[Konsola] Nintendo Switch
Moderator: con shonery
Re: [Konsola] Nintendo Switch
nic specjalnego na Nintendo Direct, ale wirtualne kartridze na propsie - to troche jak Aurora na przerobionym X360. No i Witchbrook przykulo moja uwage ze wzgledu na oprawe graficzna, przypominajaca polaczenie Stardew Valley z Margonem. Wydam na to kwit, jesli nie przerobie OLEDa
wlasnie, przerabial ktos Switch OLED? Mam na mysli opcje z przylutowaniem modchipu
wlasnie, przerabial ktos Switch OLED? Mam na mysli opcje z przylutowaniem modchipu
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Na następnym Direct w przyszłym tygodniu zapowiedzą gry na Switcha 2. Liczę na jakieś bomby. 
co za gówno, myślałem, że pozwolą fizyczne gry wirtualnie ładować do konsoli bez żonglerki
nie interesuje mnie Nintendo, ale mam nadzieje że mi znajomy pożyczy żebym mógł przejść nowego exclusive'a od From Software 
Dramat ten Direct. Mogłoby go nie być w ogóle...
Oni się zatrzymali mentalnie jakoś na poziomie wczesnego ps4 xD
czemu dramat @Parlae ? Byl zajebisty.
Launch window w 2025, tylko first party gry:
mario kart open world, metroid, hyrule warriors, pokemon, donkey kong, kirby racers i jakies gowno gierki.
Do tego enhanced gry ze switcha, gry z gamecubea w pakiecie online.
Masa portow duzych gier 3rd party + exclusive of From Software.
Indie support: Hades 2, Deltarune, Silksong
I w koncu jakis znosny online gamechat.
Launch window w 2025, tylko first party gry:
mario kart open world, metroid, hyrule warriors, pokemon, donkey kong, kirby racers i jakies gowno gierki.
Do tego enhanced gry ze switcha, gry z gamecubea w pakiecie online.
Masa portow duzych gier 3rd party + exclusive of From Software.
Indie support: Hades 2, Deltarune, Silksong
I w koncu jakis znosny online gamechat.
Sony na etapie maksymalnie późnego, wiec całkiem nieźle jak na Nintendo
Nie no nie wiem czego by sie tu więcej spodziewać, bezpiecznie ale wystarczająco. Nowe Mario Kart, duże AAA jak Cyberpunk, Kirby, upgrady dla 2. Rozbiją bank luźno i w sumie się nie dziwie
Bezpiecznie jak wspomniałem, ale ja tutaj kupuje takiego następce, oczywiście to jest klimat Nintendowski, no i haters gonna hate i mocowe głowy będa kręcić głowami
Dodano po 36 minutach 35 sekundach:
Ok bo wlasnie widze ze gry beda po 90 euro, trochę cofam
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Rozpierdalator
Mario Kart i Donkey Kong eleganckie, ale kurwa to gry teraz będą po 4 paki? 
- bloodyhell
ceny zarówno konsoli jak i samych gier to grupa czopka, ale exclusivy pewnie będą ciągnąć te maszynkę tak jak to bylo w przypadku pierwszego switcha. sam pokaz imo całkiem fajny, exclusive od from baaardzo ciekawy. no i nieironicznie ta gierka na wózkach może byc ciekawa
preorderniete - switch 2 mario kart bundle, kamerka i pro controller 2. Jaram sie jak glupiii
Dla mnie po prostu nic ciekawego na razie. Technologicznie spoko, jeśli ma to być 4K w docku i 120 Hz w handheldzie to super, ale na start na bank nie kupuję. Zacznie to mieć sens jak wyjdzie więcej exow i wersja OLED. Wtedy się zdecyduję, ale hype póki co opadł u mnie jak zobaczyłem te nowe gry (kurde ta koszykówka na wózkach przebija wszystko XD ) i ledwie odświeżone edycje starych...
I ten czat/mikrofon jak długo zapowiadali, jakby to był jakiś przełom w gamingu. XD Typowe Nintendo.
I ten czat/mikrofon jak długo zapowiadali, jakby to był jakiś przełom w gamingu. XD Typowe Nintendo.
Ja planowałem kupić, ale cały hype mi opadł jak zobaczyłem te ceny gier. Cena konsoli imo jest spoko, mimo ze spodziewałem sie 400 dolców
Ale płacić tyle za gry i to jeszcze gry Nintendo, które zazwyczaj wymagają mniej siana niż AAA, do tego nintendo nigdy promek nie robi. Jasne, mógłbym te gierki kupić i bym przeżył bo rozpierdalam pieniadze na inne rzeczy często, ale patrząc co można wyciągnąć na steamie w promkach albo jak długi katalog retro gierek mam no to nie wiem, na razie jestem na nie
Ale płacić tyle za gry i to jeszcze gry Nintendo, które zazwyczaj wymagają mniej siana niż AAA, do tego nintendo nigdy promek nie robi. Jasne, mógłbym te gierki kupić i bym przeżył bo rozpierdalam pieniadze na inne rzeczy często, ale patrząc co można wyciągnąć na steamie w promkach albo jak długi katalog retro gierek mam no to nie wiem, na razie jestem na nie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
kupię jak będą nowe pokemony
- bloodyhell
ciekawe ile z tych obietnic to będzie rzeczywista, surowa moc, a ile upscalery i inne wspomagacze. za wiele detali o bebechach nie ma, ale na stronie nintendo można znaleźć info o tym, że za chipem graficznym stoi nvidia więc pewnie wszystkie ich sztuczki będą mocno stosowane
MediaMarkt wystawiło pre-ordera za 1999 zł, a następnie zmieniło na 2199. XDDDD 
mario kart horizon i nowy malpiszon wygladaja genialnie, wiec u mnie hype wzrosl. sama konsola chyba nie jest za wydajna, bo elden ring wyglada srednio, a cyberpunk dziala w 40fps w performance i w 25-30fps w quality mode
ciesze, ze bedzie ekran 120hz vrr, bo znajac przywiazanie do detali w exach nintendo, to wszystko sie bedzie ladnie ruszalo
wlasnie ogladam treehouse:
https://www.youtube.com/watch?v=MkNm2wmpyto
no i super sie te gry prezentuja.
https://www.youtube.com/watch?v=MkNm2wmpyto
no i super sie te gry prezentuja.
- piernikowyskoczek
po premierze steam decka już to wszystko tak nie robi wrażenia, wiedźmin 3 na switchu to był szok, teraz meh
w sensie te AAA w wersji mobilnej, te wasze Mario karty to inna faza, co kto lubi
Dodano po 2 minutach 14 sekundach:
w sensie te AAA w wersji mobilnej, te wasze Mario karty to inna faza, co kto lubi
Dodano po 2 minutach 14 sekundach:
pewnie inne sklepy dawały wyżej i podbili, klasyk, śledziłem ostatnie premiery kart graficznych i dystrybutorzy uwielbiają jebać Polaków
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
ta, w Niemczech tanszy bundle z mario kartem niz golas w Polsce.