Robił ktoś paczkę futbirthday z shapeshifterem, winter upgrade albo urodzinową kartą ?
U mnie zacny Rashica, już nie wiem ilu mam prawoskrzydłowych w klubie, od Shaqiriego, po jakiś Kubo, Jamesów itp.
Zresztą robiłem tą paczkę shapeshifter jak była też i wypadł mi Nandez, także idealnie się komponuje z Rashicą.
O pickach z ligi weekendowej szkoda pisać, standardowo nie skończyłem w to gówno grać, bilans 20-6, ale po dzisiejszej grze wiem dlaczego grałem tylko do g3 dla dwóch picków i nagród:
- Grałem o 2 w nocy, Messi, który powinien się gibać jak pierdolony rezus, kręci się z prędkością tankowca, zrobiłem przerwę, odpaliłem o 5 rano i nagle mogę sobie na spokoju bączki kręcić
-Ludzie, którzy oglądają całe powtórki, biegają przez pół boiska, używają jakiś kretyńskich cieszynek i przegrywasz na początek z taką mendą 0-1, strzelasz mu 3 bramki, to nagle jak strzela drugą bramkę okazuje się, że potrafi użyć kombinacji L1+R1, ale strzelając na remis czy na 4-3 dla niego wraca do korzeni i ogląda, łącznie z tą końcową animacją, gdzie zawodnik macha łapami, nie jest to jakieś mega wkurwiające, ale trochę irytuje i widać jaki typ człowieka siedzi za padem, plusem jest to, że można się w spokoju czegoś napić, nie wiem szluga spalić, cokolwiek
Ten gameplay trochę zabija tą grę, w sensie fun z niej, bo ja powygrywam mecze na tym delayu, ale kurwa po 3 meczach to się nie chce w to grać, bo jeśli gracze pokroju Messiego obracają się w tempie jakiegoś tankowca, to coś jest nie tak, ale z kolei mijają te 3 godziny i nagle można poginać, aż miło i wtedy, aż chce się grać.
S1/G3 to spoko ranga, trochę paczki słabe, ale zawsze jakiś pick wleci i będzie można przepalić w 86+ z gwarantowaną kartą 86.
Jeszcze tak z innej beczki, EA w tamtym roku jak były jakieś promocje albo w 18, nie puszczało czasami takich sbcków powtarzalnych z jakimiś kartami z promocji ? Nie przy każdej promocji, ale jednak. Czy mi się coś pojebało.
Ostatnio draftowałem i miałem przyjemność zagrać tym Marcelo shapeshifter, co to jest za piękna karta
Ciężko mi by było go połączyć w składzie, zresztą musiałbym Ferdka sprzedać, a raczej u mnie już do końca zostanie, a jest w niego włożone te około 1,2 mln. W każdym razie ten Marcelo jest genialny i zazdroszczę ludziom, którzy mieli okazje go trafić, dla mnie przegenialna karta, także jeszcze jeden

dla niego.
Grałem też Eusebio optimusem w drafcie, ta karta to już jest cheat code pełną gębą, przecież ta karta powinna być nielegalna, gość sam gra, dosłownie. To co mi gość wywinął podczas tych 4 meczy w drafcie, coś niesamowitego. Na swojego nie narzekam, też niczego sobie (102M: 117 bramek, asyst nie wiem, bo nie pokazuje w apce, a wszystko wbijane FC + DR, balansuje między 2 a 3 ligą), ale ten optimus to o Cię panie.
Chciałbym przetestować tego Cruyffa optimus w drafcie albo do składu chociaż jego wersje baby mieć. Z drugiej strony te "CHOCIAŻ" kosztuje 2,7 mln
Co to musi być za karta skoro jego baby tyle kosztuje, wiadomo 5/5, ale jestem bardzo ciekaw jak sprawdza się w grze.