OFFTOPIC FILMOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- FruitOffTheWall
Re: OFFTOPIC FILMOWY
ja wrzuce w sumie z dwójeczki
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Właśnie miałem zrobić sobie rewatch Pushera i kiedyś chyba dwójka najbardziej mi siadła, ale najbardziej zapamiętałem właśnie polski wątek w 3 xD
Ciekawy pomysł. Na potrzeby filmu.powstal zespół WLVS który zagrał kilka koncertow i nagral demo.
W roli głównej Bartosz Bielenia.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
elo, macie jakieś dobre filmy takie epatujące wielkomiejską (albo małomiejską, byle miejską) stylistyką y2k / frutiger aero? gatunek z grubsza nieważny, bardziej motywem ma być własnie ten klimat i dla niego bym se po prostu coś obejrzał. tak jak taxi driver zajebiście przedstawiał te lata 70 w nowym jorku tak samo liczę że muszą być takie odpowiedniki filmów z 00s które dobrze oddadzą ducha epoki. mi do łba przychodzą w tym klimacie takie filmy jak into the sun seagala, albo i, robot z willem smithem - takie coś. piszcie śmiało, rozważę każdą propozycję.
e; kurde poniekąd też matrix, ale to estetyka sama w sobie i nie do końca o to mi chodzi, że jakieś tam blade, pitch black itd - nie ten wajb.
Spoiler

złap książkę, złap reset
free smly
free smly
@chuj
Jesli chodzi o wajb, to do łba przychodzą mi na przykład:
- Lost in Translation
- Whatever Works
- We Own the Night
- Mystic River
- 25th Hour
- City of God
- Attack the Block
- Harry Brown
Choć zeitgeist 2000s kojarzy mi się też np. totalnie z Eternal Sunshine of the Spotless Mind, ale to chyba nie spełnia warunku miejskiego.
I zadupia w Broken Flowers.
Cudowny klimat amerykańskiego zadupia (z wielkomiejskim sznytem tu o ówdzie) + wczesnych 2000s ma też oczywiście najlepszy serial ever, czyli Justified.
Jesli chodzi o wajb, to do łba przychodzą mi na przykład:
- Lost in Translation
- Whatever Works
- We Own the Night
- Mystic River
- 25th Hour
- City of God
- Attack the Block
- Harry Brown
Choć zeitgeist 2000s kojarzy mi się też np. totalnie z Eternal Sunshine of the Spotless Mind, ale to chyba nie spełnia warunku miejskiego.
I zadupia w Broken Flowers.
Cudowny klimat amerykańskiego zadupia (z wielkomiejskim sznytem tu o ówdzie) + wczesnych 2000s ma też oczywiście najlepszy serial ever, czyli Justified.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
W takim klimacie to powinno siąść: Zakładnik, Ciemna Strona Miasta, Bogowie Ulicy, Mroczne Miasto
Ill Manors, którego reżyserem jest raper Plan B.
Frutiger Aero to chyba bardziej produkcje sci-fi typu Tomorrowland, Aeon Flux, Speed Racer czy od biedy Avatar
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Jestem w trakcie oglądania polskiego horroru z lat 80tych pt. 'Wilczyca' 
Next step - Klątwa Doliny Węży 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
fun fuct: od tego filmu wziela sie polska nagroda weze odpowiednik zlotych malin wiadomo za najwiekszy gniot w danym roku - ale tak raczje oczywista ciekwostka
- yungXpaproch
pozdro, oglądane przedwczoraj.
dobra jazda. chcieli w latach 80tych zrobić film, który NAPEWNO bez cienia wątpliwości będzie horrorem. wjebali wątek lykantropiczny, wampirzy, okultyzm, voodoo
e: śmieszna historia. kumpel kiedyś był na jakimś spotkaniu wydawniczym doroty masłowskiej. zapytał jej się czy zna ten film i czy dołączy do fanklubu filmu wilczyca. powiedziała że dołączy
welcome to derry bez nadrabiania filmowych it'ów będzie fajniejsze chyba nie? bo nie znam tego
Też oglądałeś wersję z tym jej pierdoleniem o minecie?
Przewracałem gałami za każdym razem jak coś pierdolila trzy po trzy w tle komentując film i sytuacje w nim xD
- yungXpaproch
haha, słyszałem o tej wersji, ale oglądałem oryginał. muszę kiedyś zobaczyć 
- ConeyIsland
kolegowie który horror na piątek wybrać?
Niewidzialny człowiek 2020
Grzesznicy 2025
Zniknięcia 2025
Niewidzialny człowiek 2020
Grzesznicy 2025
Zniknięcia 2025
-
masz_szluge_
znikniecia kozak w chuj. naprawde polecam
@ConeyIsland Cała trójka dobra, ale jak masz wybrać jeden to znikniecia na równi z grzesznikami, zaś niewidzialny jak dla mnie jako trzeci.