[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
60
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 404

Awatar użytkownika
scam_sakawa

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: scam_sakawa »

świetne repozytorium, Mes powinien mocniej iść w psychostories na insta
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

post zedytowany i dodane więcej co znalazłem, jak coś pominąłem proszę napisać to zaktualizuje jeszcze
Czak pisze: 01 lis 2025, 17:54 brakuje chyba tego najsłynniejszego gdy wstał o 14
którego? prosze o link bo nie znalazłem w temacie jak szukałem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Sionek

Post autor: Sionek »

Burak pisze: 01 lis 2025, 18:05 którego? prosze o link bo nie znalazłem w temacie jak szukałem
chodzi o to zupełnie pierwsze story po pierwszym dissie Tedego. Nagrywał topless w łóżku swoją reakcję rozpoczęcie beefu.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Chyba to było tu:
Czak pisze: 25 lip 2025, 14:52
Spoiler
Spoiler
tak się kończy wrzucanie na streamable na niezarejestrowanym koncie

na szczęście zrobiłem kopię:
Spoiler

Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
nie ma potrzeby już zrobiłem reaplołt

Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
wrzucone do poprzedniego postu i zmieniłem sortowanie na od najstarszego do najnowszego, jak coś jeszcze ominąłem to dawać znać
Ostatnio zmieniony 01 lis 2025, 18:13 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
PITI

Post autor: PITI »

Akcja z zepsutym komputerem wymiata :rotfl:

Wybieranie samochodu w gazetce zwiastuje, że teraz po premierze będzie go stać na wypożyczenie luksusowej fury od Kapoty (na 2 miesiące) i będzie świrować zarobasa. :lol:
Ostatnio zmieniony 01 lis 2025, 18:24 przez PITI, łącznie zmieniany 1 raz.
Siły przyrody w służbie człowieka
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Przydałoby się jakiś timeline zrobić, ze wszystkimi akcjami Mesa i Tedego, ale tyle to mi się nie chce, jeszcze jakiś Glamrap przyjdzie na gotowe i przeklei do siebie, im za to płacą, niech oni robią
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Wspaniała kompilacja :oops:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Za mocne to jest, on nową płytę powinien zatytułować - chory człowiek i może
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
edenmar

Post autor: edenmar »

psycholandlord lepsze stories niż dissy w tym beefie
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

obejrzałem wywiad tego typu pały i numera na czwórce (ściągnąłem z youtube żeby nie nabijać im wyświetleń), na początek to jego pierdolenie, że on zawsze tak się zachowuje no to chyba musi wrócić do swoich poprzednich wywiadów i porównać czy tak nim rzucało na fotelu. Druga sprawa to, że on może tak długo odpowiadać bo liczy czas od god bless do 64 lajen mimo, że wcześniej do na swoją odpowiedź liczył czas jaki upłynął od wywiadu u winiego do 64 lajen. Trzecia kwestia to chyba pierwszy w historii polskiego rapu taki coming out, że cały beef był w celu promocji swojej płyty bo inaczej by nikogo nie interesowała (ciągle nie interesuje ale jakiś szum chociaż jest).

Osobny chuj na czoło numerowi, który chyba przed wywiadem musiał założyć skafander głębinowy bo tak głęboko wszedł mu w dupsko. Siedzi przed nim mes, który mówi otwarcie, że sprowokował beef w celu autopromocji, ubliża tedemu, a numer oburzony, skąd tyle nienawiści w Tede, że całą epkę nagrał i wykupił stronę.

Wywiad tragiczny bo zebrały się dwa przegrywy rapowe żeby ponarzekać na kogoś komu idzie lepiej (od zawsze) a zamiast o muzyce i o swoich albumach rozmawiać to zajmują się kimś innym no ale jak sami wiedzą, że nikogo nie zainteresują swoją muzyką to w sumie czymś trzeba przyciągnąć słuchaczy
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

wuiru pisze: 02 lis 2025, 8:21 (ściągnąłem z youtube żeby nie nabijać im wyświetleń),
nieironiczny props :D
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Wyższy wymiar hejtu. Strasznie niektórzy przeżywają tego Mesa, że nie odpowiedział na czas. A do tego jeszcze ma czelność chodzić po wywiadach, uśmiechać się i ganić Tedego, a przecież powinien zamknąć się w jaskini i płakać. Do tego teraz jak Mes odpowie w miarę dobrze, na co jest szansa jakieś 50%, to wyjdzie na prowadzenie w beefie. :dunno:
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Czy Tede gdzieś mówił, że po ewentualnej odpowiedzi Mesa sam odpowie czy po epce ogłosił się zwycięzcą i będzie miał wyjebane jak do tej pory?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

