Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
Super podejście do muzy u Słonia. Mam identycznie. U mnie może być na jednej playliście metal i pop, nie mam z tym problemu. Wini wychodzi na gościa, który ma klapki na oczach. W poprzednich wywiadach mówi, że nie sprawdza nowych rzeczy, bo wszystko już słyszał i nic go nie zaskoczy i ogólnie to nuda, a jak Słoń podał mu przykład Black Pink to zadaje durne pytania i nie dowierza, że coś może być dobre. Beka z wieprza aka producenta wykonawczego
(jakby co, to ten post piszę oglądając materiał do 17;30, może potem się coś zmieni, nie wiem xD)
A nie lubi?
Ostatnio mam fazę na słuchanie wywiadów Winiego i wydaje mi się, że zamiast się spinać o to jaką jest osobą dobrze traktować go z dystansem i nie brać na poważnie wszystkiego
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Tez jestem ciekaw skąd ten wniosek, ale nie śledzę twórczości słonia więc może w jakimś wywiadzie albo numerze coś takiego przewijał, z obydwu rozmów na kanale winiego nic takiego nie wynika, a wręcz humorkowo mają podobne przeloty
Wlatują rozmowy na Spotify Winiego (jako single). Na chwilę obecną Flint, Bedorf i Kołecki.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
-
pawoleh666
- Zbanowany
od kilku miesięcy jakoś coraz mniej słucham winiego i po ostatnich wywiadach bardzo dobrze widać, dlaczego
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Biedny Słoń myślał że to będzie wywiad z nim a nie pierdolenie Winiego o bzdetach
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
They wonder how... how I QAP like that
No, widać było wkurwienie i zażenowanie na twarzy słonia, szczególnie, jak mu wmawiał, że słucha britney tylko dlatego, bo chce być odbierany przez odbiorców jako nietuzinkowy
Po tym opisie, to odpalając ten wywiad spodziewałem się jakiejś kłótni czy czegoś konkretniejszego. A tu 2 miny Słonia i w sumie to nie powiedziałbym, że jakoś Winiego nie lubi. Po prostu Wini przegiął pałkę ze 2 razy już na siłę wmawiając swoje zdanie, a Słoń i tak lajtowo do tego podszedł 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- con shonery
- Moderator
Choć byłoby to bolesne, to zobaczyłbym rozmowę Winiego z Robertem Mazurkiem.
juz raz rozmawial ze sloniem, dwa lata temu
z kazkiem bym zobaczyl hehe
z kazkiem bym zobaczyl hehe
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Winiuszek młodnieje jak krzysiek ibisz
Balagane by się zgodził na wywiad tylko pod warunkiem że on był byl za kierownicą żeby go było widać lekko z prawego profilu
To niech WIni podjedzie anglikiem, bo Bałagane prawka nie ma przecież 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
A no tak nie wiedziałem. Pewnie wykonuje za duże ruchy i nie ma czasu żeby se zrobić prawko
- oKulTywowany
Po co znowu ten naćpany typ na tylnym siedzeniu ja się pytam.Nic nie wnosi a tylko wkurwia
This page is no longer available.
Wini przecież mówił ze to jego kierowca, podejrzewam ze zmieniają się tylko do wywiadów
- gods bidness
Jak wy oglądacie te wywiady, to ja nie wiem. A jak nie oglądacie, to po co pierdolicie? Typ to jakiś jego kolega, co tunninguje fury i właśnie odwoził furę do klienta w Poznaniu, więc dogadał się z Winim, że wrócą razem do Szczecina. A był też w wywiadzie z Paluchem, bo te wywiady były zrobione w tym samym dniu.
A to przepraszam bardzo, gdzieś mi się zaczytało, że kiedyś wini jechał z kimś co miał być jego kierowcą