[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
60
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 404

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Haczapurjan »

JESTEM_HIPHOPEM pisze: 01 lis 2025, 13:25 Nie wyciągam nic z PRYWATY bo nic o nim nie wiem. O tym są te wersy.
Dorosły chłop kolejny miesiąc udaje, że jest pastprime 50-letnim rondlarzem, który ma tyle wyświetleń pod kawałkami co w czasach jakiegoś Notes3D albo Mefistotedesa. Normalna sprawa.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

No ale wieprzocwel w swoim lajwie mowil ze ma taka prywate zajebista ze mes wyjebalby z okna po tym. I ostatecznie nagral pustowersie obesrane przeplatane disco polo. Wiec wez ty juz wypierdalaj do swojego idola powiedziec mu zeby skonczyl z wymyslaniem farmazonow bo tylko wychodzi na klamliwego cwela.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
forcerfromdesert

Post autor: forcerfromdesert »

https://glamrap.pl/ten-typ-mes-nazywa-t ... -coreczka/

Ani SŁOWA o tym, że diss już napisany. Zamiast tego "beef Mesa z Tede możemy chyba uznać za zakończony". Maxymilian Hozer, ty kurwo jebana
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Nie no tak jak jestem raczej po stronie Tedego w tym beefie, tak glampop to wyjątkowo stronniczy ściek
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Wiadomo że będą chcieli rozdawać nagrody najszybciej jak się da, kiedy Tede CHWILOWO wyszedł na prowadzenie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

2rzyn pisze: 01 lis 2025, 13:29 ze ma taka prywate zajebista ze mes wyjebalby z okna po tym.
Kjutki mają fiutki. Chcesz, żebym mówił to wprost, że rzępolak jest bi i żeby takie miernoty jak ty to zrozumiały? Ogarnij się pajacu.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Czyli przyklejone jajo mesa do ryja tedego to tez prawda skoro zostalo zarapowane. Elegancko przychlascie
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Dobrze rozumiem że twierdzicie że Pjoter ruchał Fiodora i stąd ten nie tyle przytyk a wyznanie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

2rzyn pisze: 01 lis 2025, 14:34 Czyli przyklejone jajo mesa do ryja tedego to tez prawda skoro zostalo zarapowane. Elegancko przychlascie
w głębi swego serduszka wiesz co jest farmazonem, a co prawdą :)
Sionek

Post autor: Sionek »

Haczapurjan pisze: 01 lis 2025, 14:09 glampop to wyjątkowo stronniczy ściek
Patrząc na to jak się tam zmieniają "redaktorzy" przez tyle lat od powstania i mimo to Glamrap niezmiennie prezentuje opcję hardkorowo pro-Tedową to zastanawiam się jak wygląda rekrutacja tam xD Wyobrażam sobie, że trzeba jako zadanie rekrutacyjne napisać jakiś paszkwil na Peję, znaleźć 5 nowych newsów o Tede z zeszłego tygodnia albo robią odpytki z dyskografii xD

No chyba, że to że Tede niby nie ma nic wspólnego z Glamrapem to farmazon i osobiście rekrutuje ludzi do rapowego Ministerstwa Propagandy.
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

Nie rozumiem Waszych pretensji o to, że Tede deklaruje, że Mes go nie obchodzi, a nagrywa na niego 12 kawałków. Moim zdaniem, na początku beefu faktycznie go nie obchodził, ale wkutek ciągłych przypierdółek Rzępolaka musiał wytoczyć cięższe działa, żeby obronić swoją reputację + jeszcze na tym zarobił. Jakieś wąskie myślenie macie, albo urządzacie prowo.

