Białas ok, ale nie rozjebał... Liczyłem na bragge mimo wszystko. Ciekawe kogo zaprosi na tą płytę dla Ciemnej Strefy
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Bedoesa sprawdziłem z uwagi na tą płaczliwą przemowę i tak jak się spodziewałem nie było warto
Co on ostatnio tworzy to jakaś masakra.
Białas ok, ale nie rozjebał... Liczyłem na bragge mimo wszystko. Ciekawe kogo zaprosi na tą płytę dla Ciemnej Strefy
rozkręca się na grubo już, zajebiście
dla Beezyego za wsparcie Bonusa
i oczywiście za nominacje (Pezet, Sokół). Rosalie też props. o jękach Bediego już zapomniałem.
Taco na razie najlepsza 16stka.
mógłby ktoś Oskara nominować, ciekawe czy by wjechał.
dla Beezyego za wsparcie Bonusa
Taco na razie najlepsza 16stka.
mógłby ktoś Oskara nominować, ciekawe czy by wjechał.
Dokładnie. Białas dobrze to wykorzystał i niech to się niesie w Polskę.
O chuju, to piękne co mi internety pokazały, skoro i tak to idzie w szerokie kręgi to niech nominuje ktoś Stonogę, a Stonoga potem: "- Ziobro Ty kurwo pisowska, nominuje cię." 
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
stonoga piosenki nagrywa, więc na nominację by na 90% odpowiedział
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
This, ja rozumiem, że to inna konwencja i w ogóle nie o to chodzi w tej akcji, ale tutaj można zrobić wyjątek, bo cel jest słuszny i jednak rozgłos będzie większy na pewno. Byłem rozczarowany od razu po włączeniu, bo co to kurwa za teledysk, ale zmieniłem zdaniem jak zobaczyłem ocbsuraks pisze: ↑02 maja 2020, 23:41z drugiej strony przy okazji hot16 akcja pomocy bonusowi bedzie miala imo najwiekszy rozglosPiters pisze: ↑02 maja 2020, 23:37 Nie no fajnie że Białas chce pomóc Bonusowi, ale wrzucanie tego do Hot16Challange mi się nie podoba, to własnie było zajebiste w tym napisaniu bez kalkulowania, a tutaj takie meh mimo spoko idei
Zdecydowanie wole se puśić dalej Klocucha, który zrobił se z zajawki z fajnymi wersami mimo ze wiadomo ze Bizi ma wieksze skilsy
Coś takiego co mata zrobił to chujnia max, hot 16 właśnie kojarzyło mi się z raperem w studio i to było spoko
Vito nadal najfajniejszy występ, Rosalie też props I super, że Miły AleTeżZły (lol) dostał od niej nominację. Teraz pewnie pójdzie na undasea, więc czekam
Props Białas, jeszcze parę takich akcji i może Bedi nie będzie musiał spierdalac w bagażniku, a kto wie, może nawet uda się Borysowi gęg reaktywować. Elegancko wyjaśnił hejterow, mieli go za bananowca, a on się podlizal ulicznym raperom, więc już prawie jest jednym z nich
Białas zamiast nagrać w studiu na raz, to zrobił z tego teledysk, jednocześnie wspierający kryminalistę, do tego spóźniając się blisko 24h
Bowdownbowdown
ESBEMAFIJA
Bowdownbowdown
ESBEMAFIJA
Niezwykle chujowa ta nowa piosenka bialasa
Klocuch najfajniej
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Klocuch najfajniej
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Póki co to nie wiem kurwa, chyba Taco najlepiej bo za dużej konkurencji nie ma. A Białas (Młody Beezy) po prostu wie co robi i wie że zaskarbi sobie sympatię innych kręgów niż jego fani
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
-
starygawor
Że Bedoes nominuje kolegów z tego śmiesznego składziku, to było pewne. Ale mógł prócz tego nagrać dobrą zwrotkę, a nie nawijać o tym że ma małego 
Taco i Białas spoko, ale na dziś najbardziej podchodzi mi zwrotka Przemka - jest bumbap
Taco i Białas spoko, ale na dziś najbardziej podchodzi mi zwrotka Przemka - jest bumbap
to im bokiem wychodzi, jak endomorfikowi
ale jestem podjarany fest kurwa dawać kolejne zwroty, bo nie wytrzymam zaraz : )
- oKulTywowany
Jebne chyba ze śmiechu jak bliacha nagra
This page is no longer available.
- Moltisanti
Ciekawe o czym blacha będzie teraz nawijał jak nie może lecieć ze swoją małą na wakacje pić drinków itp. Zostaje nawijanie o tym że ma braci i suki go chcą ale na tym letniego hitu nie zrobi, przejebane
- Cz4rny1337
- Moderator
Czemu mam pomagać rodzinie kryminalisty?Przez takich "odbiorców" jak wy muszą się tłumaczyć albo pisać "oświadczenia", a później wy płaczecie, że się tłumaczą X kurwa D. Dajcie sobie trochę luzu chłopaki co wy. Białas zajebiście nawinął, plus przypomina o akcji i robi jakiś ciekawszy ruch niż tylko wrzucenie na instastory #muremzabonusem. Kupcie płytę jak wyjdzie i pomóżcie rodzinie Oliwiera jeden z drugim, a nie piszesz, że wybaczasz tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie.

Ej nie zaczynajcie 
no właśnie, nie zaczynajcie.
Mike Posner
Łona, Krzy Krzysztof, Lanek, Taconafide
Borixon, Adam, Snoop Dogg
Rafał Brzozowski, Ksiądz Mateusz
HadHades, Famson, aloyna aloyna, Max Herre
Tomasz Karolak, Kuba Wojewódzki, Natalia Kukulska
Reno, Spinache, Tetris, Kałach