Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
oj Valencia chyba wpierdol bedzie jak sie nie wezmą za siebie.
Christek 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Brawo, chcoiaz bramka nie powinna byc uznana

no zdjęcie RLC całkowicie rozjebało środek pola Chelsea, trzeba modlić się o dociągnięcie tego wyniku XD
Kovacić kręci nawet samym sobą 
Plusem bana transferowego jest to, że przynajmniej nie wykupią Kovacica za jakieś chore pieniądze.
Kocham, pozdrawiam
No i elo
w końcu koniec, nie da się oglądać tej drużyny.

Nie było tak źle przecież, już nie przesadzajmy. U siebie tym bardziej nie spierdolą.
Wręcz myślałem, że będzie trudniej, bo tak chwalony ten Eintracht a tak od 30 min do 80 to kompletnie nic nie stworzył grając u siebie.
Wręcz myślałem, że będzie trudniej, bo tak chwalony ten Eintracht a tak od 30 min do 80 to kompletnie nic nie stworzył grając u siebie.
Z tego co widzę po składzie, to jednak 2/3 ataku im wypadło, Haller i Rebić.
Szkoda tej bramki na 3-1.
Odpadnięcie Chelsea i Arsenalu w półfinale LE, i kolejne wydymanie w lidze przez ManU (czemu generalnie jestem na nie) pięknie podsumowałoby walkę angielskich drużyn o czwarte miejsce.
Odpadnięcie Chelsea i Arsenalu w półfinale LE, i kolejne wydymanie w lidze przez ManU (czemu generalnie jestem na nie) pięknie podsumowałoby walkę angielskich drużyn o czwarte miejsce.
z drugiej strony jakby arsenal i chelsea nie zalapaly sie do top4 i graly w finale, to w koncu bylby sens go ogladac