz hucz, którego sam jechał kurwa wcześniej jaaapierdole, białas top regresów.
A TEN DISS WHITE JEST JESZCZE GORSZY, gdzie tam są pancze? On tam się męczy rapując pisałem to i napisze jeszcze raz.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2024, 12:01 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 2 razy.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Ale chłopaki, proszę na poważnie - z jakiej racji White miałby tutaj osiągnąć cokolwiek innego niż rozgłos? On tutaj nic nie wygrał i nie jestem sajko Białasa.
Jak wzięliśmy cię do labelu to pamiętam, że śmiała się z ciebie większość
A dzisiaj tyle wydajesz na ciuchy, że nie stać się nawet na wdzięczność
Kupiłeś dom za cztery bańki, kolejną z fur za pół miliona
W Grailu wydałeś trzydzieści tysięcy, a na dom dziecka dałeś dziesięć koła
Nie chcę żebyś wydał na mnie zlecenia jak na tego aligatora
Z którego kupiłeś buty, ty po co ci buty przecież ty nie wychodzisz z domu
Chcesz dużo złota bo bez niego czujesz się jak biedna bezwartościowa osoba
Jedyne co czytasz to ceny i loga im większe to tym ci się bardziej podoba
Bo w życiu są najważniejsze pieniądze i to w jakich widzą cię samochodach
A jeżeli myślisz inaczej od White'a to zawiodła go twoja zamknięta głowa
rzeczywiście wspaniałe barsy sfrustrowanego Białasa
A dzisiaj tyle wydajesz na ciuchy, że nie stać się nawet na wdzięczność
Kupiłeś dom za cztery bańki, kolejną z fur za pół miliona
W Grailu wydałeś trzydzieści tysięcy, a na dom dziecka dałeś dziesięć koła
Nie chcę żebyś wydał na mnie zlecenia jak na tego aligatora
Z którego kupiłeś buty, ty po co ci buty przecież ty nie wychodzisz z domu
Chcesz dużo złota bo bez niego czujesz się jak biedna bezwartościowa osoba
Jedyne co czytasz to ceny i loga im większe to tym ci się bardziej podoba
Bo w życiu są najważniejsze pieniądze i to w jakich widzą cię samochodach
A jeżeli myślisz inaczej od White'a to zawiodła go twoja zamknięta głowa
rzeczywiście wspaniałe barsy sfrustrowanego Białasa
nie no real talk jak ktoś uważa że Białas wygrał to albo jest niedorozwojem albo ma 35 lat i zamknął się na internet
oto słowo majątkowe
oto słowo majątkowe
- FruitOffTheWall
kurwa sam argument białas ze mu pisał zwrotki jest kurwa strzałem w pysk dla wielkiego łajta, wielki kurwa łajcior CAAAALIFORNIA nie umie kawałka napisać albo mu sie nie chce hahahah co za lamus
Po prostu z czystej dobroci to zrobiłem
Ale Cię nie obchodzi, sknero, czemu, tylko, kurwa, się wyśmiewasz ile
Widzę z wiekiem stał się z Ciebie digger
Lecz to nie eleganckie patrzeć do portfela (nie)
Zajebiście white, brakuje kurwa fi kurwa fa gdzieś w środku. Sebastian alvarek rozkurwia w pył, w każdym możliwy stanie, bez mixu, z Olejnikiem tego łajciora. Nie mam żadnego bólu dupska o tego white jako rapera, bo już nim nie jest bo ma zwrotki pisane za pierwszy karny kutas w dupsko
Po prostu z czystej dobroci to zrobiłem
Ale Cię nie obchodzi, sknero, czemu, tylko, kurwa, się wyśmiewasz ile
Widzę z wiekiem stał się z Ciebie digger
Lecz to nie eleganckie patrzeć do portfela (nie)
Zajebiście white, brakuje kurwa fi kurwa fa gdzieś w środku. Sebastian alvarek rozkurwia w pył, w każdym możliwy stanie, bez mixu, z Olejnikiem tego łajciora. Nie mam żadnego bólu dupska o tego white jako rapera, bo już nim nie jest bo ma zwrotki pisane za pierwszy karny kutas w dupsko
rip zioloziolo
jebać sb pedałów w ich tęczowe lgbt dupy za zniszczenie muzyki w tym kraju i promowanie pseudo friendly popowego gówno. te bezczelne kurwy zmieniły nazwę labelu, żeby nie padało tam negatywnie brzmiące słowo "maffija". białas powinien być ukamieniowany za bycie wodzem w tworzeniu tego produktu, serdeczny i permamentny chuj mu w dupę jak i całej tej odnodze lewackiej poprawności politycznej. co do dissów to gówno dla julek i oskich nara