Brakuje mi takich dziwnych filmikow na zapowiedz koncertów
Laikike1
-
WesolyJozek
Re: Laikike1
nie no, ta zapowiedź zajebista była, jeszcze piękna impreza w alibi, aż szok że to już było prawie 13 lat temu. dalej w pamięci koncert po Masta Ace ekipy bez Laika, dużo piwka się wypiło tego wieczoru, do tego jeszcze klimat schodów z akademika przed alibi (koneserzy złotej ery koncertów we wrocku pewnie wiedza o co chodzi) i ktoś puszczający z odtwarzacza CD na te całe schody ten utwór muzyczny - https://youtu.be/FOsfthRWB9k
great memories
great memories
ONA MÓWI JEBAĆ PSY, A JA MÓWIĘ C'EST LA VIE
Re: Laikike1
kurde, to jak w temacie są ludzie pamiętający koncerty wrocławskie z tamtego okresu:
szukam potężnego filmu - mianowicie zapowiedzi "Jeżozwierz zapowiada koncert w XYZ", która zawierała statyczny jpg zwierzęcia Jeżozwierza (nie rapera) z położonym głosem ZIOŁA mówiącego "Siema, to ja, Jeżozwierz, zapraszam was na koncert w XYZ"
I pośród wielu, naprawdę wielu legendarnych sentencji, które Zioło wypowiedział w tej zapowiedzi, było "Wystąpią też Cruz i Zaspał, którzy są tak alternatywni, że się zesracie"
Czy pamiętacie w ogóle coś takiego? xd
szukam potężnego filmu - mianowicie zapowiedzi "Jeżozwierz zapowiada koncert w XYZ", która zawierała statyczny jpg zwierzęcia Jeżozwierza (nie rapera) z położonym głosem ZIOŁA mówiącego "Siema, to ja, Jeżozwierz, zapraszam was na koncert w XYZ"
I pośród wielu, naprawdę wielu legendarnych sentencji, które Zioło wypowiedział w tej zapowiedzi, było "Wystąpią też Cruz i Zaspał, którzy są tak alternatywni, że się zesracie"
Czy pamiętacie w ogóle coś takiego? xd