Muszę jeszcze wrócić do piramidalnie debilnego rozumowania Artysty:
> Deklaruje, że nie kalkuluje, a potem przyznaje, że rozpisywał sobie, w kogo by tu uderzyć dla rozgłosu
> Po wszystkich tych planach, rozkminach i rozpisaniach panczy wybrał Tedego, który jest jednym z najbardziej zaprawionych w bojach raperem w Polsce
> Rozkmina była tak gruba i dziesięciowymiarowa, że na dwa dissy wyszły mu ze cztery pancze

Dodatkowo, Mes deklaruje, że chętnie by przepytał Wieprza na temat nowinek w świecie literatury, kultury, ogólnie szeroko pojętej sztuki. No przecież to jest kurwa przedszkole. Niech każdy doświadcza sztukę w takich ilościach i na taki sposób, jaki potrzebuje i nic nikomu do tego. Przeczytał czynszojad ze dwie książki i cementuje stereotyp humanisty, który do niczego się nie nadaje tylko do pałowania się nad tym, ile to on wysulimowanych treści nie konsumuje.

Tede w odwecie mógłby przepytać go z podstaw zarządzania firmą.

EDIT: Mes muzykę robi dobrą, nawet bardzo, ale jego zachowanie w każdym innym miejscu niż za majkiem sprawia, że ma się ochotę mu przypierdolić.
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

@VerminatorX To nie jest żadne prowo. Tak wygląda wąski tok myślenia. :)
Sionek

VerminatorX pisze: 01 lis 2025, 15:55 Po wszystkich tych planach, rozkminach i rozpisaniach panczy wybrał Tedego, który jest jednym z najbardziej zaprawionych w bojach raperem w Polsce
Myślę, że uznał że skoro Tede to już siwy dziadzia ze zdartym głosem, to pójdzie mu łatwo. Jego pociski w God Bless i potem dissach wskazują, że planował spróbować przypiąć mu łatkę rozjebusa, żeby zyskać poklask uliczników i prawilniaków. Nie przewidział chyba tylko tego, że do Tedego się nic nie przykleja albo nie na długo jak do kaczki po detailingu. Na tyle afer których bohaterem był Graniecki, drwin w jego kierunku, przypiętych łatek albo żadna nie miała większego wpływu na niego (beefy z Eldo, Płomieniem, ciśnięcie Borixona od biedaków, granie psa w chujowym bezbecznym serialu, DTKJ, obrażanie kolegów z ekipy, przelizanie się małolatą, kłótnia z Numerem o zawrotne 5k, danie się naliczyć HG za bit, reklamowanie szczepionek czy teraz akcja z byciem 60). O jednych zapominano już po chwili, niektóre jak DTKJ ciągnęły się po parę lat a teraz pamietają o tym najtwardsi fani Rysia. Chłop od początku kariery zraża do siebie po kolei fanów innych raperów, biednych Polaków rapowaniem o hajsie, uliczników swym brakiem szacunku do zasad, nawet swoje grupy docelowe potrafił ukłuć a mimo to wciąż się o nim mówi, jest na świeczniku, zapełnia kluby, ma słuchaczy, płytki jakoś idą, może bez złota czy platyn ale idą. Żyje dobrze z muzyki, gdzie może to się wepchnie żeby zarobić kolejną porcję kaski jak teraz Kanał 0. Tymczasem są raperzy, którzy za podobne lub nawet mniej znaczące akcje zostali skazani na banicję z której nie ma już powrotu i musieli się przebranżowić jak Miuosh czy Sobota, który został disco-polowcem. Dla mnie to jest niesamowite. Mes się mocno przeliczył i go Jaca zezłomował przy poklasku postronnych słuchaczy, których Mes dodatkowo zniechęcił do siebie i nici wyszły z jego sprytnego planu powrotu do mainstreamu na truchle Tedego.
VerminatorX

@Sionek słuszne obserwacje dałeś. Wydaje mi się, że wymienione przez Ciebie rzeczy wypaliły dla Jacka właśnie przez robotność (suki). On nawet w najciemniejszej dupie wydawał dużo rapu, i przebrnął dzięki temu przez te bagna. Karawana jechała nawet jak cała Polska go jebała. Mimo wszystko nie zapominajmy, że to zmemowane do bólu "odkucie" było jednak dużym osiągnięciem.
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

