NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
Jestem! Niestety, ale zapowiada się, że Utah zmarnuje takie widowiskowe wejście z buta w serię. Mitchell 2pkt w drugiej kwarcie, Conley brak.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
obejrzałem sobie właśnie kątem oka i mam wnioski: 1. wszystko układa się pod Celtics na razie, oby tak do końca 2. Marcus Smart to najbardziej niedoceniany koszykarz w lidze i jebać scoring
trójkąt bermudzki wola mokotów
Heat 
Ale tam po cichu piękną robotę robi cały sztab. Twarda, systemowa obrona i ile nie przebiegłby Giannis, to zawsze ktoś nowy będzie za nim rotował. Już kilka airballów i nerwowe jumperki na koncie, także jeśli MVP zostanie po raz kolejny zatrzymany w ten sam sposób (silny fizycznie obrońca na picku plus ściana graczy jak robi drive) to będzie można poważnie mówić że coś nie tak w PO. Szkoda tej kostki Iguodali, bo zawsze to jedna osoba do bronienia mniej.
Ale tam po cichu piękną robotę robi cały sztab. Twarda, systemowa obrona i ile nie przebiegłby Giannis, to zawsze ktoś nowy będzie za nim rotował. Już kilka airballów i nerwowe jumperki na koncie, także jeśli MVP zostanie po raz kolejny zatrzymany w ten sam sposób (silny fizycznie obrońca na picku plus ściana graczy jak robi drive) to będzie można poważnie mówić że coś nie tak w PO. Szkoda tej kostki Iguodali, bo zawsze to jedna osoba do bronienia mniej.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Kurwa żenada ta ostatnia akcja Heat. Bucks wyciągnęli jakieś wnioski z Game 1 ale niestety nadal tragiczne straty i problemy w kryciu. Na plus dominacja Giannisa i odcięcie od gry Buttlera przez Matthewsa. W G3 ostatnia szansa żeby się ocknąć. Niestety Heat to bardzo nieprzyjemny rywal dla Bucks już od sezonu zasadniczego. Gdyby udało się ich odjebać, to powinno pójść lepiej. Z Bostonem Bucksi sobie dobrze radzili w regularze. No szkoda mega tej końcówki.
nic na potem
Tego to sie chyba nikt nie spodziewał. Trochę dziwna decyzja, zawsze mega lubiłem Nasha jako zawodnika, ale czy byly zawodnik bez doświadczenia na ławce trenerskiej jest w stanie poprowadzić drużynę z dwoma gwiazdami, które mają ego wywalone do kosmosu? No cóż, zobaczymy, oceniać będzie można dopiero po wynikach.
O chuj, ja nawet nie miałem pojęcia, że Nash planuje działać coś w kierunku trenerki. Widziałem kilka wywiadów na youtube które prowadził i byłem przekonany, że pójdzie sobie w stronę spokojnej emeryturki na uboczu jak Stockton czy Malone, tu jakieś charity games, tam kamera wyłapie go podczas oglądania ASW, tego typu rzeczy. Zawsze wydawał bardzo ogarniętym gościem, first-pass point guardzi chyba z definicji są mocno kumaci jeśli chodzi o zamysł taktyczny i playbooki, niemniej ciężko nie przyznać, że to rzucenie na głęboką wodę.
- rozklad_gaussa
ja to nasha kojarzylem na emeryturce chyba tylko z tego ze jak ogladalem strimka meczyku nuzki z bleacher report to on cos gadal w przerwie jako pundit co bylo dla mnie wielkim zaskoczeniem, a i chyba cos dzialal w sztabie gsw z tego co kojarze
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
mnie to dziwi tym bardziej że on jest zajawiony piłką kopaną i działał coś w Mallorce nawet
poza tym że jest jedną z kilku osób co zainwestowały w klub to dodatkowo działał menedżersko za kulisami
myślałem że będzie chciał się bardziej w tym kierunku rozwijać
poza tym że jest jedną z kilku osób co zainwestowały w klub to dodatkowo działał menedżersko za kulisami
myślałem że będzie chciał się bardziej w tym kierunku rozwijać