Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (Japan Edition) (2020)
Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (Japan Edition) (2020)
No to ładnie olis rozjebany, 3 płyty na podium + jeszcze składanka Que Quality . Chyba pierwszy raz coś takiego się wydarzyło?
Czyli się myliłem, Quebo rozjebał 
- nihil Novi
No grubo poleciał pan koleżka, 5/6 pierwszych miejsc
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
No kurde muszę spropsować.
To śmieszne, że jakiś Emen ledwo nauczył się wymawiać jego ksywę w kawałku 'Sukces', a teraz mamy do czynienia z najpopularniejszym raperem w kraju, do którego nikt nie ma podjazdu. Pięknie się Quebo zbudował na scenie.
Jak myślicie, czy Quebo po tej całej pandemii dajmy na to ze pierwsze koncerty wróciłby dopiero w przyszłym roku na wiosnę..to taki Quebo dałby radę wyprzedać Stadion Narodowy? Wg mnie na lajcie.
- Serdecznosci
Naaaaaajs, brakuje tylko Taconafide. 
niesamowite co ten człowiek osiągnął

kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
Również big props 
w tym okresie wystarczy sprzedać 100 płyt by się znaleźć w TOP 15, nie podniecałbym się za bardzo tym top3
Na to wygląda, że Twój ulubiony raper nie potrafi nawet tylu sprzedać
myślę, że mój ulubiony raper, gdyby teraz miał premierę to mógłby wprowadzić 10 płyt do TOP10, bo tyle on ich nagrał i to znakomity raper, a przede wszystkim raper a nie klaun
[mention]LWD[/mention] tak z ciekawości o kogo chodzi?
gratulacje dla Kuby za prace jaką wykonał, pozostało teraz zbierać plony

gratulacje dla Kuby za prace jaką wykonał, pozostało teraz zbierać plony
niezła MAŁA NADWYŻKA, która wisi 15. dzień od premiery na sklepie i nadal można ją powinąć. w chuja cięcie eleganckoloco pisze: ↑01 kwie 2020, 19:26rzeczywiście mała nadwyżka, skoro na sklepie dalej wisi, a na allegro z 512 dostępnych sztuk przed godziną nagle skoczyło na ponad 1000. zamówienia składane po 13:00 z dostawą w połowie kwietnia - dlaczego? bo dotłok w zależności od zainteresowania?Wersja JPN to PREORDER z trzema bonusami muzycznymi i inną okładką (wrzuciliśmy małą nadwyżkę ma sklep).
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Dziwne jest to że wydaję się jakby na Quebo nie zrobiło to żadnego wrażenia, cała wytwórnia napisała list z podziękowaniami zajarania jak nie wiem sukcesem płyty. A Quebo jedyne co to wstawił że robi niby za kuriera w swojej restauracji by jak wiadomo napędzić sprzedaż by ludzie pomyślą ze faktycznie rozwozi(swoją drogą genialny pomysł na napędzenie sprzedaży).
Pewnie zrobili tego 60k płyty poszło z 50k i to 10 to ta "mała" nadwyżka".
Pewnie zrobili tego 60k płyty poszło z 50k i to 10 to ta "mała" nadwyżka".
- Moltisanti
Jak rozumiecie ten wers "i gdy piszę o jej piersiach wciskam caps lock"? bo wiadomo że to props skoro to jego kobieta, ale gdyby ktoś nawinął to na czyjąś pannę w dissie to dla mnie zajebisty pancz, że capslockiem powiększa jej cycki bo są małe,a szreder raczej chudziutka
no wlasnie wers mialby sens, gdyby natalka miala duze cycki, wiec cos mu sie pomerdalo
Tu wcale może nie chodzić o wielkość, a po prostu o to, że chce podkreślić, że jego kobieta ma zajebiste piersi, ale racja jako pancz też by się nadało. 
Propsy Que, oby więcej takich sukcesów. Jak najbardziej zasłużone, zawsze z czymś innowacyjnym na scene wypierdala więc jest lux. A to czy komuś to odpowiada czy nie, to już jego problem. Szkoda, że my polacy nie potrafimy się cieszyć cudzym szczęściem. Mało słucham i słuchałem go, ale zawsze czymś zaskakiwał, a tego nikt nie potrafił przez tyle lat, a najbardziej w tym wszystkim podobało mi się to, że nigdy nie oszczędzał na ruchach jak taki malik np. który woli drogi dres od drogiego klipu, ale myślałem że hastlerów stać na to i na to