[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
jego wokale czyste na 247
Już 23 wiec pewnie poszedł już do sypialni kurwa na razie
- gods bidness
Z tego co widać na tych monitorach ze storiska, to to jest raczej etap tworzenia bitu. Zakładam że wokal, a przynajmniej tekst już ma. Teraz pewnie będzie cudował zamiast wziąć od kocioła bit fortece, więc se jeszcze poczekamy. Ale do niedzieli może się uda. 
plus nie wiadomo czy nie bedzie sie silil na ambitny teledysk. moim zdaniem, powinien podjechac pod, nie wiem, siedzibe kanalu zero i zarapowac na zywca jak w My
- gods bidness
Zresztą ci polscy raperzy to takie dupy wołowe i niedojdy w większości, że mnie to nie dziwi. Do zaradności i operatywności jayów-z i fifti sentów, to im daleko. Nagadają się, naobiecują, ileż to oni płyt nie mieli wydać, ile featów nie nagrać, ile "kolabo" jeden z drugim nie zrobić, "mordo u mnie słowo droższe pieniędzy, no mówię ci".
A potem jedyna zaradność do jakiej są zdolni, to przyciąć ludzi na preorderach i udawać, że to nie oni.
I tutaj trzeba oddać tediemu, że jest jaki jest, ale zawsze profesjonalnie do tego podchodził i działał zamiast pierdolić.
A Mes jak typowy majster kafelkarz do remontu łazienki. "Szefie, do niedzieli wszystko będzie skończone, no mówię, a no bo widzisz pan, tu mi wypadło, tam mi wypadło, tu dziecko z przedszkola odebrać, tu dysk znowuż nawalił, no ale mówię do niedzieli wszystko będzie, coś pan taki w gorącej wodzie kąpany, kierowniku".

A potem jedyna zaradność do jakiej są zdolni, to przyciąć ludzi na preorderach i udawać, że to nie oni.
I tutaj trzeba oddać tediemu, że jest jaki jest, ale zawsze profesjonalnie do tego podchodził i działał zamiast pierdolić.
A Mes jak typowy majster kafelkarz do remontu łazienki. "Szefie, do niedzieli wszystko będzie skończone, no mówię, a no bo widzisz pan, tu mi wypadło, tam mi wypadło, tu dziecko z przedszkola odebrać, tu dysk znowuż nawalił, no ale mówię do niedzieli wszystko będzie, coś pan taki w gorącej wodzie kąpany, kierowniku".

Spoiler

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
jaki to jest kurwa czereśniak czerstwy to aż brak mi słów. jego kanal nadawczy to absolutne zero bo kurwa mrozi strasznie
-
arystokrata91
Siedzieć z mesiwem na discordzie mmmm marzenie
- marmolad_k2
Ale on ma dużo reakcji pod wiadomościami, widać że ma wielkie grono fanów.
Na jego obronę napiszę że wiadomości były wysłane o 2:56, a screen zrobiony 3:52, ale z drugiej strony to tera sprawdziłem i dużo więcej reakcji nie ma
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Zaczyna dochodzić do momentu, że zaczynam się wstydzić, że się jarałem kiedyś jego muzyką.
- marmolad_k2
Właśnie sprawdziłem ten kanał nadawczy, ujęła mnie minutowa głosówka z recenzją kindera.
typ w dzień śmierci Mindaka wpada na genialny word play "mean duck" i postanawia się tym podzielić ze światem
poziom poczekalni memów na sadistiku 10 lat temu
poziom poczekalni memów na sadistiku 10 lat temu
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
czy to próbka możliwości dla tych wszystkich, którzy piszą, że warto dłużej poczekać na diss, bo Mes szlifuje wersy?
-
nigdyniebralemkoksu
Tede powinien mieć już napisaną odpowiedź, tematów jest wiele, weekend z synem, problemy z kompem
Mógłby to wrzucić godzinę po odpowiedzi Mesa (jeżeli wyjdzie)
Haha typie piękny avatar
A co do kanału nadawczego... Tiaaa. Byłem tam, ale skręcało mnie z zażenowania i musiałem opuścić to dziwne miejsce.
Z kronikarskiego obowiązku jako forumowy Wincenty Kadłubek muszę na tym kanale być i widzowie powiem wam że nie jest kolorowo
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111