@VerminatorX @Sionek
Bo prawdziwym sukcesem nie jest osiągnięcie szczytu tylko odbicie się od dna i utrzymanie na powierzchni.
VerminatorX

No to teraz niech Ten Czynszojad Mez się odbije od dna. Chyba że mu nie zależy, i granie koncertów i wyświetlenia są poniżej jego omnipotencji.
Sionek

Bycie landlordem jest prostsze i rozleniwia
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Jako że mamy Wszystkich Świętych, dzień zadumy, przeżyjmy to jeszcze raz jak Mes sam się kompromitował, czyli the best of stories / kanał nadawczy Mesa, od najstarszego do najnowszego
Spoiler
25.07 o 00:00 Tede wypuszcza 64 lajny
Czak pisze: 25 lip 2025, 14:52
Spoiler

Burak pisze: 02 sie 2025, 11:43
Mes 18g temu
Obrazek
dobrze że ma dziecko na weekendy, bo tak nie miałby na co zwalić czemu tak długo mu trwa odpowiadanie
Burak pisze: 05 sie 2025, 17:41
storiesy o których mowa
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Burak pisze: 06 sie 2025, 3:56
Spoiler
Obrazek
Burak pisze: 06 sie 2025, 17:49 W komentarzach pod wpisami na kanale IG:
Spoiler
Obrazek
Obrazek
15.08 Mes wypuszcza Sukę
Burak pisze: 17 sie 2025, 12:49
Spoiler
Obrazek
Burak pisze: 20 sie 2025, 9:45
Burak pisze: 17 sie 2025, 14:47
Burak pisze: 17 sie 2025, 14:28 czekam aż Mes wstawi jakieś stories ze swoim synem w dni inne niż weekend
to stories to najlepiej jakby z dzisiejszą gazetą było albo innym czasoznaczkiem, bo zaraz nagra stories do przodu i wypuści w nie wiem, środę
Stories Mesa z wczoraj:
Spoiler
Obrazek
Hmm 🤔
21.08 o 00:00 Tede wypuszcza DEDLAJNY
Burak pisze: 25 sie 2025, 21:39
Spoiler
Obrazek
Burak pisze: 25 sie 2025, 21:52
Spoiler
Burak pisze: 26 sie 2025, 6:59
Spoiler
Obrazek
Mes wpierdala o pierwszej w nocy śmiejżelki i ma czilere
Burak pisze: 28 sie 2025, 23:12
Spoiler
Obrazek
30.08 Mes wypuszcza Samicę Psa
Burak pisze: 30 sie 2025, 13:51
Spoiler

Burak pisze: 31 sie 2025, 2:17
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Burak pisze: 31 sie 2025, 4:50 Komentarze:
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Burak pisze: 31 sie 2025, 17:02
Spoiler
Obrazek
friendly fire :lol:
Burak pisze: 04 wrz 2025, 11:20
Spoiler
Obrazek
5.09 o 00:00 Tede wypuszcza 3 komory
Burak pisze: 05 wrz 2025, 7:08
Spoiler

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Burak pisze: 14 wrz 2025, 10:45
Spoiler
Obrazek
Burak pisze: 19 wrz 2025, 11:43
Spoiler

Burak pisze: 22 wrz 2025, 14:55
Spoiler

Obrazek
Burak pisze: 27 wrz 2025, 17:27
Spoiler
Obrazek
Burak pisze: 07 paź 2025, 16:23
Spoiler
Jak coś przegapiłem to proszę dać znać
Ostatnio zmieniony 01 lis 2025, 19:17 przez Burak, łącznie zmieniany 14 razy.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

brakuje chyba tego najsłynniejszego gdy wstał o 14, poza tym ulozylbym od najstarszego do najnowszego, poza tym @Burak wielki props
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

co byśmy bez Ciebie Burak zrobili :oops:
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
ODPOWIEDZ