To nie ulega chyba watpliwosci ze diss mesa bedzie bengerem ktory kazdy z nas bedzie nucic za 5 lat wspominajac jak ladnie Piotrek rozjebal Flakeusza.
Druga runda to mam nadzieje bardziej zmotywowany Tede i diss na poziomie tych z poprzednich beefow. Jesli bedzie sromotny wpierdol od mesa to po karierze jacuś... w sumie i tak juz nagrywa tylko chujnie od wielu lat wiec bylbym mocno zdziwiony gdyby jeszcze ten ostatni raz w zyciu podniosl sie i nagral rap.
Czekanko tak czy siak
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Kurwa mac, co ten mes pierdoli z tym cd? Nie rozumiem, poza tym kto teraz kurwa napędów w pctach używa i po ki chuj?! Ktoś mi wytłumaczy co on tam próbował przekazać?
No jestem sajko Mesa od kandydatów (z zasięgnięciem do starszych LP), ale kurwa, Mes, ogarnij się do chuja.
arystokrata91 pisze: ↑05 sie 2025, 21:02
Kurwa mac, co ten mes pierdoli z tym cd? Nie rozumiem, poza tym kto teraz kurwa napędów w pctach używa i po ki chuj?! Ktoś mi wytłumaczy co on tam próbował przekazać?
No jestem sajko Mesa od kandydatów (z zasięgnięciem do starszych LP), ale kurwa, Mes, ogarnij się do chuja.
Nic nie pierdoli z CD, ten komputer po prostu ma napęd optyczny (a nawet chyba dwa), który jest niezwiązany z tym, że najwyraźniej mu się nie włącza, a piszczenie pc speakera sygnalizuje jakiś błąd. Jaki konkretnie? nie wiem, nie znam sygnałów dźwiękowych z dwudziestoletnich Optipleksów z Windowsem XP.
Boże te tłumaczenie Mesika że co niby mu dysk padł ?
I wklejanie czatów . Poziom żenady wybił skalę.
Żałosne. Pewnie jeszcze matka ugryzła psa w łapę i musi go zanieść na rękach do weterynarza z Legionowa a że piesek boi się samochodów to musi na piechotę .