zaslynal populizmem, ktory chce slyszec mlode pokolenie. Pierdolenie o peace and love, otwartosci bedac antyprzykladem kazdej z tez. Dodatkowo idealnie sie wstrzelil w te tematy na przelomie 2019/2020. Pozatym jest dobrym raperem.starydobryhiphop pisze: ↑dzisiaj, 13:47 no ale przed tym ? albo czemu akurat on zebrał miliony a inne akcje nie? tyle pytań tak mało odpowiedzi
Bedoes
Re: Bedoes
No i ma mnóstwo fanek, bo jest przystojny.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
starydobryhiphop
Ej, ale trochę szacunku do emo rapu bedoes w ogóle się do tego nie zalicza
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
-
starydobryhiphop
nie wiem jak jest z emo rapem ale emo/hardcore w wykonaniu Die Last głęboko w sercu na zawsze 
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Bonson był emo Borek jest pizdowaty czy jakoś tak
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Bo jest Biały i gruby
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
- JoeyJoeJoe
wybił sie robiąc bangery dla chłopów, a potem się przebranżowił na robienie smętów dla pizdstarydobryhiphop pisze: ↑dzisiaj, 12:50 jest mi w stanie ktoś wyjaśnić fenomen Bedoesa (bez hejtu wobec niego z mojej strony, po prostu tak czysto kulturoznawczo nie kumam w tym momencie)
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony