Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
Wrócił Darek a myślałem już, że OD. Dochodził do siebie na zwale.
o i story z Hitlerem usunięte przez wiadomo kogo *cyk*
@KomunistomPodPrad nic z tych rzeczy, nawet musiałem googlować co to za ekipy (chociaż te 3RS kojarzyłem, że mieli wcześniej jakaś spine z Dareczkiem). Przy okazji dowiedziałem sie, że istnieje taka postać jak DJ Bazylion żul spod śmietnikaSzuja THC mam wrazenie ze jestes w jakis sposob zwiazany albo z Bez Klamek albo 3RS, pozdro.
Obstawialbym Bez Klamek;)
Pozdro za nick
Co się kurwa z chłopem stało
zabrany strasznie. Tam na storce jak się śmieje z wujka to z nosa mu leci śpik na koniec.
Na czutkę to mi się wydaje, że Suja WSZa to by łatwo skasował. Nie żeby się jakoś dobrze bił, ale on dosyć wysoki, szczupły i raczej mental do walki ma okej że by strachu nie czuł, a WSZ by głowę przy ciosach w tył odwracał, żeby ich nie widzieć.
A tego CNE to nie wiem kto to.
A tego CNE to nie wiem kto to.
przecież Wujaszek wyszedł do młodego, silnego murzyna araba w oktagonie, co prawda został zgaszony jak pet ale jednak nie obsrał zbroi, więc psycha po jego stronie. Darek prawdopodobnie nigdy w życiu nikogo nie uderzył
- rozklad_gaussa
jeszcze wyszedl na bitke na prawie 2 metrowego malika
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
no ale też nie da się ukryć że aspekt sprawności fizycznej jednak po stronie Sujbita, ewentualnie walkę mógłby trochę podszkolić z mamuśką
republika jako główny sponsor wujaszka, michał rachoń w narożniku
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- wilkstaryruchacz
jeden z drugim, nie?, taka akcja
Matka to musi z Nim przejebane w chałupie 
który rodzic nie miał ze swoim dzieciakiem, kolega ma młodego to strasznie rozrabia
Tutaj już chyba większość jest poblokowana przez potężnego Dareczka antysemitę 
Taka akcja, jeden z drugim zablokowany to wbijasz sobie na tak zwaną stronkę https://anonyig.com i teraz tak mordeczko, wpisujesz Suja_thsklika i normalnie można oglądać storki, cyk