[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
- scam_sakawa
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Ajajaj hadesik
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
wygrali 4 rundy i chyba myśleli że wygrali IEM
13-1 później w pizde na swojej mapie, po fali propsow, fala hejtu
13-1 później w pizde na swojej mapie, po fali propsow, fala hejtu
Ale wpierdol
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
9ine wróciło 
- scam_sakawa
Straszny run 13-1
Trzeba szybko banie ogarniać
Trzeba szybko banie ogarniać
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
I tak spirit wygra całego IEMa
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Odpuścili bo wiedzą że ich na acuencie Łukasz dojedzie a chcą zagrać stolicę
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Ten mecz powinien ostudzić entuzjazm niektórych 
Jakie nagle gówno grają, to wygląda jak sold mecz
Jakie nagle gówno grają, to wygląda jak sold mecz
największa beka jest taka, że oni w pizde rund zaczynali od przewagi, a i tak przepierdalaja
no ale to taki lep na odmule chyba
no ale to taki lep na odmule chyba
ale żenada
Ci gracze to też ładnie mają pod kopułą, że zgodzili się grać na najnowszej wersji resztę IEMa
Gra pobugowana w pizdu, a za 7 godzin pierwszy mecz, powodzenia kurwa 
Wyszedł rano update, który naprawia radar "hacka" na smoki itd. Reszta w spoilerze.
Spoiler
The latest patch notes can be found below:
[ ARMS RACE ]
- Fixed a bug where an extra kill with a shotgun before the knife level counted as the winning knife kill
[ SMOKE ]
- Adjusted visibility of player silhouettes in smoke
- Fixed a bug where enemies were visible on the radar when viewed through a combination of smoke and translucent surfaces such as glass
[ ANIMATION ]
- Various bug fixes and tweaks to inspect animations
[ MAPS ]
- Fixed a bug where doors spun the wrong way on several maps
Nuke:
- Fixed vis regressions
Ancient:
- Fixed pixel gap looking into bombsite B from T Side
Anubis:
- Fixed potential spot where bomb could be thrown into an unreachable area at T Spawn
- Enabled collision on ledge meshes at Sniper's Nest to prevent dropped weapons clipping through them
Mirage:
- Fixed collision in Palace where bomb could be thrown into an unreachable area
[ MISC ]
- Fixed a bug where certain keys not found on US keyboards (such as the backslash key on UK keyboards) couldn't be bound
- Fixed an issue preventing some older demos from playing back
- Various crash fixes
[ ARMS RACE ]
- Fixed a bug where an extra kill with a shotgun before the knife level counted as the winning knife kill
[ SMOKE ]
- Adjusted visibility of player silhouettes in smoke
- Fixed a bug where enemies were visible on the radar when viewed through a combination of smoke and translucent surfaces such as glass
[ ANIMATION ]
- Various bug fixes and tweaks to inspect animations
[ MAPS ]
- Fixed a bug where doors spun the wrong way on several maps
Nuke:
- Fixed vis regressions
Ancient:
- Fixed pixel gap looking into bombsite B from T Side
Anubis:
- Fixed potential spot where bomb could be thrown into an unreachable area at T Spawn
- Enabled collision on ledge meshes at Sniper's Nest to prevent dropped weapons clipping through them
Mirage:
- Fixed collision in Palace where bomb could be thrown into an unreachable area
[ MISC ]
- Fixed a bug where certain keys not found on US keyboards (such as the backslash key on UK keyboards) couldn't be bound
- Fixed an issue preventing some older demos from playing back
- Various crash fixes
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Polecam 11:45
On ma tutaj 9 lat i calluje na lanie, co do chuja
Spodek: czas start
frozen :o
- bialyjelen
rain to jest przechuj, teraz 3/11 a nastepna mapa 25/5
Ez dla Faze, monesy po tym genialnym meczu na Heroic totalnie siadł, missuje mnostwo prostych strzałów z awp
Niko throwuje. Dwa razy na plecach nie zabił. IMO wtedy G2 wzięłoby tę mapę.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Jestem ciekaw jak sobie donk poradzi po patchu, bo większość sceny twierdzi, że to będzie spory nerf patrząc na jego styl gry.
Dodano po 29 minutach 37 sekundach:
Ja pierdole, czemu te zjeby gwiżdżą na Falcons
Dodano po 29 minutach 37 sekundach:
Ja pierdole, czemu te zjeby gwiżdżą na Falcons
- scam_sakawa
Jedziemy kurwa Panowie
POLSKA GUROM
POLSKA GUROM