HEWRA

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

nescafeklasyg

Re: HEWRA

Post autor: nescafeklasyg »

xxxkawo pisze: 16 lis 2024, 11:07 Obstawiam że Oktokopter to wszystko miksuje.
Te bity mają tak rozbudowaną sekwencje :bowdown: mają bardzo specyficzny styl mixdownu. Umiejscowienie elementów, reverby, low-end, cała ta przestrzeń i przede wszystkim perka, która nie jest za bardzo na froncie tylko sklejona w całość, a nawet bardziej backgroundowa. Co do brzmień to w mixie wjeżdża chyba syntezator rob papen, dość surowe presety + dobry reverb, fajnie to robi robote. Dużo sekwencji i arpów + jakieś sampelki ze starych paczek typu zero-g datalife co wychodziło na płytkach do akai (wokal/fx). Gość jest geniuszem
No są to produkcje dopierdolone po całości ze sznytem kurwa salvadora dali ale co z tego skoro jakość z jutuba to jakość z jutuba.Fajnie jakby w końcu to wydali na cd już nawet nie mówię że winyl bo w sumie wosk jakoś średnio mi do hewry pasuje, bardziej jakiś kosmicznie wydany i wykozaczony pendrive który tu przybył z planety nibiru.
A solowy album drona no nie wiem, typ jest dobry jako dodatek i uzupełniacz ale czy on solowo by uciągnął album to już inna para tnów.
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

lubie drona ale oby nigdy nie wydał solo

wywiad bardzo fajny tylko wyluzuj Pat nastepnym razem troche
TdW pisze: 11 gru 2019, 23:28 Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
Kokor

Post autor: Kokor »

Bosski Roman na koncercie Future z córka :D najbardziej otwarta głowa w ulicznym rapie
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

ten pat najbardziej wkurwiajaca morda ever
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
tenisufki

Post autor: tenisufki »

CeHaTeHaCe pisze: 23 sty 2025, 23:50 lubie drona ale oby nigdy nie wydał solo
Krótka forma w stylu EPki z hewrajskimi wygrzewkami dwuminutowymi by siadła
bobermann3000

Post autor: bobermann3000 »

dron ma dobre bangery w szufladzie, dokleić dobrych zawodników i fru go
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

dron bez kuby o nie istnieje, smutna prawda
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
xdddddddddd

Post autor: xdddddddddd »

Szkoda że osobistość prowadząca nie pociągnęła tematu gdy mówił że hewra to tylko on, ok i dron. Pewnie i tak amen by wyminął temat, ale ciekawi mnie czemu nie uważa zazy za prawdziwego hewra member, bo poldon to wiadomo że się tam przypałętał z innego towarzystwa
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

FruitOffTheWall pisze: 24 sty 2025, 9:10 ten pat najbardziej wkurwiajaca morda ever
On ma straszne braki wiedzy w murzynach, a i tak zawsze jak ktoś coś wymieni, to udaje, że wie o co/kogo chodzi. :joint:
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Wagarował w trakcie wychowania do życia z murzynem
cztery żubry i dwie kurwy
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

gods bidness pisze: 24 sty 2025, 12:13
FruitOffTheWall pisze: 24 sty 2025, 9:10 ten pat najbardziej wkurwiajaca morda ever
On ma straszne braki wiedzy w murzynach, a i tak zawsze jak ktoś coś wymieni, to udaje, że wie o co/kogo chodzi. :joint:
Tu się oboje wyjebali bo youngstas byli z filadelfii a nie ny
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

No i było ich trzech, a nie dwóch. :bag:
Awatar użytkownika
TRAPSTAR

Post autor: TRAPSTAR »

Kokor pisze: 24 sty 2025, 8:48 Bosski Roman na koncercie Future z córka :D najbardziej otwarta głowa w ulicznym rapie
Jest to gdzieś na necie? 😃
Ja widziałem gdzieś jego komenty pod klipami Juicy J albo Suicideboys, już nie pamiętam gdzie, ale pisał, że w aucie bangla u niego 😃🤣
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

xdddddddddd pisze: 24 sty 2025, 10:59 Szkoda że osobistość prowadząca nie pociągnęła tematu gdy mówił że hewra to tylko on, ok i dron. Pewnie i tak amen by wyminął temat, ale ciekawi mnie czemu nie uważa zazy za prawdziwego hewra member, bo poldon to wiadomo że się tam przypałętał z innego towarzystwa
No może i z innego ale na tyle mocny akcent w hewrze że go tak gumka wygumkowac to chujnia po całości. Ze ozzych i całej reszty nie uznaje to kumam ale poldona? I tak obstawiam że przed wywiadem było już umawianie wydarzane o co nie pytać i czego nie drążyć

A Stefan już podsmiechujki na storkach z niego ciśnie. Kurwa dorosłe chłopy a się przezywaja w internetach, żałość
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Kto to Stefan?
Zgadzam się, że Amen trochę poleciał z tym, że Hewra to on i Ostap, no i Dron. Poldon miał duzy udział w wielu klasykach spod szyldu hewra x mobbyn.
Rozumiem, że Foster jest jednym z ojców założycieli, nie podoba mu się w jaką stronę to poszło, jest jakaś kosa, ale szkoda ze tak to widzi.
A propos kosy, pamiętam, że kiedys w pewnym momencie sie chłopaki pospinali i byly jakby 2 strony, kazda sprzedawała swój merch z tego co kojarze. Przypomni ktos kto? Wydaje mi się ze właśnie Gicik, a tą drugą "stroną" byl kto?
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
bombastyczny

Post autor: bombastyczny »

"drugą stroną" był Stefan
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

No dobra, ale kto to jest? On tez nawijal, czy czym on sie zajmował w hewrze?
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Kokor

Post autor: Kokor »

TRAPSTAR pisze: 24 sty 2025, 20:43
Kokor pisze: 24 sty 2025, 8:48 Bosski Roman na koncercie Future z córka :D najbardziej otwarta głowa w ulicznym rapie
Jest to gdzieś na necie? 😃
Ja widziałem gdzieś jego komenty pod klipami Juicy J albo Suicideboys, już nie pamiętam gdzie, ale pisał, że w aucie bangla u niego 😃🤣
Niestety nie mam pojęcia, jedynym dowodem jest ten wywiad :confused:
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

Stefan to dron, druga strona to wlasnie on i ostap. Z tym że kosa zaczęła sie głównie między ostapem i fosterem, a reszta (z tego co czytam miedzy wierszami) po prostu obrała jedna ze stron. W sumie to całość ludzi związanych z hewra została przy ostapie a Foster se coś tam sam działa od tego czasu + łapie się z jakimiś młodziakami którzy jego zdaniem są bardziej godni uwagi, jak crank all ostatnio
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Weź ktoś rozkimiń tych wszystkich kapiszonów razem z wszystkimi możliwymi aliasami bo wydaje mi się, że kumam a tu kurwa nagle jakiś Stefan. Już się człowiekowi pierdoli od mnogości tych ksywek
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
ODPOWIEDZ