Sialala pisze: ↑11 gru 2021, 11:28
Peja odpowiedział numerami wszystko na mój koszt i the dick fucker
I chyba jeszcze Kontrargumenty na bicie shook ones
o czyli prawie tak jak wywnioskowałem po playliście na yt XD bo rozumiem, że gruby pojazd z tede 3 i powiedz jakie to uczucie wyszły dopiero na czarnym wrześniu?
chciałbym żeby ktoś rozwiał wątpliwości
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
chyba się zgadza, nie wiem tylko czy wrogu mój nie wyszło gdzieś wcześniej, bo zapowiedź była na yt jeszcze w 2009, ale to niech się wypowie jakiś pejolog
"Co za żenada to zapowiedź zapowiedzi odpowiedzi" - to jest z AH24N2
Miał wyjść ten diss, ale chyba nie wyszedł, bo Tede go uprzedził z tym kawałkiem i potem dopiero na Czarnym Wrześniu go dał.
A Wrogu mój zaczyna się od:
"Podpierdoliłeś mi bit, który ja wcześniej ukradłem
Wiesz co się mówi o takich typach?
Złodziej, który okrada złodzieja jest kim?
Odpowiedz sobie na to sam"
lysy pisze: ↑12 gru 2021, 15:54
wiem wiem, to była ta sytuacja że rychu zachorował i nie mógł go nagrać, tylko troche dziwi mnie że przez to czekałby prawie pół roku z wydaniem tego
Tede go uprzedził i nagrał cały mixtape. Głupio byłoby odpowiedzieć jednym kawałkiem.
DoubleB pisze: ↑12 gru 2021, 15:56
A to nie było coś związanego z wyrokiem sądu i grzywną?
z tym kawałkiem chodziło o to, że rychu wrzucił zapowiedź, ale w międzyczasie zachorował i nic nie nagrał, dlatego diss tedego na tym samym samplu nazywa sie L4 i nawija że powinien wrzucić zwolnienie lekarskie
DoubleB pisze: ↑12 gru 2021, 15:56
A to nie było coś związanego z wyrokiem sądu i grzywną?
Było coś takiego, że Czarny Wrzesień pojawił się w dzień ogłoszenia wyroku albo jakiś czas po ogłoszeniu wyroku. Peja wtedy tłumaczył to tym, że nie mógł wrzucić wcześniej, bo to mogłoby negatywnie wpłynąć na jego sprawę sądową czy coś w tym stylu.
kiedys byla stronka dissybeefy.pl i byly tam wszystkie polskie beefy z numerami po kolei i geneza konfliktu, zrobcie takie cos na brak kultury albo portalu slizgawki
aleksy pisze: ↑11 gru 2021, 16:27
rychu, i od razu mówię, że nie interesuje mnie żadne moralne zwycięstwo kto ma racje czy coś, tylko poziom kawałków, obydwaj nagrali w tym beefie zajebiste tracki, ale rychu miał ich więcej, przy tede częściej stwierdzałem eee słabo, peja > tede po prostu matematyka tak pokazała
No, czyli jak zwykle wszystko na opak. Czyli wszystko sie zgadza.