@gods bidness jakby to "ganienie" nie było kolejnym strzałem w stopę to by tutaj wszyscy propsowali. czego nie rozumiesz? :dunno:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Malloy pisze: 02 lis 2025, 10:20 Czy Tede gdzieś mówił, że po ewentualnej odpowiedzi Mesa sam odpowie czy po epce ogłosił się zwycięzcą i będzie miał wyjebane jak do tej pory?
W kanale Zero w odcinku z Włodim i Ero w pierwszym telefonie widz się zapytał czy będzie to kontynuował w razie jakby Mes odpowiedział to Tede odpowiedział że jest elastyczny, więc pewnie będzie kolejny rozwodniony diss
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

W ogóle Mes go rozegrał koncertowo. Najgorsze co mógł zrobić Tede to go zignorować. Mes jako narcyz uwielbia mówić o sobie na płytach, w wywiadach. A jak jeszcze bardzo małym sumptem zaprzągł robotną sukę do tego, żeby aż 12 kawałków o nim mówiła, rapowała, śpiewała i, UWAGA, nie wyciągała przy tym nic z prywaty, ani nie obrażała za bardzo, to normalnie zgarnięta cała pula.

**** UWAGA CYRK! Robotna suka z rasy użytkowych pokazuje swą wszechstronną użytkowość, nagrywając o Mesie rap, pop, a nawet disco polo! Nie możecie tego przegapić! CYRK! ****

Nie dziwota, że Mes promując płytę lata po tych wywiadach z bananem na ryju, jak pewnie dawno nic mu nie poprawiło humoru tak, jak Tede nagrywający o nim całe płyty. Narcyz przechytrzył drugiego narcyza, żeby obaj skupili się na nim. Wyborne! Podejrzewam, że jak Mes zaprasza do siebie te kjutki, z fiutkami czy bez, to im puszcza mandacik i mówi - kojarzysz tego rapera Tede? Wyobraź sobie, że chłopa tak pogięło, że całe płyty o mnie nagrywa, heh. Słuchaj nawet disco polo zaczął o mnie robić.
Romeczek Polański do mnie dzwonił! "Oni chyba wszyscy poszaleli! Fronczewskiego chcą ze mnie zrobić!
I potem tańczą oboje naćpani, singing along disco polo with rapper Tede - wręczę ci mandaciiik. Wyborne.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Niektórzy z tego tematu powinni się leczyć psychiatrycznie :oops:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Tu nie ma z czym dyskutować: Mes to geniusz. Zwabił Tedego w swoją pułapkę z taką łatwością, jakby Tede był dzieckiem.

Nawet domenę mu podrzucił jako przynętę, a debil wieprz skorzystał z okazji. Wszystko zgodnie z planem.

Widać zresztą po rzeczach z Instagrama, storkach i komentarzach, z jaką radością Mes upaja się dokładnie rozpisanym od wielu miesięcy sukcesem.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Kiedyś Ten Typ Mes zaczął dla beki beef, zaczął pisać dla jaj wersy na niego i potem dla jaj Tede nagrał na niego dissa, boże jak kisnęliśmy z frajera. Nawet Mes debilowi odpowiedział, cały internet się z niego śmiał, on się dla beki wykłócał na Instagramie z randomami całe dnie i takie tam. Dla beki oddał domenę, potem dla jaj nic nie nagrywał i dostał całą epkę o nim.
Dla jaj wydał album, co go nikt nie słuchał, za chwilę dla beki Tede wyprzedzi go na OLIS xD
Tede myśli że to tak na serio, bk z niego xD
ODPOWIEDZ