Peja niedawno mówił, że Tede przez 4 lata był nikim, mija 15 lat od beefu i to Tede jest w blasku sławy (choć nie wiem, czy walki patusów to powód do dumy).
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Sinusoida musi się ciągnąć. Podejrzewam, że za rok, dwa wszystkim się Tede przeje po występach w tych wszystkich wątpliwej estymy szołach internetowych i znowu go będą hejtować. Wtedy Peja znów będzie górą i wystąpi w Tańcu z Gwiazdami.
Ja pierdole, ale upadek. Skończyć jako rządowy propagandysta pokroju WSZ (albo nawet gorzej, Wujek nie stworzył i nie prowadził własnego programu dla lemingów) i cyrkowiec od występów na galach dla totalnej patologii
Akurat mi się już przejadł ten Tede, to z tą konfą frik mma żenada, to w kanale zero to typowy Tede, dzisiaj chyba z pół godziny bólodupił o Maryli Rodowicz, potem o artystach wokalnych następne pół godziny i ani to śmieszne, ani to ciekawe, a słuchacze rapu, jak oglądają wywiady, to znają tą stylówę na pamięć. Mnie jedynie dziwi, że jak sobie zobaczyłem tego shorta z Peją z poprzedniej bodaj strony, to tam z 2 minuty przewijałem i wszystkie komentarze negatywne. Z Tede? Właściwie wszystkie pozytywne. Zupełnie się wszystko odwróciło w porównaniu do poprzedniej dekady. Albo ktoś tymi falami komentarzy steruje, albo żyjemy w symulacji.
Tede jest w kurwe nudny , chłop ma 50 lat, brak żony , dupy, dziecka i jakichkolwiek sensownych zainteresowań , oczywiście oprócz pierdolenia bzdur i urządzania krucjat przeciwko pisowi, strasznie sfrustrowany typ. Z drugiej strony potulny, nawrócony, rodzinny Rysiu i specjalista od wszystkiego też mnie wkruwia, dwóch zjebow, których najlepiej byłoby wysłać w misję na Marsa i niech kurwa nie wracają