Kanye West - Donda (2021)
-
tybdo_yntogliw
Re: Kanye West - DONDA (TBA)
NERD ASS JOCK NIGGAS.... KANYE BABY... CO TY WŁAŚNIE ODJEBAŁEŚ
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
kanye płynie do polski statkiem, celem premiera na narodowym, gościnny występ sentino, pistolet w wersji acoustic przy kilkudziesięciotysięcznej widowni
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
Boję się tylko że może przez to nie wyjść album znowu po listening party, ale beefik na najwyższym szczeblu zawsze spoko. Chyba że to wszystko zaplanowane i będzie collabo na Dondzie 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Pusha wypuści diss, nie będzie tak dobry jak The Story of Adidon (bo kurwa nie może być, o ile Drake nie przejechał rudej zakonnicy transseksualnej na pasach i Pusha mu tego nie wyciągnie), więc ludzie o nim zapomną po jakimś tygodniu.Temat ucichnie. Wszyscy zapomną o beefie, Pusha może da jakiś wywiad po miesiącu, w którym wyrazi swoje rozczarowanie, że Drake to pizda i nie odpowie. Certified Lover Boy wyjdzie normalnie w październiku, niedługo potem DONDA, Kanye może nawet do tego czasu tak naprawi relacje, że wstawi screen, że między nim i Drakiem to w sumie nigdy nie było źle.
Dodano po 9 minutach 15 sekundach:
Ciekawostka - Where my green watch. Virgil Abloh podarował zielony patek Drake'owi, więc V na czacie, to na bank on.
Dodano po 9 minutach 15 sekundach:
Ciekawostka - Where my green watch. Virgil Abloh podarował zielony patek Drake'owi, więc V na czacie, to na bank on.

Push ostatnio mówił że jeszcze z nim nie skończył ale skoro się nie doczekał żadnej odpowiedzi po totalnym wpierdoleniu oponenta to zostawia asy w rękawie
ktoś w ogóle ekscytuje się ewentualnym groźnym dissem ze strony wielkiego Pusha T?
Nie wiem, ale pusha przecież go zamorduje tym dissem
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
Spoiler

Re: Kanye West - Donda (2021)
Usunięto
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 21:05 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Usunięto
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 21:05 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
chyba faktycznie album w drodze na sto procent w piątek skoro protokół szopki i pajacowania przed wydaniem został uruchomiony
a przynajmniej chcę wierzyć w to, bo meczy już ten rollout
a przynajmniej chcę wierzyć w to, bo meczy już ten rollout
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 18:42 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Spoiler

- Rafał81000
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
- Farezowsky
Czy to jest adres Drake'a? xD

Spoiler

ale może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego on czeka aż drake dropnie? co w tym złego ze rzucą albumu np tego samego dnia? Drake i tak niestety przecież zrobi lepsze liczby
Nie jest to jakaś ściśle tajna informacja, może większe znaczenie ma fotka zrobiona przez Ye w tamtej lokalizacji ? Przy tweetach Kanye You never know
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)