Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
Akurat Piratów to nie szkoda.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- zemsta1camzata
https://tvn24.pl/katowice/zabrze-atak-p ... -st9187269
zrobi ktoś w końcu porządek z tymi zwierzętami stadionowymi ze wszystkich klubów?
zrobi ktoś w końcu porządek z tymi zwierzętami stadionowymi ze wszystkich klubów?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
-
Bisclavret
???
A to nie jest tak że piraci to ci dobrzy a green monsters to ci zli? Costam słyszałem jakieś historie budapesztańskie bo wpadło mi w oko to info co u Was było kolportowane dotyczace tego dwumeczu
Mój stan wiedzy który można na forum publicznym przytoczyc - GM - nieprzychylni Śląskowi, odjebali krzywy numer w stosunku do kogoś z Piratów, Piraci - przychylni, w stosunku do nich odjebany został krzywy numer
Czyżby ktoś pomylił jednych z drugimi
A co można z nimi zrobić? To jest zwykle bydło, które powinno być utylizowane albo trzymane w klatkach i wypuszczane tylko do prac na polu.zemsta1camzata pisze: ↑13 sie 2026, 22:33 https://tvn24.pl/katowice/zabrze-atak-p ... -st9187269
-
Bisclavret
Super ciekawa wypowiedź, brakowało takiego głosu w dyskusji, dzięki byczku
To słucham innych pomysłów co zrobić z zamaskowanymi typami, którzy rozpierdalają komuś lokal, być może dorobek życia tylko dlatego, że w środku siedziała grupa kibicująca akurat innemu klubowi niż oni
-
Bisclavret
Nie wiem kolego, załóż osobny temat i szukaj rozwiązań, ten jest o czym innym
Myślę że musisz też napisać w temacie o piwie że alkohol to neurotoksyna, nie zapomnij, to mega ważne
Myślę że musisz też napisać w temacie o piwie że alkohol to neurotoksyna, nie zapomnij, to mega ważne
Ale to nie ja wrzuciłem tutaj ten link xd
-
Bisclavret
To uwaga o charakterze ogólnym, nie tylko do ciebie. Po prostu raz na jakiś czas ktoś koniecznie musi wyrazić swoje zdanie na temat występków o charakterze chuligańskim, otóż (UWAGA BĘDZIE KONTROWERSYJNIE) wyobraź sobie że to jest powszechny pogląd i serio nie ma sensu co 3 miesiące pisać JA PIERDOLE CO ZA BYDLO POWINNI ICH ZAMKNĄĆ W KLATCE!!!!!!11111, ani nic to nie wnosi, ani nikogo nie obchodzi
Ok rozumiem
- zemsta1camzata
xDDDBisclavret pisze: ↑wczoraj, 9:04 Nie wiem kolego, załóż osobny temat i szukaj rozwiązań, ten jest o czym innym
jaki dresscode? w klubie w dresach
-
Bisclavret