Fryzury i zarosty
Moderator: wrubel
Re: Fryzury i zarosty
https://www.notino.pl/proraso/wood-and- ... metykow-i/
ktoś stosował taki zestaw, jak oceniacie, cenowo wychodzi nieźle w porównaniu do jakichś marek typu pan drwal itd
ktoś stosował taki zestaw, jak oceniacie, cenowo wychodzi nieźle w porównaniu do jakichś marek typu pan drwal itd
-
wklz
Używam balsamu pro raso do brody. Pamiętam że któryś zapach mi nie siadł, chyba właśnie żółty. Teraz używam zielonego albo niebieskiego. Mam gęsty zarost a i tak ten balsam jest wydajny.
Czy po zastosowaniu takiego balsamu zarost robi się miękki i nie kujący dla skory twarzy kobiety? Czy takie efekty to raczej po balsamie do depilacji?
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
-
wklz
Hehe, tak właśnie jest, balsam lub olejek zmiękczają włosy przez nawilżenie.
Ale zarost bywa nieprzyjemny dla dziewczyn też na początku wyrastania, u mnie to ok. 10 dni od golenia na czysto. Tego nie przeskoczysz.
Ale zarost bywa nieprzyjemny dla dziewczyn też na początku wyrastania, u mnie to ok. 10 dni od golenia na czysto. Tego nie przeskoczysz.
Polećcie jakąś dobrą wodę po goleniu do skóry wrażliwej. Maciej jakieś dojebane płyny do kąpieli może też?
nic na potem
Jakoś dobry szampon do włosów, ktoś coś? Ostatnio stosowałem beluge natury siberici i był bardzo w porządku
nature siberica zajebista, no ale rosyjska ewidentnie i chwilę jej nie było, to przerzuciłem się na shiseido adenogen hair energizing
uzywam la roche posay kerium, bo tylko po nim nie mam problemow z przesuszajaca sie skora glowy
- scam_sakawa
Ja używam Head & Shoulders Citrus Fresh i serdecznie polecam, bardzo przyjemny.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Spotkałem się z opinią kilku już fryzjerów ze najlepszy szampon z takich ogólnodostępnych to Schauma for Men. Paradoksalnie H&S odradzali
- scam_sakawa
A pamiętasz powód, dla którego odradzali H&S? Nie odczuwam żadnych negatywnych skutków i szczerze mnie zainteresowałeś.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
czytałem skład, posprawdzałem i jest po prostu dużo mocnych substancji, jeżeli ktoś ma skórę głowy wrażliwą na nie, to może mieć problemy z łuszczeniem lub łupieżem
tołpa green bo mają dobre składy bez jakichś gówien typu sls i takie inne
ja mam z tołpą słabe doświadczenia, głównie jeśli chodzi o kremy po goleniu, jakieś żele do twarzy itd ale to może indywidualna kwestia. masveri jest bez SLS, dość tani i dostępny w rossmanie.
nic na potem
ten la roche posay co polecałem ma sls na drugim miejscu w składzie, a opinie w necie mówiły, ze zajebisty bedzie na sucha skore ehh
Polecam szampon Anthyllis przeciwłupieżowy. Moje nowe odkrycie.
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
ale fioletowy szampon kurwi niemilosiernie, a musze go uzywac, zeby zniwelowac zoltawe refleksy po rozjasnianiu wlosow do platynowego blondu. W koncu sie odwazylem na zmiane i polecam kazdemu, bo od razu czlowiek czuje sie jak pedalek odmlodzony o te kilka lat
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
haha tez se dzisiaj zrobilem biale wloski, kozacko to fituje do moich latynoskich genow, wgl crop, ogolenie zarostu, ogarniecie wasow, plus maseczka i rozjaśnianie kosztowało mnie bagatela 100 zł i jeszcze typek mega smutny był jak to mówił ze tak dużo a 4h mi poświecił, ech piękne są te kolumbijskie ceny xD