Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Prez

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: Prez »

Graliście w podróż? Opinie?
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika

Post autor: #1 »

Dla mnie hit. Gra na jedno podejście ale mnie urzekła bardzo. Grałem jeszcze na ps3
^ kogo to chuj obchodzi?
Awatar użytkownika
KamilNO

Post autor: KamilNO »

Znakomita. Patent na online bardzo ciekawy.
Awatar użytkownika
Peyton

Post autor: Peyton »

Ja też Podróż bardzo mocno propsuję, świetna i piękna gra.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

Chyba jeden z pierwszych indyków w mainstreamie (przynajmniej konsolowym). Nie bez powodu wychwalana i stawiana za wzór, to do niej porównuje się wiele późniejszych, podróżopodobnych tytułów - choć mało który zbliżył się do tego poziomu imo. Chyba pora by sobie to znowu odświeżyć.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

fala propsow, a więc ściągnięte (w ps storze za free jest teraz). dzięki za opinie :cool:
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Sienki

Post autor: Sienki »

Te Journey to indyk do ojebania w jeden miesiąc?

Pytanko do ludzi posiadających Switch, co sądzicie? Warto kupować?
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Kupiłem niedawno i nie żałuję. Exy, dobre porty, dużo indyków. Gram głównie na tv, ale siedzenie w wyrze i pykanie w nocy - miodzio
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Sienki Journey to gra na kilka godzin
Obrazek
Awatar użytkownika
Peyton

Sienki pisze:Te Journey to indyk do ojebania w jeden miesiąc?

Pytanko do ludzi posiadających Switch, co sądzicie? Warto kupować?
Mordo, toż to gra na max 6h, o ile dobrze pamiętam :). Tutaj jednak nie chodzi o ilość (czasu), a zdecydowanie jakość. Krótkie, ale treściwe, a przy tym niezwykle piękne.

Co do zakupu Switcha, to chyba wszystko zostało już powiedziane w odpowiednim temacie tutaj na forum. W skrócie - jak najbardziej, w pizdu warto, przynajmniej wg mnie.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Sienki

Tam miało być czy w jeden wieczór, a nie jeden miesiąc więc sorki za pomyłkę xD

Trochę boli w tym switchu że te gry tak długo trzymają cenę, Zelda czy Marian dalej drogie w pizdu, ale chyba warto zainwestować.
Awatar użytkownika
Peyton

[mention]Sienki[/mention] No ale Zelda i Mario to główne IP, z których ta konsola jest w ogóle znana, więc wiadomix, że te produkcje (i ceny) będą pompowane :).
Zdarzają się natomiast dobre promki, na których można dorwać świetne gry w stosunkowo dobrych cenach, tak jak ostatnio cyfrowe wersje na eShopie (odpowiednik PlayStation Store, tylko że Nintendo).
Łącznie udało mi się wyciągnąć chyba z 10 nowych gier, w cenie 2-3, jakbym kupował po regularnych cenach.
Awatar użytkownika
esdoen

Post autor: esdoen »

Co do Switcha, warto sprawdzić line-up gier i upewnić się, że chce się w nie grać, i że chce się w nie grać akurat na Switchu. Ja kupiłem Switcha day1. Zrobiłem Zeldę, zrobiłem Mario, zrobiłem Raymana i Binding of Isaac... i to by było na tyle. Reszta tytułów jest albo multiplatformowa (i wolę grać na PS4), albo mnie po prostu nie interesuje nawet na tyle, żeby kupować na wyprzedażach (gdzie na takich wyprzedażach na PSN-ie praktycznie zawsze jeszcze się znajduje coś, co przyciągnie uwagę). Jak na zakup za ponad półtora patyka to słabo IMO... Ale Zelda i Mario były tak doskonałymi tytułami, że nie wyobrażam sobie nie przejścia ich :D
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

no właśnie też jedynie interesowałyby mnie niektóre eksluzywne gierki, Zelda, Mario, Xenoblade, Astral Chain, nie wem moze te mario i kroliki, Animal Crossing i chyba tyle

absolutnie nie potrzebuje mobilnosci czy wygody gierkowania w gry dostepne na PS4 w lozku

wiec jak przystalo na cebule czekam az stanieje, wiec za jakies 16 lat przejde te gry jak wyjda 3 kolejne konsole od N
Obrazek
Awatar użytkownika
deska

Post autor: deska »

jeśli masz mocnego kompa to zelda jest grywalna na emulatorze wii u, nie jest idealnie, ale grę można przejść bez większych problemów podobno, ja właśnie próbuję tak ogrywać i jest ok
Awatar użytkownika
Peyton

esdoen pisze: 21 kwie 2020, 11:06 Co do Switcha, warto sprawdzić line-up gier i upewnić się, że chce się w nie grać, i że chce się w nie grać akurat na Switchu. Ja kupiłem Switcha day1. Zrobiłem Zeldę, zrobiłem Mario, zrobiłem Raymana i Binding of Isaac... i to by było na tyle. Reszta tytułów jest albo multiplatformowa (i wolę grać na PS4), albo mnie po prostu nie interesuje nawet na tyle, żeby kupować na wyprzedażach
To właśnie bardzo indywidualna kwestia, bo ja mam z wieloma multiplatformowymi tytułami tak, że właśnie wolę je ograć na Switchu.
Hotline Miami 1 i 2, Stardew Valley, Children of Morta, Divinity: Original Sin 2, Bayonetta 1 i 2 (ostatnio wyszły remastery na duże konsole), Dragon Ball FighterZ, Overcooked... jeszcze parę by się znalazlo na pewno :).
Dołóżmy do tego gry Nintendo-only, typu wszystkie Mario, Zeldy, Astral Chain (świat się zachwycał, choć mnie nie porwał), Animal Crossing, Xenoblade Chronicles (dwójeczka, a niedługo premiera remastera poprzednich części), Splatoon, seria Fire Emblem, Smash Bros... Jest w co grać, oj jest! Choć ponownie - to oczywiście kwestia gustu.
Sienki

No Marian i Zelda są dla mnie takimi grami dla których kupiłbym tą konsole. Do tego Fire Emblem, Luigi’s Mansion, może Splatoon. Akurat ani smash, ani Mario Kart mi nie podchodzę to od tych gier pewno odbiję. Do tego dobra baza indyków. TVika straciłem i w najbliższym czasie nie mam zamiaru kupować, przez co na PS4 gram dosyć rzadko i podoba mi się ta opcja połączenia przenośności ze stacjonarnością.

No ale cena półtora tysiaka trochę mnie odciąga od kupna.
daveyo

Post autor: daveyo »

Peaky Blinders: Mastermind - Gameplay Reveal
Spoiler
wyjebane w to jak wyglada, ale bym grał :lol:
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

wyciekł kod źródłowy cs go i tf 2
do tego ta rozmowa z gigantyczną dawką insiderskiego info z valve:
https://pastebin.com/Sb0guQSN
podobno to legitne ale nie jestem pewien, w każdym razie bardzo dużo info m.in o procesie powstawania hl3, który zaczął się w 2023 i z tego co czytam miał być zajebisty i przełomowy ale projekt padł :(
DeDoK

Post autor: DeDoK »

2023? czy 2013?
ODPOWIEDZ